Nekem akkor CMS-volt, akkor az is olyan lehetett mint a shoei..
Gyerek, én ezekre nem vágnék fel, ha hülyeségeket magyarázol, jobb lenne egy időre visszafogni magad.
Pont Te fogod tudni hogy a műanyag bukó a legjobb és az egész világ téved..Szánalmas...
És az uvex-et hol jegyzik? Meg a Bell moto-t?
Márka és márka között is van külömbség ugyanolyan anyagban..
Ja egyébként ha jól emlékszem 1990-ban már a 4.-ik motoromon adtam túl..(simson)
Próbálkozhatnál egy adatlap kitöltéssel például...
Hee
Komolyan be akarjátok magyarázni, hogy egy műanyag bukó (pl vegyük ugyanazt a márkát) jobb vagy ugyanolyan mint egy üvegszál vagy egy carbon-kevlár?
Beszarok rajtatok
Húú, inkább lépek most innen, majd visszajövök ha értelmes dolgokat írtok
Üdv mindenkinek! Talán tud valaki segíteni! Nem boltban, de új Shiro márkájú sisakot láttam 15000Ft-ért.Ismeritek ezt a márkát? Van tapasztalata róla valakinek? Mennyi lehet az bolti ára? Ha tudtok segíteni, előre is köszönöm! Sziasztok!
Szerintem meg k#rvára nincsen semmi összefüggés a sisak minősége és a héj anyaga között.
Mikor az előző bukómat (Bell Moto7) átfestettem, láttam, hogy milyen "minőségű" a héja, hát...azon csodálkoztam, hogy egyáltalán egyben maradt (pedig üvegszálas)!
A márkának, a sisakhéj anyagának meg a minőségnek/kényelemnek nem sok összefüggését látom...pl. a Schubert is csinál(t?) műanyaghéjas bukót, ami mégcsak nem is volt olyan hű de olcsó...
Nézném én jobban de olyan pici képet raktál be...meg a ruha is sok rajtad...
Sisakom nekem is XS-es, de pofában kicsit még ez is lötyög - aki ezek után azt meri mondani hogy nagy az arcom azt mellbelövöm!
Kisfiam, ha neked jó a műanyag bukó, akkor hajrá!
Én is isteníttem a HJC bukómat, míg meg nem próbáltam a suomy-t. Szerintem próbálj fel egy normális sisakot, nem fogsz nagybetűkkel írni tovább a fórumba.
Vagy kicsit tájékozódj arról hogy hogy is készülnek a bukók, miért nem szabad egy sisakot 5 évig is hordani, stb..Utána meg fogod érteni hogy szart se ér a műanyag bukó..Addig jó míg nem tudsz venni egy normálisat. De ha nemked csak 20ezret ér e fejed akkor én nem bánom...
(az egyik legrégebben bukósisakot gyártó cégről van ugyanis szó)