Áhhh,ott eredetileg 30-40 volt eredetileg a Berik meg az Arlen Ness,lejön 20% és máris 24 ezer
Asszem a Shox az a vastagabb teknősbéka fajta 5-6 csuklóval,azért tetszik,mert van hozzá vesevédő is. A sisakom meg Box Storm,nem csúcsminőség,de kapott vmi ACU Gold versenypályaminősítést meg kivehető-mosható bélés,spoiler csak rohadt nagy a szélzaja...
Az Icon Nekem is tetszik, csak az már drága nálam egy kesztyűért. A Spool is jó lenne, csak így képen furcsa piros
Az enyémet a parillában vettem, szerintem a texport-ot ott nézed.. www.parilla.hu
A gerincproti mindegyik jó ami nem egybe van hanem elemes, mert jobban követi a hát vonalát..
Ja és a superzone-ba most voltam be, akciósak a kesztyűk, bár nem tudom mennyibe kerülnek így. Lehet így is drága..
Hát ez a csizma sokkal jobban néz ki de a 30 nálam egy lélektani határ volt. Most találtam még Axo Primato csizmát,ami nagyon bejött volna,főleg 25-ért,de már mind1. Kösz a segítséget,ez a kesztyű pont jó lenne,ha kapható vhol Pesten. Amúgy ezeket néztem: Texport Challanger 18.900.- ; IIcon 20.000.- ; Racer High End 26.900.-(ez már sok azért) meg Spool 15.500.- de még nem döntöttem meg nem jutottam pénzhez. Gerincvédőből meg Shoxot néztem vesevédővel akiósan egy 10es.
Nekem ez van, 38-ba volt.
Kesztyűt milyet akarsz meg gerincprotit? Nekem Suomy keszyűm van, 15 ezerért. Axxo gerincprotival, 13 ezerért. Esetleg segítség ezek Neked..
Ne etess hogy félsz, azok a motorok is mennek mint a megveszés