Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi mindenkinek!
több, mint egy évig volt ilyenem, 100 fölött sincs nagy zaja, kényelmes. Meguntam a DD-gyűrűk fűzögetését, most gyorszáras van. Jó sisak.
Sziasztok! Ha valakinek szügsége lenne rá
Nekem ilyenem volt robogóra. Nem volt vele bajom igaz könnyen karcolódott a plexi! peace
Ebben az árkategóriában jó választás. Megnyugodtál?
A HJC a shoei leányvállalata, a régebbi héjszerkezeteket kapja meg a shoei gyártól.
Sziasztok!

Én is a HJC ZF-9-el szemezek. Azért örülnék ha valaki megnyugtatna hogy jó választás ebben az árkategóriában. (Nem robogózni kellene.)
Köszi
Köszi a válaszokat csak a dupla D miatt kérdeztem és amiatt hogy a HJC vagy a KBC nem e rohadvány!
Ilyeneket nem írtatok ergo annyira szarok nem lehetnek! :)
Shoei sisakméret, ha érdekel valakit. Nagy általánosságban jó szerintemmás sisakok méretmeghatározására is.
A bőr kabát is jól szellőzik nyáron, ha tudsz, olyat vegyél aminek kivehető termobélése van, azt lehet a legtöbb időjárási viszonyok között használni. A protektoros farmer, háááát... Akkor már egy sima farmer + térvédővel többre mész. Hacsak nem töltöd ki teljesen a nacit, lötyögni fog a protektor és olyan, mintha ott se lenne. Inkább keress valami normális protektoros nadrágot is.
Szanszen, próbáld fel mindegyiket, ami tetszik, mert van különbség a sisakok között, és nem biztos, hogy minegyik passzol. Ez is szempont, nem csak a márka!
Gonosz vagy maci
Szeva Britt.
Lesz a 7en valami cuccod?Vagy még nem lehet tudni?
Olyan 40ezer körülieket néztem.A kbc-t láttam boltban is nagyon szép sisak a bajom vele a tetején lévő kiálló légbeömlő.gondolom emiatt nem kifejezetten halk.Azért kérdeztem mert a HJC-k 26 ezerbe kerülnek a kbc pedig 40.Én is a dupla D-s re gondoltam hogy az a jobb.
Sziasztok 250 mocihoz keresek felszerelést. 60-140 -es tempóhoz. Rush-M bőrkabit néztem (mofaker.hu) vagy valami cordura kabátot, de nem tudom melyik a jobb választás. Bőr kabát mennyire szellőzik nyáron?Spool farmernadrággal van valakinek tapasztalata? 30.000 Ft ig szeretnék valami protektoros csizmát is, de azt sem találtam.
Köszönöm a segítséget.
sziasztok!41es speed csizmát vásárolnék,ha valaki esetleg tud jó állapotban lévőt legyen szíves írjon,esetleg képpel együtt,előre is kössz,robkaa46@vipmail.hu
A dupla D-gyűrűs jobb. Egyébként mennyi pészt szánsz rá?
Sziasztok!

El szeretném kezdeni a motorozást és most szélesítem a látókörömet először is sisakok terén.kinéztem 3 sisakot ami árban elfogadható és mégse tűnik vészesen gagyinak.Az egyik a KBC force RR top gun lenne a másik kettő pedig HJC.Azon belül is a ZF-9 és a CL-ST MYTH, MOSAIC (másolva)
Azt szeretném kérdezni hogy ezek közül van amelyik DD-s van amelyik gyorskioldós, melyik a jobb?Esetleg ezek közül ki melyiket ajánlja nem ajánlja és ha nem akkor miért?
válaszokat előre is köszi!
Teljesen új Arai Condor Doohan replika L-es (59-60cm) és egy szintén vadonat új IXS kétrészes bőrruha 50-es méretben eladó (méretprobléma miatt). Ár: 75-75e Ft.
Érdeklődni: 06202500038, cressida77@freemail.hu
Sziasztok.

Van egy eladó Shoei Raid 2 Halex TC-2 M-es méret bogárhálóval és pinlockkal.
Hellósztok!
van 1 eladó 45 ös richa speed csizmám akit érdekel írjon de a válasz gombra h kapjak értesítőt!
Brit!
Vegyek ki szabadnapot holnapra?
Ott a pont én is erre gondoltam, de mivel erre kicsi a lehetőség inkább vettem saját pénzen jobb cumókat (vagyis a ruhapénzem terhére).
Itt nemcsak az elesésről van szó, ezt te is jól tudod!
Felültetném azt aki ezeket a felszereléseket favorizálja akár csak egy nyári napra is egy motorra hogy érezze milyen amikor még a tökén is a víz folyik és a melegtől a gutaütés kerülgeti.
Sziasztok!
Van egy csomó használt MOTORGUMIM.Nagyon szép állapotban NAGYON OLCSÓN eladók!(akár vágott slick is-nem szétpályázott,nagyon szép állapotúak és csak 15ezer ft-ig!)
Ha valakinek szüksége van valamilyenre,akkor a 0630 4 151-723as számon elér.(Dunaujváros)
RENDELÉSRE ÚJAK IS VANNAK KELLŐEN ÁR ALATT :)
Mindenkinek kellemes hétvégét-és széles utat