Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, marad a HJC ZF-9-ese, szép kis sisak az...
Ez nem jó? Bár Arai viper, de piszok jól néz ki élőben. És még alkuképes ha rám hivatkozol.
Hello!Tud valaki 120 alatt szerezni RX-7es Arait?
XS :)
Bár a te kobakod szerintem xxs-es
Ausztriában 320 EUR
pfrrr.... .....maradjon inkább a kék Licitáltam egy ilyenre is. Ha bejön akkor ha érdekel megboltolhatjuk annyiba amibe nekem kerül. "m"-es....
Hééé...mennyi egy ilyen? Pont menne csajom motorjához! (szürke NS-1)
És ebben a színben? :)
A kék jobban menne a cuccaidhoz meg a mocihoz, de a másik meg szebb legalább is szerintem
Igen, az S szériában kiba... jók vannak. De sajna az a leggyenguszabb kategória. Annál jobbat szeretnék. Azért megmutatom melyiket néztem azok közül. :)
Haver vett egy olcsóbbat Sharkból s650-es széria asszem SHARKY a neve, gyönyörű a festése.
Én is gondolkozom valami új Sharkon. De akkor majd mutatom.
Ó bakker, tegnap volt eszembe .......majd ma felnézek már. Épp shoei xr1000 sisakokra licitálgatok az e-bay-en és kicsit lekötött. Végre egyet megfogtam 200 Euróért + 20 a szállítás. Nem új de majdnem kagayama festéssel. Majd meglátjuk ha megjön. Max. ha élőben nem tetszik eladom 70-ért.
Mizu rendőrbácsi, az MSNt már uninstalláltad?
Bár mondjuk asszem Vácon az összes motoros kereskedő megszűnt. Ksawa, Yamaha, Suzuki, és Honda is dögrováson van. A Yamaha függetlenként tovább él mindent árulnak.
Itt érdeklődhetsz, volt ruházat is, de azt nem néztem. Azon basztam fel magam, hogy ez áll a hirdetésben: "Shoei sisakokat 40% engedménnyel árusítjuk!A készlet erejéig!" Tehát nem 40%-tól is van egy kettő, hanem mind 40%-al olcsóbb amíg van, erre mire odamentem benyögi a srác, hogy 30% csak, az nem úgy van ahogy én láttam........ Innentől kezdve nem csodálom, hogy tönkrementek....bunkók.
Más, pl nyári hálós kabát nincs?
Vácon a bekrepált Honda szalonban kiárusítás van Shoei XR1000 sisakok 80.000 Ft......116.000 helyett ha valakit érdekel 1 db. "m"-es volt a többi nagyobb méret.
Jó estét mindenkinek,segítségeteket szeretném kérni!S.O.S lenne nem tud vki ajánlani Fejér megyében bőrös emberkét,kis ruha festés,és kissebb módosításokra lenne szükségem a bőruhámon!ű
Előre is kössz a segítséget...

Biztos utat....Benzinkutat
Nekem volt a kezemben egy top kupakjuk...Nem szar. Abban megy Terol, Espargaro meg Xaus is...
sziasztok!
mit tudtok a Premier bukókról? ha valakinek van vmi info-ja, lécci ossza már meg velem/velünk!
előre is köszi, széles utat mindenkinek
Kedves Brit88!
Írtam egy e-mailt neked az itt megadott e-mail címedre. Ha esetleg megváltozott, akkor irj ide. Köszi
Jó választás!