És szorozd be 250 el mert most csak annyi az euro vagy még kevesebb.de azt mondták hogy nyilván csak átutalással lehet fizetni bár én láttam ott hogy kp-val is lehet a kiszállitáskor.de ez nem 100 hogy nekünk is:-)
Sztem csak az akcios termékek olcsobbak mint itthon de azok nagyon.én ugy vettem ki hogy Mo-ra 9 euro a szállitás plusszba az árba.regisztrálj és rakj be vmit a kosaradba és kiirja h mennyi lenne.
Hali! Lehet kéne ez-az: sisak, szemüveg, kesztyű, térd, könyök ilyenek. Csak az árakat először át kéne futni rendesen. Meg ezt a kiszállítási költséget nem tudom még hogy van..
ez pl 73ból megáll jelenlegi árfolyamon..( csak példának)
Liciten lehetne elcsípni olcsóbban.. de fix áron szinte mind megállna pl 100ból.. kis cseresznyével télleg megvan 3-400 között
3-400 dolcsiért sztem csak olyan sisakokat láthatsz, amikbe még Veszprémi Linda babettázott anno... Ha megáll 100-ból egy max tavalyi X-spirit vagy RX-7, partner leszek! Persze ha Brit addig nem hoz...
HJC Carbon bukója felé kacsingatok.. vagy rx-7..vagy shoei x-eleven..
Ha megvan enyém,akkor linkelem eladó boltját,ott kiválasztani cuccot,én megbeszélek eladóval mindent ,hogy ne legyen vám/áfa,olcsó posta legyen
...már hogyne lenne ViperGt az amcsiknál!?
Csak Profile néven keresd ahogy a Quantum európában asszem a Chaser...
Shoei kódtábla:
X-11 = X-Spirit
RF-1000 = XR-1000
TZR = Raid II.
Értem!Szerintem Arai-t vegyél,mert mindenhol bevált csak túl drága Magyarországon!Ha venni akarok az oldalról valamit akkor tőled kell majd megrendelnem?Akkor rakd ki a linket,ha aktualizálódik a dolog!
Akkor jólgondoltam. Na ez úgy működik,hogy ha megtaláltam sisakom,s pénzem is lesz,akkor bedobok egy linket ide eladó cuccairól,s akinek kell vmi beszállhat nonprofitba. így postaköltséget kicsit le lehet tornázni..
Csak ne lennék ilyen hülye a vámhoz....
Innen már rendelt is vki közületek?
ÁR: 12.000.- FT.
ez pl 73ból megáll jelenlegi árfolyamon..( csak példának)
Liciten lehetne elcsípni olcsóbban.. de fix áron szinte mind megállna pl 100ból.. kis cseresznyével télleg megvan 3-400 között
megvan még?
protektoros bőr kesztyűt, csizmát hogy érdemes tisztítani?
Valamint ha a sisakom bélése nm kivehető nincs mit tenni vele?
Ha megvan enyém,akkor linkelem eladó boltját,ott kiválasztani cuccot,én megbeszélek eladóval mindent ,hogy ne legyen vám/áfa,olcsó posta legyen
Csak Profile néven keresd ahogy a Quantum európában asszem a Chaser...
Shoei kódtábla:
X-11 = X-Spirit
RF-1000 = XR-1000
TZR = Raid II.
http://www.fc-moto.de/epages/f...