Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én nagyon kinevetnélek.
De majd 140-nél rájössz mi a baja.
Hali! Ha sportmotorhoz cross sisakot veszek, az mennyire jó ötlet szerintetek? Véd annyira egy cross sisak mint egy gyorsasági?
oké akkor ámen.
56 os használt ruhát keresek akkor.
Vegyél M-tech-et. Azzal tuti elégedett leszel... Vagy rekordot.
Nem állt szándékomban csak rá akartam világítani,hogy ne a gyártó által reklámra költött összeg vezessen amikor veszel valamit mert az nem feltétlenül jelent jobb minőséget.
Te össze ne veszünk már ezen......
Megveheted ugyanazt januárban 150-ért, így jó?
A reklám pedig nem egyenlő minőség! A B-star cordura
kabáton pl egy perec és 30m csúszás után csak a
fényvisszaverő csík kopott meg egy picit. Szar? Nem.
MEg aztán amit a boltban veszel bármelyik márkából
a köszönőviszonyban sincs azzal amiben versenyeznek,
csak ugyanaz a logo van ráhímezve. Innentől te tudod.
tudom.....
nekem is berik volt csak kinöttem...
AZ elöbbihez visszatérve láttatok már spoolt ,vagy shox ot moto gp,vagy valami komoly versenyen?
Etöl nem mondom hogy rossz.
Az akcóra meg egy jó mondásom van "ami akciós az nem kell a kutyának sem"
Menj el a superzoneba, lehet,hogy kapsz még akciós Arlen Ness-eket, 90-100 rugóért osztják az amúgy 150-200 gurigás ruhákat dec31-ig. Ott vettem a Beriket 80-ért! Az is 150ezres ruha amúgy.
Ami 100 alat van az nem nagy minöség.....beriktöl félfelé érekel a dolog.
Bocsa kit megbántottam a gagyi val.
Ott a pont. Amúgy a Spool miért gagyi? Hol terjesztenek ilyen hülyeséget?
remélem 1szer nekem is lesz annyi lettám hogy legagyizzam a shoxot meg a spoolt.
hidd el azok sem olyan szarok.
56 os börruhát keresek.Spool,shox,és a többi gagyi nem érdekel.
Szemét.
Bocs cimbora, az utolsó zöld 54-est nekem kaparták elő Ceglédről...
Sajnos a SuperZone kilőve.
Nincsen 54-56-os.
Esetleg más tipp?
az jó. Páromnak most sidi-t vettem 41-ért
Majdnem 42!
50
Holnap megyek a SuperZone-ba.
Így van!
Két napja vettem egy csizmát, az-az kaptam karácsonyra… ott is valami hasonló hasonló helyzet állhatott fent, Oxtar TCX Pro 2-es csizma… Na tippelj mennyi volt? De azért reálisan…
Nem mondasz újdonságot, de ezt sokminden befolyásolja. A raktárkészlet nagysága, milyen árréssel dolgoztak, a vezetők üzletpolitikája: értem ezalatt hogy lemegy beszerzési ár alá vagy megvárja a jövő szezont, stb...Sorolhatnám még de felesleges. HA sokáig vársz az is lehet hogy elhalásszák az orrod elől az utolsó darabot..Mivel téli szezon van, a kereskedők kikalkulálták már azt az árat, amennyire leakciózzák a ruhákat.
Szerintem nem mondok újdonságot, ha azt mondom ilyenkor télvíz idején lezuhannak az árak, sokszor még akkor is nyereséges, ha olcsóbban adod mint amennyiért beszerzed. Pl: a cégnél akkor is elvállalunk munkákat, ha nem tudjuk teljesíteni, hiába fizetünk milliós nagyságrendű ködbéreket… Mert így is megéri.
Szerintem meg nem fogjuk megtudni az igazat
El kell menni mindenhova, és megnézni hogy hol a legolcsóbb. De szerintem a superzone-os 80ezret nehéz lesz überelni..