Igen, a próba valóban nagyon fontos.
Nekem van, de nem egészen ilyen. Külön vettem a kabátot, meg hozzá késöbb a térdkoptatós gatyát, mert azzal lehetett összecippzározni derékban. Nekem egy bajom volt vele, hogy a térdprotektornál a zseb tépőzárral van varrva és az állandóan szétnyilt és iszonyatosan nyomta a térdem. De aztán fixre varrtam, azóta nincs gond vele. Nekem egyéb bajom még nem volt vele, bezzeg a kesztyűmmel....
Sidi-t pont most árul akcióban a Budaörsi úton a Full-Gas, én a héten hoztam el az utolsó 46-os Vertigo Corsa-t. Az akció dec31-ig, illetve a raktárkészeltük erejéig tart.
Ezek az akciós áraik:
SIDI Vertigo 41 500,-
SIDI Vertigo Corsa 62 500,-
SIDI Raptor Evo 29 900,-
SIDI Flex Force 55 500,-
SIDI Typhoon GT 45 500,-
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki tudna olyan üzletet ajánlani nekem, ahol Sidi termékeket forgalmaznak Pesten? Motorline on kívül? Csizmát szeretnék, Sidi Vertigot.
Mivel nem nagyon vagyok pesti, adhatnátok egy két tippet hova érdemes benézni ez ügybe.
( a motor.lap.hu t ismerem, meg a googlet is, de gondoltam aki ott lakik az tudhatja hogy merre lehetne
menni ez ügyben )
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőlletek, mert nem rég ajándékba kaptam egy AGV Sport overállt és hozzá passzoló csizmát.CSak sajnos egyik se az én méretem, ezért szeretném őket mihamarabb eladni.
overáll:70 000 Ft méret :M /40
csizma:10 000 Ft méret: 44
Sziasztok Egy 2003 -as KTM 640 lc4 SUPERMOTO-hoz szeretnék felöltözni nagyon a szivemhez nőtt a márka szeretem, de a ruházatuk nemtudom hogy mennyire nyujt jó védelmet ehhez kérnék segítséget.
Kiszemelt darabok: KTM bukó, KTM supermoto bőrruha, KTM enduro csizma. Vagy inkább vegyek alpinestart vagy hasonló cuccokat? Az anyagiag jelen esetben nem játszanak nagy szerepet inkább a biztonság,és a kinézet a mérvadó.
KÉRDÉS: MIT kondoltok a ktm ruhákról?
A kiszemelt termékek itt is megtekinthetők:
BUKÓ: link
CSiZMA: link
BŐRRUHA: link
Sziasztok Egy 2003 -as KTM 640 lc4 SUPERMOTO-hoz szeretnék felöltözni nagyon a szivemhez nőtt a márka szeretem, de a ruházatuk nemtudom hogy mennyire nyujt jó védelmet ehhez kérnék segítséget.
Kiszemelt darabok: KTM bukó, KTM supermoto bőrruha, KTM enduro csizma. Vagy inkább vegyek alpinestart vagy hasonló cuccokat? Az anyagiag jelen esetben nem játszanak nagy szerepet inkább a biztonság,és a kinézet a mérvadó.
BUKÓ: Bukó
CSiZMA: Csizma
BŐRRUHA: Bőrruha
Lehet,h a füleddel van valami......
Nekem meg többezer motoros társamnak semmi baja a zárt bukókkal.
Olyan motorra,ami meghaladja a 60 km/h-s sebességet ZÁRT bukót vegyél. szerintem.
Arról nem beszélve, hogy egy idő után olyan izületi gyulladást fogsz kapni nyitott sisakban, hogy csak na. Meg mandulagyulladást, meg arcüreggyulladást, meg fogfájást... Remélem meggyőztünk.
Egyébként tényleg lehet, hogy amit vettét, az nem passzol a fejedre, és csak az a baj! Az én bukóm 1850 g, és marha jó kényelmes, mintha a fejemen se lenne. De az Schuberth... Próbálj fel más bukókat, és ne csak a boltban, hanem kérd el próbakörre!
