Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb annyi idő befűzni, meghúzni, mint a csatost összenyomni :D
Nekem HJC ZF-9-em van/volt (a napokban adom el), arról ami jó:
-viszonylag olcsó
-nem olyan zajos
-kényelmes
-szép

Ami rossz:
-fűzögetni a D-gyűrűket
Nem leállósávot írt hanem autópályalehajtót.... Egyébként a faszom kivan a sok köcsög rendőrrel akik képesek a lehető legagyatlanabb módon, lehetetlen helyeken igazoltatni nem kis torlódást, néha balesetveszélyes helyzetet előidézve. Hogy menne rá a 18kerekű a faszfejükre. Van aki megállít, köszön, elkéri a papírokat, megnézni majd megköszöni és jó utat kíván. Majd később megfog egy másik, neveletlen paraszt, nyegle megkérdezi, hogy mivel foglalkozok, hogy van pénzem ilyenre, megpróbál mindenbe belekötni... Folytassam? Október 23 mond valamit? Mindig a rendőrnek van igaza...
sziasztok
szerintetek melyiket vegyem? HJC ZF-9 vagy CL-ST?
Casco-t mindig kössél. Főleg ha uj a moci...
Brit, azért gondolkodj el mit írsz: a rendőrautó megállhat a leállósávban, ha van megkülönböztető jelzése....nem kötelező az ügyész balesetnél, ezt nem tudom honnan szedted. Amúgy meg el kéne azon is elmélkedned, hogy ha te szaladsz bele valakibe hátulról, az követési távolság meg nem tartása.....mielőtt a rendőrt kezditek fikázni.
hellosztok

elado egy fasza túrakabát!
egy nyarat hordtam,már amikor hordtam, még 250es mz m alatt.rövid leirás a kabátrol:- Vízálló, - Cordurából, - Hitena megerősítések a könyöknél és vállrésznél, - Mellkasnál 2 oldalt és alkarrészen szellőzők, hátul 1 nagy szellőző zseb, - CE kivehető váll-, könyök- és gerincprotektor, - 3M fényvisszaverő csíkok elől és hátul a biztonságos esti motorozásért, - A galléron belül bőrbarát, puha textil, - Elől 4 nagy zseb, - Hátul 1 nagy enduro zseb, - Kivehető téli thermo bélés, - Belül titokzseb és még egy belső zseb, - Szűkitzhető alsó és felső karrész, a mellkas és a derékrész is, - A dzseki alja is szűkithető. kabátot 35ezerért vettem ujonnan nincs kifakulva kiszakadva,pár bogárt leértve teljesen ujnak nézz ki!komolyabb vevővel biztos megtudunk egyezni!üdv
Hello Brit! Off road culad nincs?
Elment a sisak.Hali!
12 munkanap..
Mennyi idő alatt kaptad meg?
Igen azt.De mind1,akkor valszeg az enyém egyedi eset de nem csináltam gondot belőle,megvettem máshol
Akkor valamit elb@sztál, mert én 5-6 pár csizmát vettem olyan kollégáknak akik nem beszélnek semmilyen idegen nyelvet, megkértek rá megtettem. Nekem válaszoltak, de lehet hogy sok a mail és egy kicsit lassuak. Gondolom a "kontakt form" oldalt használtad érdeklődésre
Off: Tekintve, hogy 84 koronáért vitte el a posta a kurva SZJA-bevallásom, a hotdogod is kb. 5 hotdog lenne...
De cserélhetünk is. Kis marhapöci meg töltött kápi jöhetne...
On
lenne 1 kérésem, valaki segitsen! lécci valaki irjon nekem pár oldalt ahonnan tudnék cuccokat rendelni lehetöleg minél több linket lécci, elöre is kössz.
Nem rendeltem,csak írtam egy mailt hogy szeretnék egy ruhát,kesztyűt,bukót,kabátot úgy 1500ojró körül és hogy a kombinált küldés milyen áron lenne,de 0 válasz.Te mennyiért küldesz haza egy hotdogot a 7-11ből?
...amúgy mióta van a Superpole-nál Puma?
Én egy Axo Primatot-vettem anno, hát..... na az tényleg szar! A rutinpályán hagytam el a sarokprotektort (először)...
Ez lábforma függő. Én bízok bennük. Mármint a Pumában.
Megvan az az előnye a dolognak, hogy itt (Norvégiában) van vagy 120 rongy ez a skárpi, így pikkpakk eladom egy nagylábú vikingnek bukta nélkül...
Úgy érted: rendeltél tőlük?
Én lezongoráztam a rendelést és már kezdtem volna filózni, hogy kell-e mikor megláttam, hogy ÁFA-mentesen adják 168-ért plusz 17 a szállítás.. Azonnal leütöttem.
Amúgy a Superpole-nál próbáltam Puma 1000 csizmát,utánna felvettem egy Sidit és hát elég nagy volt a különbség érzetre,Sidit meg is vettem azonnal
Én már írtam nekik,engem nem méltattak válaszra
Rendelt már valaki az Fcmoto.de-ről? Mikor jön meg tőlük a cucc?
Most bukkantam rá egy Puma 1000-es lépőre, házhoz szállítva 185 ajróért...
Csak 46-os van, mázli...
Tatabánya! Ezt írd a GPS-be! Kánaán!
Sziasztok!
Az új motoromhoz szeretnék ruhát venni, most veszek először ezért kérnék segítséget, vagy tanácsot. Egy speed motorhoz kéne egy jó minőségű, korrekt árú cucc. Ha tudtok ajánlani vmi boltot Pest közelébe megköszönném.
Szép napot!
Pro focista is vagy?

Csak a jelvényszámot kértem el