Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...harmadjára! Üdv a fórumon!
Én még nem láttam a sajátom mert ugye haverral vetettem meg. De ennyiért rögtön vettem tartaléknak egy daineset is... Ha Rossinak jó, nekem is jó lesz tarcsinak..
Ugye ti is látjátok, hogy milyen hangulatbeli változást tud okozni egy elégedett vásárlás?

row, mielőtt beszólnál, hogy ismeretlenül dumálok - látásból már ismerjük egymást, együtt vizsgáztunk számvitelből.
szia medve!engem is érdekelne ez a kesztyű,ez kerül 18ba,bevált?
erre csak annyit tudok mondani , nem vagyunk egyformák én iylen érdeklődő vagyok, nem tehetek rola,,,
GP Pro-t vettem én is Brittől, kettőt, egyet tutisnak. A GP Tech is tetszett, azért kerestem, de kézbe fogva a GP Pro-t ez jobb
Nem varráshibás, tökéletes a cucc. Az meg, hogy honnan van? Kit érdekel? Ha bemégy a Pardiba, ők sem mondják meg, hol a nagyker, kitől szerzik be.
Nem akarok és nem is fogok az Ő nevében nyilatkozni, csupán két megjegyzés:

1. varráshiba mint olyan szerintem nem létezik egy alpinhoz hasonló cégnél. A selejtet azonnal bedarálják. Ez nem a ....-i bőripari szövetkezet, hogy a szart széthordják a dolgozók...

2. lehet, hogy én vagyok egy alávaló gazember, hogy nem érdekel honnan van a cucc, de ez az objektív valóság... Boldog vagyok, hogy olyan kesztyűm van, amiben a legnagyobbak tolják... És ha egyszer sisakom is lesz Tőle...
de azt sose tudjuk meg honnan van, engem ez "izgat", mert a leesett a kamionrol duma már a fejem bubmján jön ki, meg hogy ne érdekeljen legyen ez az én titkom, én nem akarom ellopni tőle és értékesiteni a cuccokat, akkor meg miért nem lehet elmondani?! persze ez most nem Brit re vonatkozik,mert vele még nem beszéltem, meg hát ezt is tőle kéne megkérdeznem, de ha itt vagy Britt és olvasod,akkor várom válaszod! akár email cimem re is, nehogy valaki elvegye a forrást üdv
Nem ma kezdte az árusítást ezen a honlapon. Mivel asszem ez a leglátogatottabb (sport)mocis oldal, gondolom eladott már párszáz cuccot... Mivel fikázást még nem olvastam a portékáról, belecsaptam, Remélem nem Ő moderálja a fórumot...
és azt lehet tudni honnan származnak ezek a cuccok (pl a kesztyű), vagy hogy netán nem varráshibás vagy valami ilyesmi?
Az alpinestars márka ugye a motoros ruházati piac mercedese. Ezen belül az SP-2 egy A140-nek felel meg. Vagyis szép is, jó is, merci is, de nem jobb semmiben egy Toyotánál.... Fogsz?
Én két órája vettem itt egy kollégától GP Pro-t 18-ért, ami ugye a 2-3 kategóriával nagyobb testvér. Semmi baj az SP-2 vel, de lehet, hogy 20-ért sem olyan olcsó...

Rucikat 54-től felfelé kezdj el próbálni, de sztem inkább 56 lesz a tuti.
Köszi. És ez mennyire jó? Ez 1 sima sportkesztyű?
Más: 186-187 cm magassággal és kb 85kg-al kb. mekkora bőrruhaméret passzol rám? Gondolom mind más méretezés, szóval csak úgy körülbelülre kérdezem.
Ez a régebbi SP-2. Az alpin honlapján már nem látod, csak a gagyi 2008-ast szivacsprotikkal...
Hola!

http://www.pardi.hu/index.html amit itt lehet kapni ákciósan kesztyűt az milyen típus? Mert hiába próbáltam összevetni más Alpinestars kesztyűvel nekem egyik se stimmelt. Szal ha vki tudja milyen Alpinestars kesztyű az kérem világosítson fel. Köszi.
Tuti elég a sima "L"-es?
Elég passzentos az alpin méretezése...
Én is picit bajban vagyok mert egy éve volt a kezemen (6 év irodai munka után) most viszont keményen gályázok a virgácsaimmal és félek, nem csak a felsőtestem lett "dokkmunkás"...
Ó,így értem.Azt olvastam én is,hogy maradt olyanja.Nekem egy L-es kellett volna.de majd legközelebb.Kár hogy nem láttam este,felhívtam volna.Múltkor is azért késtem le,mert nem akartam este 11kor felhívni már.De gondolom ha fél órával azelőtt tette fel,akkor még csak ébren van...Na mind1,majd legközelebb.Rem nem olyan sokára.És félretesz egyet nekem is.
Köszi!

Erőssen gondolkodom hogy veszek mert ami most van hangos meg plexi is karcos stb.
Bevallom délután 5 is elmúlt addigra... Viszont én XL-eseket kerestem és vettem is, ha jól emlékszem Neked kisebb kellett
Szeva Row.
Te mikor szóltál Britnek?Mert én délelőtt 10kor hívtam és aztmondta mind le van már foglalva...
marushin.
csajomnak egy marushin samura van. kényelmes, könnyü, és kompozit anyagból van, vagyis nem müanyag. a plexijét egyelöre nem tudtuk tesztelni, mert most csinálja a jogsit, ha pedig mögöttem utazik, akkor lefogom a bogarakat elöle :D de azt mondja meg van vele elégedve. ja, és a grafikái szerintem elsö osztályúak.

szal úgy néz ki jó vétel volt - merthogy mindössze 30 e forint volt.

amúgy 50 éve gyártanak sisakokat, föleg japán belpiacra.
Nem sajnos, semmi hír róla.
Én is akartam olyat térdvédőt...de má letettem róla icon protekormellénye viszont jó,olyanom van.. nincs vele sok macera sztem..jóesetben 5 nap alatt ittvan..de mondjuk inkább próbálkozz spirronál,hátha hoznak,mert ha nem jó a méret,baszhatod..annak azért szorosan passzolnia kéne
-i (Foxgirl)
Bocs.
Csak gondoltam, futok még egy kört a témában, mert szombaton megyek BP-re, és ha lenne valahol, akkor vennék egyet. Ha már rendelni kell, akkor ennyi erővel az ebayról is rendelhetek. Asszem marad ez utóbbi.
Azért köszi!

Foxigirl, nem lett meg a mocid?
háááát semmi különös.... még mindig Fingföldet boldogítom majd két hétig még
motorodról valami?