Ne vacakolj, ha motorozni akarsz, akkor vegyél fel rendes bukót. Sajna idő kell, amíg hozzászokik az ember, de egy idő után fel se tűnik, hogy a fejeden van, sőt pont hogy az fog zavarni, ha vezetés közben nem az van a fejeden... Szóval kitartás! Ne vegyél jet sisakot, mert marha hülyén fogsz benne kinézni a szép motorodon, és a fejed is többet ér annál... Ami nem robogó, chopper vagy cross motor, arra bizony zárt bukó kell, nincs mese. Ez sajna nem "szeretem-nem szeretem" kérdése, az életed fontosabb. Ha annyira zavar, hogy úgy érzed nem tudsz benne vezetni, akkor menj el valami zárt pályára vagy parkolóba, és gyakorolj úgy. A periférikus látómező csökkenését egyszerűen ki lehet azzal küszöbölni, hogy az ember forgatja a fejét.... Kitartás, bizony jó dolog az a zárt bukó!
jó megértem az álláspontod, meg abban is rohadtul igazad van hogy jobban véd mint a bilisisak, de gondolom te se vennéd fel ezt a szutykot a büdös életbe :))
ez mit véd? a fejed tetejét, de úgysem az ér le. Én ebben nem nyalnám fel az aszfaltot, soha nem venném fel....
én azt javaslom próbálgass jobb bukókat, az olcsó lehet tényleg baromi kényelmetlen.
vagy hordd csak nyugodtan a rohambilit, aztán majd szájra esel, azt bánkódsz hogy odavan az arcod... (egyéb nyitott társai dettó).
ez milyenmá, nem tudsz sisakban vezetni :))) Meg kell szokni és kész. Én legszívesebben egész nap abban lennék :) meg vegyél normális bukót, mert amit vettél gatyit, az baromi zavaró, és ezért rossz.
a bőr milyen minőségű egyébként? nem töredezett hamar?
Nekem van, de nem egészen ilyen. Külön vettem a kabátot, meg hozzá késöbb a térdkoptatós gatyát, mert azzal lehetett összecippzározni derékban. Nekem egy bajom volt vele, hogy a térdprotektornál a zseb tépőzárral van varrva és az állandóan szétnyilt és iszonyatosan nyomta a térdem. De aztán fixre varrtam, azóta nincs gond vele. Nekem egyéb bajom még nem volt vele, bezzeg a kesztyűmmel....
itt most az anyagminőségre, a varrásokra, a bélésre, stb-re gondoltam. esetleg valaki tesztelte esés közben?
van esetleg valakinek, vagy ismerősnek Arlen Ness bőr ruhája? milyenek?
nekem ez a darab tetszik nagyon, és most akciós, erősen gondolkodom. vélemények, tapasztalatok?
ár 11000 Ft
Ezek az akciós áraik:
SIDI Vertigo 41 500,-
SIDI Vertigo Corsa 62 500,-
SIDI Raptor Evo 29 900,-
SIDI Flex Force 55 500,-
SIDI Typhoon GT 45 500,-
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki tudna olyan üzletet ajánlani nekem, ahol Sidi termékeket forgalmaznak Pesten? Motorline on kívül? Csizmát szeretnék, Sidi Vertigot.
Mivel nem nagyon vagyok pesti, adhatnátok egy két tippet hova érdemes benézni ez ügybe.
( a motor.lap.hu t ismerem, meg a googlet is, de gondoltam aki ott lakik az tudhatja hogy merre lehetne
menni ez ügyben )
Kössze!
Szeretnék segítséget kérni tőlletek, mert nem rég ajándékba kaptam egy AGV Sport overállt és hozzá passzoló csizmát.CSak sajnos egyik se az én méretem, ezért szeretném őket mihamarabb eladni.
overáll:70 000 Ft méret :M /40
csizma:10 000 Ft méret: 44
BUKÓ: link
CSiZMA: link
BŐRRUHA: link
BUKÓ: Bukó
CSiZMA: Csizma
BŐRRUHA: Bőrruha
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nekem meg többezer motoros társamnak semmi baja a zárt bukókkal.
Olyan motorra,ami meghaladja a 60 km/h-s sebességet ZÁRT bukót vegyél. szerintem.
Egyébként tényleg lehet, hogy amit vettét, az nem passzol a fejedre, és csak az a baj! Az én bukóm 1850 g, és marha jó kényelmes, mintha a fejemen se lenne. De az Schuberth... Próbálj fel más bukókat, és ne csak a boltban, hanem kérd el próbakörre!
én azt javaslom próbálgass jobb bukókat, az olcsó lehet tényleg baromi kényelmetlen.
vagy hordd csak nyugodtan a rohambilit, aztán majd szájra esel, azt bánkódsz hogy odavan az arcod... (egyéb nyitott társai dettó).
ez milyenmá, nem tudsz sisakban vezetni :))) Meg kell szokni és kész. Én legszívesebben egész nap abban lennék :) meg vegyél normális bukót, mert amit vettél gatyit, az baromi zavaró, és ezért rossz.