Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áh köszi nekem csak sima proti kell,bár ilyen hőségben meggondolando az ing...
Szia!Egy protektoringem van,erről lezipzározható a gerincprotektor.Picit lentebb van fent foto is.
Egy darab XL-es gp-pro maradt fekete szinben.Ha valakit érdekel,18 000Ft-ért vihető.
Hello!
Gerincprotid nincs?
Sziasztok!Bocs mindenkitől,aki kimaradt ismét,de tényleg igyekeztem olyanoknak elrakni a cuccokat,akik már régóta várnak.
Nappali, meg tudnád nekem adni Brit számát? Ne ide, jó ha elküldöd mailben, mert nem találom sehol az e-mailemre meg nem válaszol. Nekem amúgy kesztyűben pont szerencsém volt, most ruha kéne. forfe@freemail.hu, köszi
Persze,igazad van.Elhiszem neked.Én csupán 2-3hónapja írtam,hogy kell,de akkor is eléggé elszomorít.Meglátom,hogy fent van,jelentkezek és akkor mondja hogy már félre van téve.Ti mióta vártok rá?mert ha ilyen fél éve,akkor pár hónapig én sempróbálkozok,hátha még mindig nagy a sor előttem...
nappali, nézz vissza, mi mióta várunk De ha minden igaz nekünk Tutissal és Pohival ma lessz
Én is nagyon régen várok már a gp-pro kesztyűmre...felhívtam Britet és mit ad isten,hát nem elfogyott...
Van egy eladó túra kabátom. Kivehető termo-bélés, protektor, sérülésmentes. Ára: 12 000.
L-es méret. 175-180 cm magas pilótának javaslom. (én 184 vagyok, nekem kicsi.)
Tel: +3620/ 362 - 2015
Szia Britt, ahogy Macival megbeszéltétek, ma átveszi Tőled az én kesztyűmet is..THX
Igen, de óvatosan. Azt mosás nálkül is megteheted, mosásnál meg ugyis leázik.
A csizma stipi stopp + a kesztyű amit megbeszéltünk. 9-10 körül hívlak!
Sziasztok.

Nekem van egy eldó Shoei Raid 2 Halex TC-2 M-es méretben, bogárhálóval és pinlockkal.

roland02@freemail.hu
Brit, nekem GP Techet ígértél anno. Nekem XL-es kéne, hívlak.
Zsír!

Szia Britt, én holnap elmennék a kesztyűért, L-es kellene 1 db, én is régóta várom..küldök sms-t is és hívlak is..
Britt!
De jó lenne, ha lenne 46 os csizmád :D

A törzsvásárlód :)
Lazer dayton tahoe S és L méretben,vadi újak,boltban 269Euro 25 000Ft-ot kérek érte
Dainese steel 2 részes 54-es méret,vadi új.boltban 256 000Ft.125 000Ft-ot kérek érte.Fehér-fekete szinben.Ugyanez a ruha,de sajnos nem találtam olyan szinben képet a neten.
Alpinestars Smx plus fekete perforált 44-es vadi új.25 000Ft
Alpinestars Bionic jacket 2 L-es méret,vadi új,boltban 200 euro én 25 000Ft-ot kérek
Mindkettő Pro.Pohi a tied olyan mint a bal oldali,csak fekete.Hívj!
Van két Dainese kesztyűm is.Az egyik egy Full metal racer Xl-es fekete,a másik pedig egy X-Metal Xl-es szürke fekete.A karasnánál 67 000Ft mindkettő,én 28 000Ft-ot kérek értük.Természetesen vadi újak.
Bocs nem akartam belepofazni :) Foleg hogy hulyeseget irtam mert a baloldali GP pro valoban :)