Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Brit Off-road culáid nincsenek?
A pardinál az egyik 45 a másik meg vagy 65 ropi, de a pro jobb utcára mint a tech.......a tech már nagyon gp stílus tényleg, bár valakinek meg oda kell.....
18-ért nem mindegy?
A baloldali az GP Tech.
Ha itt vagy még akkor szólok, hogy KELL, de írtam e-mailt. Holnap csörgök, de úgy látom nem reggel 8-kor, mert te is sokáig felvagy majd inkább csak 10 körül.
Uraim.Van egy rakat kesztyűm.Alpinestars Gp pro 6darab 2m-es,2 L-es,és 2 Xl-es Fehér-fekete,és fekete szinben.18000Ft-ot kérek darabjáért.Elsősorban azok hívjanak,akiknek már régebben megígértem,és még aktuális számukra.
szivaccsal rámehetek a nagyobb döglegyekre ?
Csak szigorúan tiszta vízben, semmi mosópor! Enyhe nyomkodással, nem centrizni! A nagyvas.hu-n van spéci mosócucc a membrános textilhez, abban lehet. Utána uott kapható impregnálóval befújni.
Olyan már van Egy laza nyári kell robogóüzemben közlekedésre.
Nézd meg a bevarrt cimkét, hogy milyen piktogrammok vannak rajt, nézz utána,hogy mit jelentenek aztán állj csak neki! Nekem a mosóportól kikeményedett és apró darabokra repedezett a "lélegzőmembrán" fólia úgyhogy én saját káromon tanultam.
elég az eséskor. Mindkét oldalon vérzett a kezem esés után, pedig bőrben estem. Csak duplavarrású tenyérrésszel, bőrt vegyél, és hosszút, ami védi a csukód és az artériákat.
tud nekem valaki valamit ajánlani hogy takaritsam a cordura kabátom?
gondolom ugy kezdődik hogy kádba áztatom,,,, aztán? valami szivacs? meg milyen szert tegyek rá? mosoport?

üdv
Tenyere milyen? A krosszkesztyűvel csak annyi az aggályom,hogy ha tényleg evakuálni kell magam akkor hogy viszonyul az aszfalthoz?
Shox-ból rendelt öcsém cemoto kesztyűt 4000-ért. Neoprémes felsőrész kevlár "bütyökvédő" szellőző ujjak közti rész....krosszkesztyű nem rosz.
Sziasztok! Ajánljatok nekem valami nem drága nyári kesztyűt aminek van valamennyi védelme és nem kell 200-zal menni,hogy ne rohadjon bele a kezem.
A shox-ban tuti van, de vigyázz! Én rendeltem a tetejére légterelőt mert letört, a csaj azt mondta nem tudja mennyi de csak pár ezer Ft. Ok, mondom, jöhet. Megjött hívnak ......na mennyi volt? 17.000 a pár....faxa....
...esetleg próbálj meg más valakit, aki szintén nagyban nyomja az AGV-t. Hirtelen a Latoni jut eszembe...
ja ja én is arra gondoltam már írtam is nekik mailt,ha nem válaszolnak akkor rájukcsörgök
De köszi szépen!
A shoxban (Bp.III.) biztos találsz hozzá, vagy legalább is rendelhetsz...
www.shox.hu
Agv Flyer ,inkább belsőt kéne cserélnem ha lehet mert szerintem olcsóbban megsúsznám mint egy bukócserét
...milyen márka?
Nem tudja valaki hogy lehet e kapni bukóba belső részt? ki kéne cserélni mert nagy mér
Ha valaki Sharkot keres, ugyanitt (Fcmoto.de) 299 eurótól vannak RSR2-k (bolti ár:149e Ft) illetve RSX-ek 219 eurótól (bolti ár: 120e Ft).
Arai RX-7 449-től, Shoei X-spirit 499-től....
Szállítás Magyarországra: 6.90 euró
Check this out!
Ez nem tetszik? Nem Arai, de gyakorlatilag a piacon lévő legjobb, vagy esetleg második legjobb speed sisak... 507 euróból megáll, egy héten belül a fejeden van! Én ma kaptam meg egy csizmát Tőlük. korrektek, pontosak, olcsók...
SHOEI X-Spirit (Magyarországon 197e Ft)

http://www.fc-moto.de/epages/f...
Lehetőleg S-es kellene