Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit olvass vissza és látsz.
Jó ára van
hali Tibi, látom tényleg szeretnél megszabadulni a sisakodtól...
még nem döntöttem el, hogy milyen legyen.
ár ajánlatod a bukóra?

amúgy azért nem válaszoltam, mert mns nuku.
mondtam én h ezt keresed ----- :)agv
ennyibe került
hali, mint igértem, jelentkezem, az Xl-es sisak nagy lett, eléggé lötyög, így bocs, így kisebb méretű bukót keresek.
azért kösz
Én sem hittem volna, hogy egy 300 eurós dainese lesz a "tartalék" kesztyűm.... de ennyiért!? Még a végén megvette volna egy fickó, akinek motorja is van...
Amennyit csak tudok. Ilyen áron? Hógolyózni is motoros kesztyűbe fogok, meg a konyhába lábasfogónak is motoros kesztyű lesz
Amúgy a múltkor sport kesztyűt vettem, most meg nyárit..
Te mennyi kesztyűt veszel?
Hála Brittnek, ma is gazdagabb lettem egy kesztyűvel. Köszi Britt!
Bocsi, nem olvastalak végig figyelmesen... Ha nem úniós országban élsz és nem is Svájcban, Izlandon vagy Norvégiában, akkor asszem nincs megoldás megúszni a vámot...
Az únióban nincs vám tesó! Ennyi előnye van annak, hogy a nyugat kizabálja a sertéseinket meg a kukoricánkat....
Az EGK országok (NOR, SWI, ICL) a helyi áfát spórolják meg mindössze, ezért volt nekem 19 (gyakorlatilag csak 16?) százalékkal olcsóbb! Ez nem amcsi ebay. Annyit fizetsz, amennyit az oldalon látsz plusz a futár...Nincs apróbetű!
Ott a pont.
Nagyon korrekt az ár,de most néztem meg hogy L-es...az én fejem meg karcsú S-es...De amugy tényleg nagyon jó.
ja, és az "egy kezdőnek való bukó" remélem azt jelenti, hogy extra védelmű sisakot akarsz, mert egy mazsola könnyebben borul, mint egy tapasztalt..

mondta ezt egy mazsola
Kicsit lejjebb shark S500-as 20-ért.
"Egy 600-as mocihoz kellene"

tökmindegy, hogy milyen motorod van, a fejedből csak egy darab létezik, és csak egy darabban tölti be a funkcióját, viszont egy ütközésnél képes több darabra törni, és akkor elromlik, de csúnyán..

szóval első a biztonság, és ha valamin, akkor a bukón tényleg ne spórolj..
Hali row!
Lenne egy olyan kéedésem hogy tudom hogy te olcsobban kaptad meg a Puma csizmád mert nem EU-s országban laksz.Én se EU-s országba rendelném és érdekelne hogy hogy intézted el hogy ne kelljen vámot fizetned rá? Megkérted öket hogy kisebb árat irjanak a dobozra mint a számlán?Vagy hogy mükszik ez?Nem bontatják fel veled?Köszi ha segitesz.
ha komolyan érdekel akkor ne negyed áron ha nem felébe vidd el! annyiért oda adom ne mond azt h nem korrekt az ár!
negyed áron elviszem.
itt az enyém pont neked való olcsón adom a jót! Ez az AGV csúcs sisakja....
AGV
ennyibe került!
Hali!
Akkor Kedves Brit!mennyi lenne Nálad egy kezdőnek való bukó.Egy 600-as mocihoz kellene.Szállítás hogy oldható meg stb.Érdeklődés szinten van még csak a dolog.Ja és milyen márkájú.Köszi előre is
Grex helyett inkább HJC, pontosabbak az illesztések...Grex max robogóra szerintem..Meg amúgy is itvan Britt, olcsón hoz jó bukót..
20-30lóerőig 120as tempóig jó,védelméről szerencsére nem tudok nyilatkozni,legkellemesebb meglepetés a plexi volt,ami a nagyobb márkák közt is megállná a helyét.
Szia! Nem tudom mit értesz korrekt ár alatt, de 20 ezer alatt csak akkor vegyél bukót, ha Brit-től veszed
sziasztok!
Még igencsak kezdő vagyok.Sisak ügyben érdeklődnék.Láttam a GREX-ek korrekt áron mennek.Vajon minőségileg is ilyen korrektek?Köszi a válaszokat.Sziasztok
Köszönöm szépen a korrekt és gyors üzletett!
További szép napot!