A pardinál az egyik 45 a másik meg vagy 65 ropi, de a pro jobb utcára mint a tech.......a tech már nagyon gp stílus tényleg, bár valakinek meg oda kell.....
Ha itt vagy még akkor szólok, hogy KELL, de írtam e-mailt. Holnap csörgök, de úgy látom nem reggel 8-kor, mert te is sokáig felvagy majd inkább csak 10 körül.
Uraim.Van egy rakat kesztyűm.Alpinestars Gp pro 6darab 2m-es,2 L-es,és 2 Xl-es Fehér-fekete,és fekete szinben.18000Ft-ot kérek darabjáért.Elsősorban azok hívjanak,akiknek már régebben megígértem,és még aktuális számukra.
Csak szigorúan tiszta vízben, semmi mosópor! Enyhe nyomkodással, nem centrizni! A nagyvas.hu-n van spéci mosócucc a membrános textilhez, abban lehet. Utána uott kapható impregnálóval befújni.
Nézd meg a bevarrt cimkét, hogy milyen piktogrammok vannak rajt, nézz utána,hogy mit jelentenek aztán állj csak neki! Nekem a mosóportól kikeményedett és apró darabokra repedezett a "lélegzőmembrán" fólia úgyhogy én saját káromon tanultam.
elég az eséskor. Mindkét oldalon vérzett a kezem esés után, pedig bőrben estem. Csak duplavarrású tenyérrésszel, bőrt vegyél, és hosszút, ami védi a csukód és az artériákat.
tud nekem valaki valamit ajánlani hogy takaritsam a cordura kabátom?
gondolom ugy kezdődik hogy kádba áztatom,,,, aztán? valami szivacs? meg milyen szert tegyek rá? mosoport?
A shox-ban tuti van, de vigyázz! Én rendeltem a tetejére légterelőt mert letört, a csaj azt mondta nem tudja mennyi de csak pár ezer Ft. Ok, mondom, jöhet. Megjött hívnak ......na mennyi volt? 17.000 a pár....faxa....
Ez nem tetszik? Nem Arai, de gyakorlatilag a piacon lévő legjobb, vagy esetleg második legjobb speed sisak... 507 euróból megáll, egy héten belül a fejeden van! Én ma kaptam meg egy csizmát Tőlük. korrektek, pontosak, olcsók...
SHOEI X-Spirit (Magyarországon 197e Ft)
gondolom ugy kezdődik hogy kádba áztatom,,,, aztán? valami szivacs? meg milyen szert tegyek rá? mosoport?
üdv
De köszi szépen!
www.shox.hu
Arai RX-7 449-től, Shoei X-spirit 499-től....
Szállítás Magyarországra: 6.90 euró
Check this out!
SHOEI X-Spirit (Magyarországon 197e Ft)
http://www.fc-moto.de/epages/f...