Én abban a hálós nyári kabátban kizárólag a városban mernék közlekedni, városon kívül soha! Inkább a bőrcucc...
De nem akarok senkit sem megtéríteni, egyszer már vitáztam itt pár emberrel, nem kezdem újra.
Nem lobog...tele van szűkítőkkel, állítható szorítópántokkal...(lehet, h tévedésből kényszerzubbonyt vettem). Nyárra olyan cordura kabátom van, ami hálós, passzos, teljesen átszellőzik.
Nem tudom, lehet, hogy pechem volt, de a motoros bőrkabim anno olyat lihegett ki, mintha egy halott egeret felejtettek volna egy elhagyatott tanyán a komód alatt 10 éve...és épp pálpusztait rágott
hát... ha a szobából nézem ahogy esik akkor nem amúgy párszor megáztam már bőrben, de emlékeim szerint senki nem akart meglincselni mert büdös lettem volna aztán...
Én bevallom neked, nekem is van cordura ruhám. De az év első és az utolsó gurulásai kivételével szinte sosem használom, mert nagyon szar érzés nyáron, a bélés nélkül lobogó kabát. Inkább bőr.
Higgyetek neki, jól mondja! Bőrruhát csak próbálva szabad venni és lehetőleg szűk legyen, amikor 40 fokban beleizzadsz, majd tágul ott, ahol nagyon kell. És akkor lesz pont jó rád a bőrruha. Ha nagyobb, akkor nyáron lötyögni fogsz benne, elmozdulhatnak a protektorok, vagy eleve nem is jó helyre kerülnek. És mehetsz egy kisebb vagyonért Cölöphöz átszabatni...
Elmozdulás: elvileg igaz, bár én estem már protektoros cuccban, ami kicsit (kicsit!) nagyobb volt, nem vettem észre, hogy gond lett volna, kényelmesnek meg kényelmes, de ez én vagyok. Nem vagyunk egyformák. OFF...ja nem...UFF
Inkább az a baj, hogy nem teljesen vág össze a hozzászólásom a tiéddel, azt akartam kinyögni (csak közben fél szemmel egy előadást szerkesztek egy konferenciára ), hogy nem is baj, ha nem pont passzos egy ruha, hanem picit nagyobb, mert úgy alá lehet öltözni. Bocs mégeccer
?
szerintem nem vágod a lényeget
a 42-es (olasz méretezésű) bőrruha tökéletesen jó rám... ugyanakkor a 42-es konfekcióméretben kicsit lavíroznék, vagy még vendégeket is hívhatnék
egy dolgot nagyon nem szabad összekeverni a méretezésnél: a konfekcióméret és a motoros bőrruha mérete nem ugyanaz! A motoros bőrruháknál általában olasz méretezést használnak, innentől kezdve a konfekcióméret (ami általában asszem német méretezés) nem mérvadó.
pl. a bőrruhám 42-es, alapból ruhavásárlásnál 38-as méretet kell keresnem...
Ugyamár,én láttam mi a cool!
Gixxer 1000 -bermuda-izompolo-strandpapucs-sisak a fejtetőn.