Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"szuperlotyózni"
Ez jó!
Hali!
Kérdezni szeretném hogy rendelt-e már valaki külföldröl vmi motoros cuccot ( nekem csizma kéne) és ha igen akkor honnan érdemes vagy olcsóbb-e?Köszike
A nyári kesztyűm eddig is az volt, mert vettem magamnak. Ez itthonra lesz szuperlotyózni. A csizma meg öcsémnek, szintén szuperlotyózni
Pohi! Akkor mostantól alpinban szolgálsz és védessz bennünket?
Bekaphatják az olaszok meg az amcsik....
Ezek szerint csak akkor lesz Tőled jelmezem, ha valamelyik vízilabdásunk szabadkártyát kap egy futamra?
Egyébként köszi a cuccokat meg a gyorsaságot

(Csak emlékeztetőül: XL-es Viper GT, RX-7, X-Spirit és 58-as ruci részemről tövábbra is biznisz a már ismert konstrukcióban)
Köszönöm az árúkat, kivállóak, remélem még üzletelünk a jövőben is.
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy leesett az egyik oldalról a plexit tartó szerkezet. Nem tudom visszarakni, mert nem tudom levenni a plexit a tartóról és így nem tudom visszacsavarozni a szerkezetet a bukóra. Ha vki tudna nekem abban segíteni, hogy hogyan tudom levenni arról a plexit, azt nagyon megköszönném Ez egy Lazer fiber-pro sisak. Lécci segítsetek. Előre is köszönöm!
Ha lehetséges a kesztyű fehér vagy szükre legyen?
Brit88 nem tudnál szerezni valami csizmát,meg kesztyűt?Alpin..,Berik,Arlen.. S-es
Hali!Jó minőségü csizmát keresnék 30.000 ft-ig akár használtat is 40-41 es méretben
egyszoval te sem akarod elárulni
rosszul írtad, még fel sem veszik a ruhát és máris lenyúlod, hisz újat hozol
hogy honnan vannak a cuccok? Járjuk a világ nagy versenypályáit a Superbike és a Moto GP nyomában,és amikor a versenyzők leveszik a cuccokat,mi lenyúljuk őket. Ezért van annyi 58-as ruhám! Remélem kielégítő válasz üdv:Robin"Brit"Hood
Alpinestars Gp-pro M-es méret,vadi új 18000Ft fekete szinben.
Majd hülye lenne elárulni honnan van . A kesztyűt 3-ad áron adja, szerintem legyen elég ennyi. Sehol nem kapod meg ennyiért.
axo 43-as uj 30e ft bp
l-xl 15e ft
Mit gondoltok erről a csizmáról?
OXTAR TCX PRO 2
Jó darab? Nem fogom megbánni? ha esetleg ilyet vennék.
köszi!
Sziasztok, nekem valami jó csizma kellene 250-es Hyosungra 30.000 Ft-ot szánnék rá.Tudtok ajánlani valamit ebben az árkategóriában?
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni.. most akarok túrakesztyűt venni, de nem tudom pontosan milyen szempontok szerint válasszak, melyik márkák a megbízhatóak, stb.. árban olyan 15 ezerig mennék el. tudnátok segíteni? előre is köszönöm!
Alpinestars SP-X Sport

Britt, ilyet vagy hasonlót nem tudsz hozni esetleg?
ja, én 7.40-kor hívtam, úgy voltam vele, hátha
nekem XL kellett, és szerintem kényelmes, nem beszélve arról, hogy a Spool kesztyűm is igényes, de ez ezerrel veri kialakításban, védelemben, de majd ha betöröm megmondom
Nekem pont jó az L-es, most vettem kézhez a GP Pro kesztyűt. Örök hála Britt Kollégának!
Én reggel 6-kor írtam sms-t, de Maci utána fel is hívta és lefixáltuk a kesztyűt.

Britt ha lesz nyári rövid szárú kesztyűd is, vevő lennék rá