Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is néztem de nekem gyanus hogy nem bőr érdekes hogy nagyon fénylik és érdekesen gyűrődik.Ha bőr akkor viszont jó vétel lehet.
az AXO elég jó márka, a monkey leather suit meg azt jelenti, hogy egyrészes. A protikra figyelj, hogy mindenhol legyen benne, ha lehet géles, vagy ütésre keményedő, mert ezekben általában nem cserélhető utólag.
Helló!Bőrruhát szeretnék vásárolni és találtam egyet kibaszott olcsón 70 ezer ft ért.www.superpole.hu n néztem.Axo, bár azt nemtudom milyen lehet ez a típus(monkey leather suit) nemír róla semmit.Aki tud az segítsen köszi!
Most vettem 2 hete itt én is
Használ itt valaki neopren aláöltözőt? Cross-enduró edzésre kéne, mez alá! Tapasztalatok esetleg?
köszi szépen
Speed csizmáért ide menj: Corsaro - Gaerne
sziasztok!ha valaki ismeri,esetleg tapasztalatai vannak a Spidi carbotech kesztyűvel,az írjon legyen szíves,mit kell róluk tudni,érdemes -e venni stb

ill 42es speed csizmát keresek!
köszi
Az FG 14 jó, a K-series műanyag. Akkor inkább HJC.
Cső!
Köszönöm a segítséget, elmentem a Femába!
+int kérdésem lenne!
Ha hjc fg14 és agv k series-es sisak közül kéne választani, ki melyiket választaná?
Melyik a jobb?
Szeretnék venni egy ROM bukóra plexit, ki tudja hol kapható? Talán van valahol egy romos bolt?
ajánlom mindenkinek a mai devils mc börzét...
Nemtudjátok h a boltokban mennyiért lehet most így télire vmi bőrnacit szerezni?
esetleg: de én a suomy 2008as bukóira lennék kíváncsi!
vagy akkor már ilyet:
kurva jók...
na, én itt fejezem be a vitát. Ne legyen szükséged soha arra, hogy megtapasztald a műanyag bukó védelmi képességét. Uff
Ezzel a hozzáállással ne adjál már nekem életvezetési tanácsokat légyszi! Kösz.
Nincs műanyag bukóm.
GD, nőjjél már fel! Nem feltétlenül, trendi..pff..
Remélem sose kell megtapasztalnod hogy milyen a műanyag bukód...
Na meg hogy egy műanyag van olyan mint egy Shoei XR? Ti komolyan beszéltek?

Mi a kérdés?
Hogy ugyanúgy meg fogja-e védeni a fejedet? Igen.
Hogy ugyanolyan kényelmes, tartós, "trendi" mint a Shoei? Nem feltétlenül.
Ezek a legutolsó képek róla, meg egy tavalyiról, Keszthelyen, a kikötőben, szeptemberi napsütésben:
Ezért írtam, hogy az sem mindegy, hogy hogyan esel...
na ja, csak valszeg a nyakát törte ki, nem?