Jó neked
Bár itt Dabason újfent hallani egy Gixeresről, aki szórakozik a zsarukkal... Bár nemtoom, hogy van-e igazságalapja.
Emlékszem, egy srác Honda CBR1000R-rel eltaknyolt a stopvonal közelében, a helikopterben halt meg. A rendőrök meg meghúzták még egypár haverját is, gyorshajtás címszó alatt, pedig ők a melóhelyen tolták az ipart, plussz az egyiknek nincs is nagymotorja.
Forza "magyarrendőrök"
Engem is megakart hülyeségekkel sózni, de gyorsan lehűtöttem azzal, hogy elkértem a nevét, jelvényét, és a beosztását. Összehúzták magukat, mint gatya a mosásban
A rendőrök a legfaszább gyerekek... nekik jó,őket megvédi a jelvény meg a ruha.Csak azt ússzák meg büntetlenül ami nem szégyenlenek...ilyen országban élünk. szép...de tisztelet a kivételnek persze,mert azért nekem is akadnak rendőr ismerőseim akik már nem egyszer húztak ki a pácból.
Köszi srácok! Brit, sajna az nekem nagyon nagy. S, vagy talán M méretű vagyok :)
Hogy lehet nálad ruhákat venni? Milyen cuccokat árulsz?
Hagyományos bőrruhát szeretnék, 2 részest, lehetőleg teljesen feketét, vagy valami szolid mintásat.
Arra jutottam kellene egy bőrkabát meg egy gatya. Cordurám van, eddig jó volt, de ahogy kiszedtem belőle a béléseket hiába szűkítem össze, úgy érzem hogy nem tart eléggé. Meg egyébként is szeretnék egy bőrcuccot
Gyorsan kitaláltak egy"hihetö"történetet,miszerint ők szabályosan akartak megállítani(egy autópálya lehajtó egyetlen sávjában)erre én szándékosan nekik mentem!Ezután hívtak egy"független "szakértőt(az ügyészségről senkit,pedig,mint utólag megtudtam,ilyenkor ha rendőr a baleset egyik résztvevője kötelező)A rendőrök gyorsan lehelyszinelték maguk(a szemtanukat elküldve,hogy ne akadályozzák a forgalmat)a saját okosságukat,majd pár hónap mulva kaptam egy 100 000Ft-os csekket!A motor vadi új volt 2005-ös R1,lett benne egymillió forint kár!Casco még ohne,marad a zseb!
Egyébként egy jó minőségű cordura cucc,hasonló védelmet nyújt,mint egy bőr.Engem 2005-ben eltrafált 90-nél egy rendőrautó,70métert csúsztam ebben a dzsekiben(alatta gerincvédő)+sportcipő,kesztyű,és egy karcolás nem volt rajtam.
Sokkal többször ázok el, mint ahányszor nagyon gyorsan megyek. Hétköznap, munkába járásra kellett a ruha, ezért lett a cordura. Gyakran kell variálnom, hol farmernadrág megy alá, hol pulcsi, volt, hogy motorról leszállva mentem be tárgyalni, az egyberészes speedruhában hülyén venné ki magát az ember. Pályázni vagy végsebességet próbálgatni én is bőrruhát vennék, egyetértek.
de futotta rá csak azt nem tudja felhúzni a fejére... szerintem valami jó Sidi csizma a hátsó lábtartóra húzva jampecul mutatná még, hogy lóvé motyóra van, de használni nem szabad a cuccot.
Nagyteljesítményű sportmotorral gyorsan csak bőrruhában lehet menni.Nekem is van gyári Yamaha R-szériás cordura kabátom,de akárhogy húzom,szorítom,mindíg belekap a szél.Egyébként mikor még fiatal voltam,(tavaly )nekem is sikerült lemenni Siofokra Tatabányárol félmeztelenül,törölközövel a nyakamban az R1-el.De én legalább vettem cipőt,mert a haverom a másik R1-el még azt sem vett!
Ha esetleg valakit érdekel DAINESE WAVE 2 "L"es méretben 25e.
30-619-54-33
Üdv.
AXO ruha 48as, AXO bakancs vasalással 41-42, Dainise kesztyű 45e
(bocs, magas labda volt, le kellett csapnom )
Bár itt Dabason újfent hallani egy Gixeresről, aki szórakozik a zsarukkal... Bár nemtoom, hogy van-e igazságalapja.
Emlékszem, egy srác Honda CBR1000R-rel eltaknyolt a stopvonal közelében, a helikopterben halt meg. A rendőrök meg meghúzták még egypár haverját is, gyorshajtás címszó alatt, pedig ők a melóhelyen tolták az ipart, plussz az egyiknek nincs is nagymotorja.
Forza "magyarrendőrök"
Engem is megakart hülyeségekkel sózni, de gyorsan lehűtöttem azzal, hogy elkértem a nevét, jelvényét, és a beosztását. Összehúzták magukat, mint gatya a mosásban
RSR2-t elbótoltad?
Rendőrség - "Szolgálunk, és védünk!"
Hogy lehet nálad ruhákat venni? Milyen cuccokat árulsz?
Hagyományos bőrruhát szeretnék, 2 részest, lehetőleg teljesen feketét, vagy valami szolid mintásat.
Arra jutottam kellene egy bőrkabát meg egy gatya. Cordurám van, eddig jó volt, de ahogy kiszedtem belőle a béléseket hiába szűkítem össze, úgy érzem hogy nem tart eléggé. Meg egyébként is szeretnék egy bőrcuccot