Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vitaijani ha érdekel van egy Vemarom olcsón eladó (vagy ha mást érdekel akkor is eladó ) Vemar Merak VPS irridium plekóval jó állapotban 21 rugó.
NANA! Azért ezt én nem mondanám! Nekem van egy Vemarom és teljesen meg vagyok vele elégedve sosem volt vele bajom. Jó persze egy műanyag sisak nem lehet olyan mint pl egy Shoei X-Spirit (új sisakom:P) de sztem megéri az árát...
még régebben mentettem le a gépre:
Puma 1000 csizmát, itthon, kitől?
Nem, a sisakok méretezése különbözik a ruhákétól. A sisakoknál a fejkerületet jelenti a szám, cm-ben, kb a homlok vonalában mérve. Ez az egy méret legalább egzakt, megméred és akkorát kérsz. Mellesleg ahány sisakgyártó, annyi méretezés, mert ugye a héjméretek miatt lehetnek eltérések, de általában a betüjelek mellett feltüntetik a cm-es értéket is.

A ruhaméretekre Zseby írt nemrég egy Dainese-s linket, az segíthet, csak vissza kell keresni, asszem múlt pénteken volt.
Felejtsd el!Sz@r a Vemar.Vegyel Brittol sisakot!Nagyon jo aron adja oket, en is tole vettem.
Hú. Várj, elcsesztem, ez a sisakok mérete...
Valaki segítsen ki, kabátokra is igaz ez?
Mielőtt Brit lefárad, itt van E:

Mérettáblázat:

53/54 = XS
55/56 = S
57/58 = M
59/60 = L
61 = XL
Brit ez az 58-as méret ez minek felel meg? Én csak ilyen S,ML, XL jelekről hallottam eddig
...nem akarom és nem is tudom megnézni! Pesti havernál van pici pénzem ilyen célokra. Ha eladó a kupak, rátelefonálok és Ő átveszi/kifizeti...
Viszont utazgatni nem fog a kedvemért. Ha van dolgod a Keleti környékén, nyélbe üthetjük (ezt is és ugye továbbra is fennáll a kesztyű-csizma-arai sisak a későbbiekben) de nem akarom Őt ugráltatni.
Délután öt körül tudok gép elé ülni. Holnap meló után meglesem üzentél-e nekem, ha igen, megadom a srác kontaktját (vagy fordítva) és majd megbeszélitek az időpontot.
Így tudok vásárolni tőled párezer kilóméterről, máshogy sajna nem megy! Viszont próba és alkudozás nélkül megkapod a pénzed.
Hi Brit

egy kérdés Shoei Xspirit TC2 valamilyen? Méret L.
elsősorban Kionary lehetséges valamikor?
üdv:T
Dainese Jack Black 58-as méret vadi új,boltban 127 000Ft 45 000-ért vihető
Arai Viper (Quantum 2) Italy flag fényezéssel "L" méretben 111.000 Ft-ért nem kell valakinek? Egyik barátom vette 1x túrázott benne, de kicsinek találja, ergó megszívta 145.000 Ft volt boltban.

Elérhetőség aki rám hivatkozik még kaphat belőlle árengedményt.
Tavaly volt,idén kicsit nehezebb,de van,jövőre is remélem,hogy lesz!
Britt!Jövőre is lesznek cuccaid?(előre láthatólag?)vagy évvége felé?
Holnapra már megbeszéltem egy próbát,ha mégsem jó a méret,megnézheted.
Lehet nem itt kellene osztani az észt,és akkor lenne idő vásárolni!Kinek nem inge,ne vegye magára.Egyébként már van jelentkező a sisakra.ha mégsem kelne el,az aproban is fent van telefonszámmal.Hívni kellene nem szájat jártatni.Van itt pár fiatalember,akiknek tudom ajánlani a Pardi motorsportot Alpinestars ügyben,ők biztosan tudnak segíteni.
...nem lehet szar, ha Dovi is lecserélte rá a tavalyi noname Shoei X-Spiritjét...
Ja,és akkor hiába látnád meg elsőként,mert nem lenne miből megvenni.
Sziasztok. Lenne egy kérésem... Ha valakinek van VEMAR sisakja írjon már egy pár sort hogy milyen... Előre is köszi... Széles Utat...
Úgy látszik vagy dolgozom és pénzt keresek, vagy otthon ülök és várok a gép előtt az akciós cuccokra...
Szerintem már régen elkelt.de tájékoztas,ha mégis magadévá tetted...
Pesten megveszem azonnal.
....ez a cucc nem alpin!
A GP Plus stimmel, a márka más...
Szijasztok motorosok van egy grex bukóm L-es jó állapotba semmi baja nincs alig használt ugyanitt egy 46 os spoll bőrcsizma piros akit érdekel az írjon megegyezünk! csácsá