Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ők úgy gondolják, vagyok olyan jól képzett, hogy nem esek el...
Köszi!
Azt gondoltam kicsit jobb a helyzet!
Semmi normális protektor, csak puha szivacsok. Hmm.....
vazzeg elírtam van ilyen de ez jó volt
ez valami növénytermesztő buli?
Persze, állítólag a katonai ruházati boltokban is hasonló a téma
Nemtom hallotattak-e már a kertellezésről
Közbeszerzés....nesze neked
....gondolom páran szakítottak a testületnél, mikor megegyeztek a bivalybasznádi textilgyárral a "300.000" forintos motorosruha legyártására...
Hihetetlen, hogy ugyanannyiért milyen profi cuccaitok lehetnének...pláne a 70 ezres surci...
Zsolti!

Rendőr motoros csizma: -egyszerű fekete bőr túra csizma, hátul fényvisszaverővel, orrkoptató nélkül, olyan 70.000 Ft szerintük (én vettem helyette egy probiker full perforált fekete csizmát orrkoptatóval 26.000-ért, így nem rohad meg a lábam 12 órán keresztül 40 C fokban )

Kesztyű: fehér bőr, gore-tex (elméletileg vízálló fenéket valójában nem), puha szivacs protektorokkal szerintük kb.30.000 Ft és izzad benne a kezed eszméletlenül . (én vettem egy alpinestars crosskesztyűt 8000-ért és jól szellőzik )
Téli kesztyű: fehér, gore-tex (elméletileg vízálló fenéket valójában nem), puha szivacs protektorokkal, szerintük 30.000 Ft és olyan mint egy síkesztyű, meleg, de a kuplung és fékkart alig bírod behúzni (én vettem egy síkesztyűt az Auchanban 1500-ért, ami valójában leperdeti a vizet ).

Motoros Ruha: kék, szürke fényvisszaverőkkel, kordúra gore-tex, szakad rólad a víz nyáron eszméletlenül, puha szivacs protektorok, hidegebb időre van bélés, az jó meleg, vízállónak mondják, de olyan 10 perc után átázik szerintük 300.000 Ft, ami elég gáz, mert ennyiért már megkaphatod a legjobb márkák kordúra ruháit, sőtt most vett kollégám egy Bering alsó felsőt 50.000-ért ami még jobb is szellőzésben. (én ez nem cserélhetem le, de vettem egy esőruhát suomy 15.000-ért)

Sisak: BMW (120.000), zajos, párásodós, vízbefolyós, tehát ez sem vízálló a rend kedvéért. Karácsonykor kikönyörögtünk egy új Caberg Jostissimo-t 35.000-ért, amiben van beépített napszemüveg és így nem nyomja a halántékomat a szára mint a bmw-ben, és persze csendesebb, nem ázik be, nem párásodik be.

Nagyjából ennyi, tovább nem részletezném. Ha van kérdés még válaszolok szívesen.
Tudom, de nekem sportmocihoz van csizmám.
Crosshoz keresek.
a Fox szvsz nem gyárt Neked (sportmoci) való csizmát, csak cross-, enduro- meg hasonló skárpikat...
...puma volt a lábamon otthon és nagyon tetszett csak sokallottam 90 rugóért.... Mivel khmmm testes vagyok, a lábfejem szélesebb, a vádlim nagyobb az átlagnál és az az érzésem, hogy a puma lépője felel meg leginkább. Az alpin meg a sidi nekem tökegyforma (hibátlan), de inkább átlagos lábakra valók szerintem...legalábbis lábfejileg. Azonkívül 45-50-nél nem szántam többet csizmára. Sidit még sehol nem láttam akár csak 10%-kal is olcsóbban mint a magyar forgalmazónál és alpint sem 60 alatt... Meglátjuk. Ha szar, itt rögtön el tudom adni min. a 185 ajrós költségemen.
Milyenek a Fox csizmák?
Alpin vagy a Sidi tetszett jobban?
És miért pont Pumát?
Miért, azt mennyiért adja?
...a néhai úttörő áruház lenne Neked a tuti
Ideje lenne, ha valami S-es cuccot is villantana
...én 25-ért vettem a Camponában...
Az igazat megvallva lehet, hogy kicsit elragadtattam magam. Most rendeltem egy Puma 1000-et, de volt a lábamon ma egy Sidi V.C meg egy Alpin Supertech is.... Hát nem egy kategória, de árban sem az! Ha belegondolok, a 40 ezres Forma Revenge Dry lépőmet sokkal jobban utáltam...
25-ért nem szar, többet ne adj érte! Asszem a Superpole-nál most is annyi...
Hát kösz!Hallottam h nem olyan jó de rohadt jol néz ki ennyiért.
gagyi, bóvli, szar...
A koptatót meg a sarokprotit egy kétéves gyerek letépi róla körömmel.... Nincs tartása, nem fogja a lábat, ennek ellenére járáskor elég síbakancsos. Hatalmas csalódás volt...
Van valakinek tapasztalata AXO Primato-val?Köszike
Ti is ötpercenként nyomjátok az F5-öt Brit akcióját várva?
khm.. az xxl-es bőrgatyóm elcserélném XXXL-esre, ha valakit érdekel..
nem kell oda sem gyeremekem, latod, occso agv is eleg ..... csak jokor kell elkapni a fejed, vehheheh
de nekem Te vagy a példaképem és ha egyszer le tudom utánozni a teljesítményed akkor ott valami biztos keretek közt szeretném tudni a fejem (amire az van írva, hogy SHOEI mondjuk)