Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon köszi!
BadZoli!
Nagyon szép a Honda-d!
Fasza a kipuf.meg a szinei!
Egy barátunk januárban esett a Budaörsi úton, végigfejelte a korlát oszlopait egy Shoei-ben, mégsem élte túl. Tehát az sem mindegy, hogy miben és hogy hogyan esel.
huhh, mi van, nem szoktál te ilyen agresszív lenni
Ki a geci beszélt is cross sisakokról? Ja most látom Te cross-os vagy..Na azt az oldalát nem ismerem. De te ismered ezt az oldalt? A látszat szerint nem...
na jó, talán egy pici PR is van a dologban, a lényeget leirtam :)
végtelenül nem szeretnék belepofázni, de a PR és a marketing nem ugyanaz. Kötődnek egymáshoz ,a PR is a marketing része, de az hogy valami terméket ami helyettesitő terméke egy másiknak, annál sokkal drágábban ügyesen eladj, az a marketing (Is) - erről beszélsz te. a PR ugyebár meg public relations, tehát nem éppen vág ide :)
üdv
Persze tudom,hogy nem így kellene tesztelni egy bukót,nem is ez volt a cél, inkább csak a kíváncsiság hajtott, de azért lehet viszonyítani, hogy milyen igénybevételt bír ki, hiszen ha elesel és koppanasz az úton, hasonló az erőhatás!
Shiro nem jó!
Én sem adom alább!Többet ér annál a fejem!
Csinál a Schubert is, thermoplastik sisakot. Az már nem műanyag, hanem magas nyomáson injektált egy darabból nyomott anyag, ami névleg műanyag ugyan, de már sok köze nincs az elnevezésen kívül pl. egy HjC műanyaggal.
De most komolyan, az bukóteszt, ha a sisakot a falhoz vágod? Gyerekek.
Na meg hogy egy műanyag van olyan mint egy Shoei XR? Ti komolyan beszéltek?
Azt mondják, olyan árú( és minőségű) bukót vegyél amennyit a fejed ér. Max. nem beszélgetünk itt legközelebb, ha megfejelsz egy autót.
Én a karbon-kevlár AGV-ben végigszántottam a 120kg-al a betont, és semmi bajom nem lett. Ennyit erről. Ez a teszt.
Én is addig dícsértem a HJC-t amíg fel nem vettem a Shoeit. Aztán gyorsan eladtam a HJC-m és beszereztem a Shoeit.
Hát igen, a márka szerepel a Kínálatukban, de nincs róla semmi az oldalukon!
azon kívül hogy az RMC árulja, részemről nem.
Alább már kérdeztem, tudtok valamit a Shiro márkáról?
Ezen az alsó és középkategórián kicsit még gondolkozzál....adok linket, mert látom neked ez nem erősséged: Bell
Az UVEX, meg a BELL valóban a legpatinásabb gyárak közé tartozik. Azonban manapság kevésbé rúgnak labdába a motorsportban, de nézz körül, szinte csak ilyenekkel mennek az autóversenyzők.
csini
PFFFF! Ha ezek után megkérdik mennyiért adod el akkor mit mondasz?
Amúgy a páromnak mondtam a dologt s meghalotta hogy mennyi akkor csak azt kérdezte, hogy este azért megbeszéljük? Van esélyem .
Lehet hogy nem kérek kari csonmagot senkitől.
Shoei XR-1000
Nem vagyok nagy motoros,mertcsak robogózom,(a fiam címén írok), s bár szerintem is jobbak a mai modern sisakok, de volt egy régi Uvex sisakom, amit töréstesztnek vetettem alá miután lejárt az ideje, ami abból állt, hogy 1-2 méterről tiszta erővel a kőfalnak vágtam, a 4. dobásnál pattant le róla a plexi, egyébként semmi baja nem történt, s bár gyanítom ,hogy nem mindenki hiszi el,azért ne küldjetek melegebb éghajlatra,mert valóban így történt,semmi okom nincs valótlant állítani!
Engem is meggyőztek, eladom a soumy-mat, veszek helyette uvex-et, mert az már 1990-ben is olyan volt mint a shoei
Sőt, ezt fogom hírdetni! Szólok az összes motorversenyzőnek, hogy adja el az Arai, Shoei, suomy sisakját, mindenki uvex-et meg Bell-t vegyen! Mert itt volt két világokos ember! Hajrá!
Na ez szép én kérdeztem egy dolgot és mindenki vérre megy. Nem ezt akkartam. Amúgy kösz az infókat.
Nekem sikerült döntenem mi lesz. S jók voltak az infók.
Most már csak arra vár a dolog, hogy a párom belenyugodjon az árába.

Ha nem akkor újból gondolkodok egy másikon.
Még meg nem jönn a tavasz addig ráérek.
Nem neked szólt, olvass vissza kisokos..
A bell alsó és középkategóriás sisakokat gyárt, (legalább én ilyennel találkoztam)
Erre mondtam hogy hol jegyzik...
Hát arról hogy ki a balfasz, sztem ne Te tartsál kiselőadást...
Egyébként már bocs hogy ezt mondom, de jó balfasz vagy shoei gyár 1958 óta megvan..