Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja köszi az infot a 2005röl de nekem nem tetszenek a szinek.elég fontos nekem a kinézet is de majd lehet lecsuszok mindenröl annyit agyalok rajta:-) annyi lenne még hozzád a kérdésem hogy te ugye nem úniós országba rendeltél és én meg Svájcba szeretnék ami szintén nem az.kérdésem az lenne hogy kell rá külön vámot fizetni?vagy el lehet valahogy kerülni?kösz
Hi!
Arról hogy gyorsan kopik a talpa arrol nem tudtam de azt a Supertechre mondták.A SMX plussz vagy mit is probáltam és ugyan olyan kényelmes mint a Supertech és tényleg csak 50 ezer ft de az a baj h ez már a kifutó széria és nagyon mérethiányosak.nem hiszem hogy van neki ilyen big foot méret.de hivd fel öket telon és akkor nem kell feleslegesen felmenned:-)
Nem azt irtam h fehér hanem hogy fehéres szürke vazzeg......
ez kell neked sztem ----- AGV
hali row,
a bukód megvan-e még?
(XL-es méret cm -ben mennyi kb?)
köszi.
Szerintem SIDI-hez csak müanyag (kerámiabetétes) koptató létezik.
Üdv Mindenki! Érdekelne engem Sidi vertigo csizmához titán vagy fém koptató(orr-részéhez). Valaki tudna segíteni, mert sajnos elnyalattam az orrát, meg egy picit a csizma részét is Esetleg még új csizma is érdekelne amin már titán koptatók vannak(Képeket légyszi mellékeljetek). Köszi a segítséget előre is.
Üdv!

Van valakinek tapasztalata MT sisakokkal?
Kinéztem egyet: link
Brittnél csak az van amit felrak de az sem él többet 24 óránál mert elkapkodják . Az smx plus az tökéletes utcára. A supertech-ről írták, hogy hamar kopik a talpa.
Az enyém nem fehér bazzeg!
Mizu a 2005-ös supertech-el? Sztem jó vétel...
Helló ***brutus***, és mindenki!

köszi a csizma ügyben a tanácsokat és segítségeket.

***brutus*** a Pardiban milyen mértben van Alpinestars S-MX_fekete és a fehét? (nekem 46-47es méret érdekelne, nagy lábon élek )
Az ára tényleg most 50? Megéri szted ennyiért, mert szeretnék egy felső-közép kategóriás csizmát?
Talpa kopás erre a csizmára mondtátok?

Vidéken lakom és nagyon szépen megköszönném válaszodat és segítséged.

Láttam, hogy Brit88 tud elég olcsón dolgokat, őt nem lehet itt elérni fórumon?
Nem.. meg amúgyis az jobb
Nem ilyen?
Az egy Daiwa Sol.. ebay-ról..
Louis-ban Shoei XR1000 300€, a RAID2 meg 250€!
Hol vetted?
A képeid között az egy Daiwa Capricorn 3500 xtc?
Ha online boltból veszed,valószínű,hogy kell.Ott nem nagyon lehet megdumálni,hogy ne a rendes vételárat írják rá. Bár átcsúszhat így is. Ha béjről,akkor meg tudod oldani,hogy ne kelljen. Általában meg lehet beszélni eladókkal..
Télleg?Az nem vmi jó.Hol lehet ennek utána nézni?
asszem 10.000 felett kell vámot és ÁFÁT.
én is eladnám a bukóm vagy csrélném S méretre http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Eladó ha valakit érdekelne: http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Ha amerikábol rendelek csizmát arra kell vámot fizetni?
Miért pont supertech? Azt mondják nagyon fersenyes és elkopik a talpa ha utcán használod, vagyis, járkálsz benne. Az smx-plus joob utcai használatra, legalább is nekem az van 3 éve és hát 2 esést kibírt és még mindíg kutya baja a lekoptt orrát leszámítva....koptatóból semmi nem elég.
Hát beszarok! Voltam Pesten Pumát meg Alpint nézni.Puma nem tetszik abban a row-os fehér szürkében de a sötét szürke narancs sem nagyon.eldöntöttem h fekete-fehér supertech erre sem a Pardiban nincs a méretemben sem az FC-MOTO-n.Mind2 nagyon kényelmes de az Alpin kicsit kényelmesebb nekem bár nem fogja annyira a bokát mint a Puma.