Kedves fiatal sporttársam. SOSE úgy vegyél sisakot hogy uvex nemtudommi és 5 millióról 100 forintra leértékelve!
1. Milyen anyagból van: Műanyag felejtős, üvegszál jöhet, karbon-kevlár frankó!
2. Fel kell próbálni a fejedre, nem lögyög, áll el valahol, követi a belseje a fejed formáját. Egy rosszul kiválasztott sisak többet tud ártani mint használni.
3. Csatja lehetőleg dupla D gyűrűs legyen, a gyorscsat kilazul.
4. Ne azt nézd hogy kék vagy zöld,az előző hárommal legyél tisztába, legutolsó szempont legyen a szín. Először a biztonsági elvárásoknak feleljen meg.
Én a helyedben felejteném az uvex-et. Biciklis és sísisakokat is csinál, tehát a felhasználható keret csak egy részét fekteti bukósisak gyártásba. Ez azt jelenti hogy nem biztos hogy a legmodernebb héjszerkezetet gyártják.
Vagy egy olcsóbb kategória, de ezek is üvegszálak. Nekem ilyen sisakjaim vannak. Kényelmes, könnyű,de nem hangos, az egyik legjobb ár/érték arányú sisak. És ez is lesz akciós!
Ha már Randy is ajánlott, bocs Randy, de tudok jobbat
Sorban: Capirossi, Ruben Xaus, Steve Martin (nem a színész ), Tamada, Toseland
Mind replika, és most 80 pénz, tuti lesz akciós ára télen!
És az örök tanulság: Nekem egy év alatt volt AGV, amiben összetörtek, megvédett, de iszonyat huzatos volt. Volt HJC-m, lecseréltem, mert 170-nél elkezdett csúszni a tarkóm felé
Most Shoeim van, és soha többé nem veszek mást. Kényelmes, olyan, mintha a fejemre öntötték volna.
Jaja,nekem a súlyom miatt nincs ilyen gondom De majd úgyis kinövöm,csak eddig kb 5000-et mentem 125-tel,ezért elég még max 2 szezonra. Hát a felépülés nem volt rövid,de amit tanultam belőle,hogy megfelelő felszerelés nélkül SOHA! Meg,hogy jobban megnézem legközelebb,h kapok-e elsőbbséget.
sziasztok srácok az lenne a kérdésem h. most szeretnék bukót venni néztem 1 agv t 60ért(80-ról leértékelve) és 1 uvex et 60ért 90ről leértékelve(yamahánál) pontosan nemtudom h. milyen ennek a tipusa (de mind a kettő sportmocissisak) hogy mi a véleményetek télleg túl drága az agv ahhoz képest amit tud és hogy nem basznak e át azzal az uvex izével amiről őszintén én még soha nemis hallottam,de állítólag pro sisak.
Na ennyi évesen én is kb ennyi voltam. Most már 90 körül mozgok, nekem kevés lenne a 125 cm3, nem indulna el alattam
Na áruld el hogy hugod cicijét tetted be képen
Hát a motorbalesetedet sajnálom, de ha felépültél belőle akkor nincs gond. Tanulsz belőle..
1. Milyen anyagból van: Műanyag felejtős, üvegszál jöhet, karbon-kevlár frankó!
2. Fel kell próbálni a fejedre, nem lögyög, áll el valahol, követi a belseje a fejed formáját. Egy rosszul kiválasztott sisak többet tud ártani mint használni.
3. Csatja lehetőleg dupla D gyűrűs legyen, a gyorscsat kilazul.
4. Ne azt nézd hogy kék vagy zöld,az előző hárommal legyél tisztába, legutolsó szempont legyen a szín. Először a biztonsági elvárásoknak feleljen meg.
Én a helyedben felejteném az uvex-et. Biciklis és sísisakokat is csinál, tehát a felhasználható keret csak egy részét fekteti bukósisak gyártásba. Ez azt jelenti hogy nem biztos hogy a legmodernebb héjszerkezetet gyártják.
Sorban: Capirossi, Ruben Xaus, Steve Martin (nem a színész ), Tamada, Toseland
Mind replika, és most 80 pénz, tuti lesz akciós ára télen!
Ha kicsit tudsz várni, most kezdenek leértékelődni a sisakok. Mindenhol lesz akció!
Most Shoeim van, és soha többé nem veszek mást. Kényelmes, olyan, mintha a fejemre öntötték volna.
Na áruld el hogy hugod cicijét tetted be képen
Hát a motorbalesetedet sajnálom, de ha felépültél belőle akkor nincs gond. Tanulsz belőle..