Nappali, meg tudnád nekem adni Brit számát? Ne ide, jó ha elküldöd mailben, mert nem találom sehol az e-mailemre meg nem válaszol. Nekem amúgy kesztyűben pont szerencsém volt, most ruha kéne. forfe@freemail.hu, köszi
Persze,igazad van.Elhiszem neked.Én csupán 2-3hónapja írtam,hogy kell,de akkor is eléggé elszomorít.Meglátom,hogy fent van,jelentkezek és akkor mondja hogy már félre van téve.Ti mióta vártok rá?mert ha ilyen fél éve,akkor pár hónapig én sempróbálkozok,hátha még mindig nagy a sor előttem...
Dainese steel 2 részes 54-es méret,vadi új.boltban 256 000Ft.125 000Ft-ot kérek érte.Fehér-fekete szinben.Ugyanez a ruha,de sajnos nem találtam olyan szinben képet a neten.
Van két Dainese kesztyűm is.Az egyik egy Full metal racer Xl-es fekete,a másik pedig egy X-Metal Xl-es szürke fekete.A karasnánál 67 000Ft mindkettő,én 28 000Ft-ot kérek értük.Természetesen vadi újak.
Gerincprotid nincs?
L-es méret. 175-180 cm magas pilótának javaslom. (én 184 vagyok, nekem kicsi.)
Tel: +3620/ 362 - 2015
Nekem van egy eldó Shoei Raid 2 Halex TC-2 M-es méretben, bogárhálóval és pinlockkal.
roland02@freemail.hu
Szia Britt, én holnap elmennék a kesztyűért, L-es kellene 1 db, én is régóta várom..küldök sms-t is és hívlak is..
De jó lenne, ha lenne 46 os csizmád :D
A törzsvásárlód :)