Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arra a sebessegre egy nyitott simsonbuko is eleg lenne
Eladó tavaly ősszel vásárolt komplet, kétrészes Rush-M márkájú motoros bőrruha!

kabát:
- 3xl, marhabőr, kivehető bélés, Scotchlite 3M fényvisszaverő, váll-könyök-gerinc

protektor (EN1621-1), nadrággal 2féle képpen összecipzározható
- vállszélesség - 61cm
- nyakszélesség - 53cm
- kar hossz - 60cm
- hát - 56cm

nadrág:
- xl, marhabőr, csípő-térd protektor ( EN1621-1)
- állítható derékméret - 92cm-től 108cm-ig
- csípő - 62cm(x2)
- külső hossz - 106cm
- belső hossz - 70cm
- ülep - 36cm

Keveset használt, télen bőrápolóval lett lekezelve, sérülésmentes állapotban van
Ára: 49rongy
Én egy Arai RX7-et kértem a Jézuskától de nem leszek ateista, ha csak egy X-spirit lesz belőle...
Remélem sok dainese piros fekete
Brit!
Sejted, hogy milyen cuccoknak lehet majd örülni a heti fórumos vásáron?
értem, és a CL-ST ről valakinek véleménye? Ugyanabból az anyagból van, mint a ZF-9? a gyorscsat nem megy szarrá túl hamar?
nem találtam, lehet hogy én vagyok béna
A telefonszáma ott van az apróban...jó keresgélést
Egy telefonszámmal sokat könnyítenél a dolgon.
áá én már nem így csinálom, nem reménykedek és akkor csak meglepődhetek..
Mégis megtetted... Am itthon vagyok 4napja(tanulok ),de 10percenként lesem a fórumot,nehogy lemaradjak...holnap megyek vizsgázni,utána meg hazamotorozok...amilyen szerencsém van,akkor abban az intrvallumban kerülnek fel a termékek...
Én már meg se merem említeni a kesztyűt
Várjuk szeretettel az új cuccokat.És remélem nagyon gyorsan megtudlak szabadítani a már oly régóta áhított kesztyű(m)től...
Igaz barát lehet....
Alpi kesztyűkről nincs új infó?
micsoda taktika...
1. nem akar barátokat és nem enged
2. hergeli a közönséget

na kussolok is... de június 13 fele fel foglak hívni és legyen sisakod egy rakat
Nem is gyűjtöm a barátokat! Ami cuccot most kapok,nem teszem fel az apróba,csak itt a fórumon fogom hírdetni.Kiváncsi vagyok mennyi a tényleges vásárló,és mennyi a száját feleslegesen jártató!
Azért mert egy fasz voltam.Ismertem a rendőr egyik felettesét,és mivel azt gondoltam a barátom,hittem a szavának.Nem vártam,hogy elmeszelik a rendőröket,csak azt kértem ismerjék el a felelőséget a biztosító miatt.Erre igéretet is kaptam,majd a csekk lett belőle.
nekem is ez a gondom... remélem június 11 és 19 között sikerül szerválnom valami jó sityakot tőle (L-es méretben SHOEI Raid II esetleg XR1000 vagy Arai Viper) mert júni 11-ig nem leszek otthon 19-én meg már megyünk túrázni és közben még gumit is kell rakatnom a gépre na mondjuk ennyi bajom legyen összesen
nála? Mire szólna, hogy hozott valamit már el is adná, nem várna rám(se)
hülye vagy? ha a barátja lennél lehet lenne valami extra kedvezményed... hát én azért nem utasítanám vissza a barátomozást...
és miért is fogadtad el a büntetést, ha ártatlan vagy? Amit itt leírsz, az bizony bcs. miért nem tettél feljelentést ellenük? Amúgy kicsit talán jobban értek hozzá, mert ez a szakmám. Jogász vagyok alapból.....
És nem vagyok a barátod
A legkomolyabb az egészben az,hogy a két rendőr azzal magyarázta az egészet,hogy pár nappal korábban pár kancigány le akart lépni az igazoltatásnál,és a Ladával összezúzták a rendőrautót.Ezért akartak észrevétlenül elém vágni,hogy ne tudjak elmenekülni.Kérdem én?A motoros egyenlő a bűnözővel?
Sajna így van...
Én sem tudom pontosan, hogy mitől lehet, de az egészen biztos, hogy aki rendőr akar lenni, az másképpen van bekötve, mint a többiek. A környezetemben összesen 6 rendőr van, ebből hárommal napi szinten kapcsolatban vagyok, kettőt pedig még azelőttről ismertem, hogy akár megfordult volna a fejükben, hogy egyenruhásak legyenek. Én nemtom mit csinálnak velük mondjuk Adyligeten vagy az RTF-en, de az tuti, hogy egy szintre hozzák a társaságot. És mivel az agyatlanok vannak többen, ezért nyilván a kisebbség alkalmazkodik hozzájuk. Aztán kikerülnek az utcára és az összes bennük lévő komplexust a lehető legtöbbször próbálják kiélni azzal, hogy érezteti veled (nem is fontos megtennie), hogy tulajdonképp bármit megcsinálhat veled. De ez igaz a portásokra, biztonsági őrőkre és úgy általában mindenkire, akinek a kezébe egy minimális hatalmat adnak. Az első adandó alkalommal visszaél vele a 99%-a. És lássuk be, ezért csábító ez a pálya, semmi másért.
Idefigyelj barátom.Nem leállósáv,hanem egy nagyívben kanyarodó autópálya lehajtó egyetlen sávjáról beszélek,és nem én mentem bele hátulról,hanem ők vágtak be elém úgy,hogy a jobb hátsó ajtóval ütötték ki a motor első kerekét.Mivel ha rendőr a beleset,vagy bűncselekmény egyik résztvevője,ügyészségi nyomozók vizsgálják az ügyet.Én így tudom,de te biztosan nagyobb szakértő vagy.