Hali!
Kérdezni szeretném hogy rendelt-e már valaki külföldröl vmi motoros cuccot ( nekem csizma kéne) és ha igen akkor honnan érdemes vagy olcsóbb-e?Köszike
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy leesett az egyik oldalról a plexit tartó szerkezet. Nem tudom visszarakni, mert nem tudom levenni a plexit a tartóról és így nem tudom visszacsavarozni a szerkezetet a bukóra. Ha vki tudna nekem abban segíteni, hogy hogyan tudom levenni arról a plexit, azt nagyon megköszönném Ez egy Lazer fiber-pro sisak. Lécci segítsetek. Előre is köszönöm!
hogy honnan vannak a cuccok? Járjuk a világ nagy versenypályáit a Superbike és a Moto GP nyomában,és amikor a versenyzők leveszik a cuccokat,mi lenyúljuk őket. Ezért van annyi 58-as ruhám! Remélem kielégítő válasz üdv:Robin"Brit"Hood
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni.. most akarok túrakesztyűt venni, de nem tudom pontosan milyen szempontok szerint válasszak, melyik márkák a megbízhatóak, stb.. árban olyan 15 ezerig mennék el. tudnátok segíteni? előre is köszönöm!
nekem XL kellett, és szerintem kényelmes, nem beszélve arról, hogy a Spool kesztyűm is igényes, de ez ezerrel veri kialakításban, védelemben, de majd ha betöröm megmondom
Nekem pont jó az L-es, most vettem kézhez a GP Pro kesztyűt. Örök hála Britt Kollégának!
Én reggel 6-kor írtam sms-t, de Maci utána fel is hívta és lefixáltuk a kesztyűt.
Britt ha lesz nyári rövid szárú kesztyűd is, vevő lennék rá
Ez jó!