Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz szépen mégegyszer! Megbeszéltem a sráccal, mostantól alkatrészt is tőlük kérhetünk és nem leszünk kiszolgáltatva a feledékeny nemtödődöm márkakereskedőknek.
Emlegetett szamár hamar megjelenik...
Jó estét mindenkinek!Lazer Dayton tahoe L-es méret,vadi új269Euro helyett 25 000Ft
A bolthálózatok (pl. FC-Moto, Louis, stb) sajna egyelőre elég bizalmatlan a kelet-európai vásárlókkal, így a kiválasztott cuccot előre ki kell fizetni (általában átutalással). Ha megérkezett hozzájuk a pénz, akkor küldik a cuccot. (Bezzeg a németeknél kiküldik a cuccot úgy, hogy benne van a csekk. De így a magyarokkal csődbe mennének...)
Szóval egyszerűen kiválasztod a cuccot az on-line boltban, a procedúra végén megmondja, hogy hova utald a pénzt, azt átutalod és vársz amíg megjön a cuccod. Semmi bonyolult.
Ja-ja, én voltam a BigBang reklám. (Bár újabban valami unszimpatikus fickó a szervízvezető... )
Nyelvtudásbol nincs hiány ugyhogy csak menni fog.Kösz a segitséget
Úgy müxik, ahogy mondtad. Aktiváló e-mailre nem emlékszem, de lehet, hogy volt az is. Lépésről lépésre tájékoztatnak utána e-mailben, hogy hogy áll az ügyed, mint pl. kérés regisztrálva, termék ára levonva az egyenlegedből, termék átadva a futárnak és még a UPS is küld levelet a várható érkezésről... Korrektek. Pici angollal vagy némettel 2 perc alatt megcsinálod...
Hát sajna nagy Yamahás poszterem nincs...:-) de az is van kinn csak kicsiben.
Jól látod. A derék norvégoknak ez 420-at jelent adó nélkül...
Fogalmam nincs, majd a többiek biztos tudják. Egyébként nagy fazon vagy van egy jó yamahád és Suzukis poszter virít a falon
De én most speciell erre az FC.motora gondoltam.Innen nem tod hogy lehet?
Az e-bay-en regisztrálni kell, házhoz kiküldik az aktiváló kódot kb. 2 hét. Én a német oldalon regisztráltam (e-bay.de), de az jó az angolhoz (e-bay.com)is + olaszhoz is asszem (e-bay.it). Ha megnyered a licitet megadják az eladó elérhetőségét, e-amil, cím, beszélsz vele,átutalod a pénzt és küldik a csomagot.
És hogy van ez?Regisztrálni kell és akkor átutalásal leveszik a pénzt a kártyárol és 1 hét alatt ajánlottan kiszálltiják és még ki kell fizetni a szálltisái ktg-et?Lehet hülyét kérdezek de még sosem csináltam ilyet.nem is értem h minek venni itthon vmit ha itt fél áron vannak szinte?!
499 alatt nem látok x-spiritet.....esetleg xr 1000 nem? Vagy vak vagyok?
...pláne ha az ember megspórolja a 19%-os német ÁFÁ-t...
Nekem a Puma 185-ért jött házhoz cakli-pakli.
...én az fcmoto-ról veszek egy x-spiritet, ha addig Brit nem lep meg hasonlóval... 430 ajróból a kezemben van a kedvenc Rainey fényezéssel, az a jelenlegi szar árfolyammal számolva alig van száz rugó felett. 197 helyett...
Kint van az e-mail címe ha rákattintaz a nick nevére, de felesleges zargatni, mert nem tudja előre pontosan mit tud olcsón beszerezni. Ha van neki cucc akkor feldobja ide és gyorsan rá kell mozdulni, mert pár perc alatt szétkapkodják. Nézz vissza pár oldalt fent vannak az árú hirdetései....magukért beszélnek az árak, nagyon olcsóak a hazai árakhoz képest.
*árultad nem laccsolok pláne nem ílásban
Ugye te álutad el nekem a kawa főhadiszállás helyét?
Gyakran olcsobb kulfoldon! Louis, FC-moto, Hein Gericke, Polo-Motorrad, ezeknek mind van on-line boltjuk. Plusz Ebay.
Köszi szépen!És Brittet hogy lehet elérni?Ö honnan hozza a dolgokat?Sokkal olcsobb mint itthon?
Sziasztok!

Köszi mindenkinek aki segített, találtam igényeimnek megfelelő nyári rohangálós kesztyűt.
Már mentem is egy kört benne és frankó.
Hát e-bay az nem rossz, persze Britt árait nem lehet hozni, de azért jókat lehet vásárolni, ha szerncséd van. Shoei xr 1000 kagayama itthon 122.000. Én most nyertem meg 200 euróért alig használtan ami 50.000 Ft nagy valószínűséggel tranzitos haver haza is tudja hozni, de a postaköltség 20 euró lenne bécsből meg az átutalási díj max. 5000 Ft = 60.000 Ft, és ha nem tetszik el is lehet adni 70.000-ért mert annyiba mennek ezek a sisakok, de legrosszab esetben sem bukik rajta az ember.

Amerikában vannak még jó áron a dolgok csak még azt nem tudom mennyi a vám egy ilyen sisakra, a posta 50-70 dollár között mozod ups futárral sisakok újjak ugyanezen shoei 350 dollár- 430 dollárig vannak kb. = 63.000 + vám amiről fogalmam nincs + átutalási díj de még mindíg nem 122.000. De szét lehet nézni más termékek után is, én most erre kattantam rá. Jó vagyok most még egy angol shoei xr1000-ben is licitben 150 Font olyan 45-50.000 Ft és ingyenszállítás Hungary-ba. Na de majd meglátom vasárnap befutó leszek e.
Én 2 napja kaptam pakkot az fcmoto.de-től. Nem tudom találsz-e megfelelő lépőt, én egy tavalyi design pumát vettem tőlük. Pont egy hét alatt jött meg.