Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok,Randy,Tutis,köszi!
Há né má, egyforma ruhánk van
Igen, 2 részes. Simán lehet tenni bele kemény protit a hátba. Én külön hordom a gerincprotit, szerintem az jobban véd mint a beletett proti. Jobban leér.
Kiveszed a szivacsot és veszel fel alá külön gerincvédőt,nekem ez lesz,sztem nincs hozzá belecsúsztatható keményprotektor.
Tutis,neked 2 részes Berik-ed van? Mert nézegettem a Superzone-ban ,és abban csak puha szivacs van a hátnál. lehet bele tenni normális hátprotektort? Köszi.
Mindenesetre olyan méretet vegyél, hogy picit szűknek érezd, hidd el, a bőr tágulni fog, az meg nagyon szar, ha lobog rajtad. Pár ezret lenyomsz benne és szinte tökéletesnek fogod érezni, pláne, ha egyszer megázol, vagy jól megizzadsz benne.
Fasza,ezt én is kipróbálom
a BERIK-ről annyit hogy 1 hetes ruhámat sajnos felavattam, 120-al érkeztem a bukótérbe.
Nedves rogy és semmi baja... 100%-osan meg vagyok vele elégedve.
Ja és mégegy: nemrégen varattam Cölöppel a párom Kushitai ruháját. Beszélgettünk a berik-ről, és nagyon dícsérte. Hát ki ért hozzá ha Ő nem? 1000 ruhát vart már, csak tudja mi a jó!
Nekem superzoneból van Berikem 4-5 alkalom után megszoktam és hozzám idomult,azóta sztem nagyon kényelmes ahhoz képest mennyire jól passzol. Segítőkész volt nagyon az eladó srác,én csak ajánlani tudom a boltot
Luczás: szerintem ha több adatot adsz meg, akkor sikeresebb lesz a hirdetés, pl méret, használati idő, állapot, megtekintés helye, stb..
azt hiszem azt az elvet fogom követni, amit eddig is, vagyis:

1. a kényelem lesz az elsődleges szempont, hiszen használni veszed, és ha kicsit is kényelmetlen, akkor elba**a a feelinget.
2. aztán az ár, hiszen ha mondjuk 70-80-ért veszel leárazva egyet, és mégsem jön be annyira, akkor nem szaladtál rá. ellenben ha 150-ért, az már nem mindegy.
3. és végül a kinézet, hiszen valljuk be, azért mindenki szeret csinosba öltözködni

úgyhogy ezek alapján fogok dönteni.
Eladó Shox bőrruha és Onza csizma!
¤ S ű r g ő s ¤ ! A ruha Full protektoros és koptató van rajta!
Tel: 30/6802519 Ár: a kettő együtt 120,000Ft
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Az a fura, hogy nagyon sokan köpködnek az Arlen Ness-re, hogy így. meg úgy, de senki sem tud konkrét problémát felhozni. Ha meghallják, közlik, hogy na csak azt, meg BERIK-et ne! De a miértre senki sem tud korrekt választ. Meg arra sem, hogy akkor mi legyen alternatíva. Nekem sok haverom hord Arlen ruhákat, senki sem panaszkodik különösebben. Mondom, nekem a kesztyűjükkel volt bajom, meg a garanciális hozzáállással, de ez egy más tészta, a kesztyű használható, csak egy majd 40ezres darabnál elvárnám, hogy ne tegye saját magát tönkre egy rossz helyen lévő tépőzár miatt.
w1II1: köszi az infot, akkor már kettő-null
mondjuk valahol el is várom egy arlen nesstől, hogy jó legyen, de azért hallottam már olyat, hogy márkás cucc gagyi volt, ezért is kérdezgetek utána.

a ruci pedig a superzone-ban van leárazva, és kereken 100 pénz, ami szerintem nem rossz. de berik is, és madif is van leárazva, szóval érdemes benézni, gondolom év az végére megmaradt árukészlet kidobálása a cél - ami nekünk csak jó

a többieknek is köszi a segítséget, a linkek jól jönnek, csomót nem is ismertem
Szia Jaga!

nekem is Arlen Ness ruhám van 3 éve, 2 részes összezipzárolható bőr, koptato, stb., hasonlóan az általad kinézetthez. 1-1,5 évig a tisztításon kívül semmit nem csináltam vele és semmi baja a bőrnek. Azóta ápolom már bőrápolóval is mert egy idő után kiszárad a bőr és "nyikorog" ilyenkor kívánja a karbantartást. Amúgy a bőrrel, varrással, színével semmi gondom, pedig hátizsákban is motoroztam jó pár száz km-t és a vállpánt nem koptatta ki a színét. Kétszer bőrig áztam benne és ennek ellenére is bírja. Én bízom benne amíg ki nem hízom vagy nem váltok motorozási fajtát ki fog tartani! Eddig elégedett vagyok vele. Az adatlapomon van egy kép amin kicsit látszik a ruhám is.
W.
thx
Superzone.hu
Motorosbőrruha.hu
Sixsixone.hu
Ezek asszem kimaradtak
tudtok nekem oldalakat ajánlani,ahol ruhák vannak?ezeken kívűl:
kelomotor
corsaro
hein-gericke
louis
citybike.hu

motorline.hu
yamahadelta.hu
bazismotor.hu
parilla.hu
pin
kmotors.hu
rmcmotor.hu
nagyvas.hu
2részes bőr kellene.
kérdezdd a supermotor oldalon a hooligánt amugy rendbe van mindegyik 5-ös
Sziasztok az 5297-re valaki ?
csövi komoly a ruha hol,és mennyire van akciozva?köszi
ja persze, nem rohanok homlokegyenest, okosan rakosgatom össze a dolgokat, aztán majd. azért karácsonyra nagyon tudnék örülni egy ilyennek
kevés ruci van, ami igazán tetszik, és ez pont ilyen.
Azért várj meg más véleményeket is. Lehet, csak nekem volt szerencsém....
akkor ez eddig egész jónak ígérkezik thx
Ja a töredezés. Mondjuk én ha nem is soxor, de szoktam viaszos krémmel ápolni, az talán segít, nekem 3 szezonos már és még nem nagyon látszik kitöredezve.