Én sem hittem volna, hogy egy 300 eurós dainese lesz a "tartalék" kesztyűm.... de ennyiért!? Még a végén megvette volna egy fickó, akinek motorja is van...
Amennyit csak tudok. Ilyen áron? Hógolyózni is motoros kesztyűbe fogok, meg a konyhába lábasfogónak is motoros kesztyű lesz
Amúgy a múltkor sport kesztyűt vettem, most meg nyárit..
Bocsi, nem olvastalak végig figyelmesen... Ha nem úniós országban élsz és nem is Svájcban, Izlandon vagy Norvégiában, akkor asszem nincs megoldás megúszni a vámot...
Az únióban nincs vám tesó! Ennyi előnye van annak, hogy a nyugat kizabálja a sertéseinket meg a kukoricánkat....
Az EGK országok (NOR, SWI, ICL) a helyi áfát spórolják meg mindössze, ezért volt nekem 19 (gyakorlatilag csak 16?) százalékkal olcsóbb! Ez nem amcsi ebay. Annyit fizetsz, amennyit az oldalon látsz plusz a futár...Nincs apróbetű!
tökmindegy, hogy milyen motorod van, a fejedből csak egy darab létezik, és csak egy darabban tölti be a funkcióját, viszont egy ütközésnél képes több darabra törni, és akkor elromlik, de csúnyán..
szóval első a biztonság, és ha valamin, akkor a bukón tényleg ne spórolj..
Hali row!
Lenne egy olyan kéedésem hogy tudom hogy te olcsobban kaptad meg a Puma csizmád mert nem EU-s országban laksz.Én se EU-s országba rendelném és érdekelne hogy hogy intézted el hogy ne kelljen vámot fizetned rá? Megkérted öket hogy kisebb árat irjanak a dobozra mint a számlán?Vagy hogy mükszik ez?Nem bontatják fel veled?Köszi ha segitesz.
Hali!
Akkor Kedves Brit!mennyi lenne Nálad egy kezdőnek való bukó.Egy 600-as mocihoz kellene.Szállítás hogy oldható meg stb.Érdeklődés szinten van még csak a dolog.Ja és milyen márkájú.Köszi előre is
20-30lóerőig 120as tempóig jó,védelméről szerencsére nem tudok nyilatkozni,legkellemesebb meglepetés a plexi volt,ami a nagyobb márkák közt is megállná a helyét.
sziasztok!
Még igencsak kezdő vagyok.Sisak ügyben érdeklődnék.Láttam a GREX-ek korrekt áron mennek.Vajon minőségileg is ilyen korrektek?Köszi a válaszokat.Sziasztok
Jó ára van