Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.Én ugy vettem ki.mindjrt megnézem.Tudsz vmennyire németül v angolul?
És szorozd be 250 el mert most csak annyi az euro vagy még kevesebb.de azt mondták hogy nyilván csak átutalással lehet fizetni bár én láttam ott hogy kp-val is lehet a kiszállitáskor.de ez nem 100 hogy nekünk is:-)
8,9 Euro? Ez lenne minden?
Sztem csak az akcios termékek olcsobbak mint itthon de azok nagyon.én ugy vettem ki hogy Mo-ra 9 euro a szállitás plusszba az árba.regisztrálj és rakj be vmit a kosaradba és kiirja h mennyi lenne.
Hali! Lehet kéne ez-az: sisak, szemüveg, kesztyű, térd, könyök ilyenek. Csak az árakat először át kéne futni rendesen. Meg ezt a kiszállítási költséget nem tudom még hogy van..
Én most akarok majd!Te is akarsz vmit?
Élnézést kérek Tőled sokak nevében még szerintem, hogy nem mindenki teheti meg h a nap 24 órájában a fórumot lesi!
...Te aztán figyelmesen olvastad a fórumot a héten...
bazzeg és pont xl-es! És van ugyanott Kitagawa design is!
Csak ne lennék ilyen hülye a vámhoz....
http://www.fc-moto.de
Innen már rendelt is vki közületek?
Eladó ALPINESTAR SP2 "S" MÉRETBEN BRAND NEW

ÁR: 12.000.- FT.
Kössz, bár visszaolvastam 325 ig, de nmtalálom...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

ez pl 73ból megáll jelenlegi árfolyamon..( csak példának)
Liciten lehetne elcsípni olcsóbban.. de fix áron szinte mind megállna pl 100ból.. kis cseresznyével télleg megvan 3-400 között
Hali!
megvan még?
ja és töltsd ki az adatlapod
használj sisakzoknit... protektoros motyók tisztításáról nemrégen volt szó... pár oldalt olvass vissza.
Hi!
protektoros bőr kesztyűt, csizmát hogy érdemes tisztítani?
Valamint ha a sisakom bélése nm kivehető nincs mit tenni vele?
3-400 dolcsiért sztem csak olyan sisakokat láthatsz, amikbe még Veszprémi Linda babettázott anno... Ha megáll 100-ból egy max tavalyi X-spirit vagy RX-7, partner leszek! Persze ha Brit addig nem hoz...
jaa,ezt nem tudtam többinél sejtettem,hogy így van.. akkor újabb lehetséges áldozat..köszi h mégjobban elbizonytalanodtam
HJC Carbon bukója felé kacsingatok.. vagy rx-7..vagy shoei x-eleven..
Ha megvan enyém,akkor linkelem eladó boltját,ott kiválasztani cuccot,én megbeszélek eladóval mindent ,hogy ne legyen vám/áfa,olcsó posta legyen
...már hogyne lenne ViperGt az amcsiknál!?
Csak Profile néven keresd ahogy a Quantum európában asszem a Chaser...
Shoei kódtábla:
X-11 = X-Spirit
RF-1000 = XR-1000
TZR = Raid II.
Nem tom már ki kereste a térvédöt de itt van neki:
http://www.fc-moto.de/epages/f...
Értem!Szerintem Arai-t vegyél,mert mindenhol bevált csak túl drága Magyarországon!Ha venni akarok az oldalról valamit akkor tőled kell majd megrendelnem?Akkor rakd ki a linket,ha aktualizálódik a dolog!
Haliho, Bőrruhát szeretnék venni, lehetőleg olcsón, alig használt. Brit88 hallottam te foglalkozol rucikkal, nemde?
Akkor jólgondoltam. Na ez úgy működik,hogy ha megtaláltam sisakom,s pénzem is lesz,akkor bedobok egy linket ide eladó cuccairól,s akinek kell vmi beszállhat nonprofitba. így postaköltséget kicsit le lehet tornázni..