Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nem. lecsekkolom.
ezen még nem is gondolkoztam
A "D" betűt miért nem kaparod le róla? Tuti 100 hogy megvennék!
Hello.
Eladó ez a 3x használt dobozos nem karcos bukó!M -es.Kivehető mosható béléssel, 5 szellőző nyilással ami nyitható, zárható.
Ár:13.000Ft.
Hely:Bp, Pest megye.
érdeklődni:xmodule@gmail.com vagy 06208027606
Nem akarom futtatni a suomy-kat, de itt szétnéztél már?
persze, hogy nem vagy az, nem is mondtad
Rosszul látod, mindenki csak Teellened. Majd ha felnősz megérted hogy miért nem éri meg minden topikba beszúrni naponta többször is az oldaladat...
szerintem ez nem igaz, de nem akarok vitázni
Hát igen..De most ha kis geci lennék azt mondanám hogy igyál rá hideg vizet, de persze nem vagyok az
Általábban a bölcsebb hadja a hülyét és így nem keveredik vitába...."pelyhedező gyerkőc" Nem azt mondom ezzel h okosabb vagyok valakinél is....De akármerre nézek az oldalon minden felé csak viták stb folyynak!Ha ez egy motoros társaság mért nincs összefogás?
Mindenki mindenki ellen van ezen a honlapon!
kalifornia is szép, kicsit csajos...nekem. vr2-be is vannak fain minták, de a top gun örök klasszis
És is ledaráltam már egy suomy-t, ugyanolyat vettem más fényezésben.. 45-ért üvegszál és könnyű!
Szép az igaz. Nekem a Californian tetszik. De ha 50-et kiadsz, lesz ott 60 is és akkor ott a VR2, az fain..Sőt ott mégjobb szinek vannak! Amúgy én pont a műanyagot próbáltam, lehet a karbon sokkal könyebb..
Egyik cimbi (Kozmax, szokott ide irogatni) használ KBC-t. Egyet ledarált már egy zakónál. Egy ugyanolyan bukót vett utána.
Francz egye. Pedig a TOPGUN festés nagyon bejön, még 50et is adnék érte...
powercore=tömör műanyag
Sajna igen. Igaz hogy Powercore-nak hívják, de ne várj tőle csodát
36ért nézegettem a force szériát, kib. jó a festése. gyanúsan olcsó is, akkor az műanyag?
Te meg ismered a fórumszabályt?
Én nézegettem, 50 körül üvegszál van, 80 körül meg karbon kevlár
Haha...Ismered az Embriot?
Dodor! Dodor!

Nehéz?

Az nem derült ki nekem, hogy miből van, csak mindenhol ez a POWERCORE...
engem az zavar,h minden topicot összeszemetelsz vele max 1helyre és 1x!
Dodort kérdezd meg, Őneki most KBC van
Én is nézegettem, de szerintem nehéz sisak..
Ráadásul még csak nem is tökéletes az oldal, még FireFox alatt sem...
"Ne reklám motorosoknak ajánlanám a webáruházat"

hahaha, mi ez a szar Kis pelyhedző 15 éves gyerkőc, ne itt reklámozd a szar oldaladat...