Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bell-t hol jegyzik...ha ezt nem tudod, akkor asszem itt abba is hagyhatjuk a vitát...

(az egyik legrégebben bukósisakot gyártó cégről van ugyanis szó)
Nekem akkor CMS-volt, akkor az is olyan lehetett mint a shoei..
Gyerek, én ezekre nem vágnék fel, ha hülyeségeket magyarázol, jobb lenne egy időre visszafogni magad.
Pont Te fogod tudni hogy a műanyag bukó a legjobb és az egész világ téved..Szánalmas...
1990-ben egy Uvex bukó kb. olyan volt,mint most egy komolyabb Shoei.
A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT .
És az uvex-et hol jegyzik? Meg a Bell moto-t?
Márka és márka között is van külömbség ugyanolyan anyagban..
Ja egyébként ha jól emlékszem 1990-ban már a 4.-ik motoromon adtam túl..(simson)
Próbálkozhatnál egy adatlap kitöltéssel például...
Nekem már akkor üvegszálas Uvex bukóm volt(1990),amikor te a csattogós lepkét tologattad.
Hee
Komolyan be akarjátok magyarázni, hogy egy műanyag bukó (pl vegyük ugyanazt a márkát) jobb vagy ugyanolyan mint egy üvegszál vagy egy carbon-kevlár?
Beszarok rajtatok
Húú, inkább lépek most innen, majd visszajövök ha értelmes dolgokat írtok
Üdv mindenkinek! Talán tud valaki segíteni! Nem boltban, de új Shiro márkájú sisakot láttam 15000Ft-ért.Ismeritek ezt a márkát? Van tapasztalata róla valakinek? Mennyi lehet az bolti ára? Ha tudtok segíteni, előre is köszönöm! Sziasztok!
Nincs hát,de el kel adni a 197000ft-os Shoei-t is valahohy
Köszönöm!
Szerintem meg k#rvára nincsen semmi összefüggés a sisak minősége és a héj anyaga között.
Mikor az előző bukómat (Bell Moto7) átfestettem, láttam, hogy milyen "minőségű" a héja, hát...azon csodálkoztam, hogy egyáltalán egyben maradt (pedig üvegszálas)!
Akkor egy-egy bátorító mosolyt ha kérhetnék...
Ne is márkába gondolkozz..A műanyag bukóról van szó márka nélkül...
de igen! most jó kedvem van, bár egy kicsit bevagyok rágva
Úgy látom nem nagyon értékeled az erőfeszítéseimet hogy jobb kedvre derítselek...
annak veszed aminek akarod
Öööö...ezt most vehetem ajánlatnak?
legközelebb majd csak egy csizma lesz rajtam ok?
A márkának, a sisakhéj anyagának meg a minőségnek/kényelemnek nem sok összefüggését látom...pl. a Schubert is csinál(t?) műanyaghéjas bukót, ami mégcsak nem is volt olyan hű de olcsó...
Nézném én jobban de olyan pici képet raktál be...meg a ruha is sok rajtad...
Sisakom nekem is XS-es, de pofában kicsit még ez is lötyög - aki ezek után azt meri mondani hogy nagy az arcom azt mellbelövöm!
Kisfiam, ha neked jó a műanyag bukó, akkor hajrá!
Én is isteníttem a HJC bukómat, míg meg nem próbáltam a suomy-t. Szerintem próbálj fel egy normális sisakot, nem fogsz nagybetűkkel írni tovább a fórumba.
Vagy kicsit tájékozódj arról hogy hogy is készülnek a bukók, miért nem szabad egy sisakot 5 évig is hordani, stb..Utána meg fogod érteni hogy szart se ér a műanyag bukó..Addig jó míg nem tudsz venni egy normálisat. De ha nemked csak 20ezret ér e fejed akkor én nem bánom...
pici/vékony? akkor nézd meg jobban, azóta már vékonyabb vagyok , a buksi meg xs-es
Semmi baj nincs vele csak mivel a többi részed pici/vékony, így elsőre úgy tűnik, mintha tök nagy (nem nagy tök! ) fejed lenne!