Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbálkozunk, próbálkozunk!
De lehet felhívom a tudakozót!
...és Te nem voltál elég gyors
Jóóóóóóóó, milyen számon?
A kesztyűt is, és a bukót is megnézném!
nyári kesztyűd van?
Szóval ha valakinek kellenek 40 000Ft-os kesztyük 15000Ért,azok hívjanak.Az akcio a készlet erejéig tart!
Na szevasztok!

Úgy hallottam, hogy Fő a gyorsaság Brit barátunknál! Nem tudja valaki a számát?
Vagy ha olvasod, érdekelne a csimma. Ha kell most elindulok! Csörizz rám lécci, 0670 553 99 02.
Előre is köszönöm, nektek, vagy neked! Természetesen visszahívlak!
A sisak pesten van, én nem... Az lenne a tuti, ha tudnád pontosan a méretet, nem akarok átjáróházat csinálni a haver lakásából...
A lényeg!Vannak Shark s500 samurai sisakjaim,arlen,berik,dainese ducati M-L-es méretü kesztyüim.A kesztyük mind fullosak,
Akkor ne töltsd! Csak írd meg:
Pl. XL-es Shoei X-Spirit Lüthi replika eladó a bolti ár fele alatt!
RRman!Megbeszéltük.Hívj
Valamiért nem tudom feltölteni a képeket
hali row,
köszi a választ.
ha 61 cm az Xl-es méret, akkor valszeg nagy lesz a sisak.
a hétvégén Pesten vagyok vmikor, esetleg tudunk vhol talizni, ahol megpróbálhatnám a sisakot?
kösz
Szevasz Brit! Ha jó nekem az Axial regular mérete (elvileg az) akkor kéne. Holnap hívlak sztem h beszéljünk részleteket. (PS megbízható vok én vettem tőled az X-Spiritet pár hete... )
Izgatottan várjuk szokásos "Brit 20 perc alatt felrak egy csomó tuti cuccot" akciód folytatását...
dunaföldváron eladó egy pár ÚJ 11-es méretű bőr túrakesztyű protektoros, 6000 Ft, esetleg posta megoldható, képet küldök ha valakit érdekel
Sziasztok.Dainese Axial regular 42-es méret,vadonat új 300euro helyett 28000Ft.Sajnos nem találtam ilyen szinben képet,ez a csizma,csak piros rész kék.
Szevasz!
papíron asszem 61cm a Sharknál az XL-es méret....
Nekem sajna van egy qrva nagy púpom gyárilag hátul, így csak a Shoei meg az Arai passzentos....
vegyél fel msn re! craftpapa@hotmail.com
hali, árban mennyire gondoltál a bukóra?
A VertigoCorsa-n sincs fémkoptató, nekem ilyen csizmám van, igaz, tavalyi, de ahogy néztem, az idei sem különbözik.
Hali! Egyszer mintha láttam volna az apró részen univerzális titán orr-koptatót. De a ami a Corsa-hoz van az nem lenne jó az én sima Vertigom-ra? Kékvillám