Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pályán száguldozni a legjobb
Ne etess hogy félsz, azok a motorok is mennek mint a megveszés
én félek száguldozni, inkább pályázni szeretek
Na ne etess már hogy egy gyúrós csávó egy olyan kis motoron feszít, mint majom a köszörűkövön
Nem tudtam hogy van már férfi mellplasztika is
Pedig ki kellene, én is többfajtát próbáltam, sok jó dolog van...
Nem De erről nem sokan hiszik el,hogy nem nőé Meg,hogy nem koksz
nem próbáltam még mást
És más kategóriát nem is próbáltál, vagy ez a stílus fogott meg az összes közül?
Köszike!Nekem ez jött, terepen szeretem a kihívásokat, utcán meg szeretek döntögetni
De a Tied tuti szőrös
jah,amúgy nem kell ezen semmit kritizálni
WWWWWWWWWÁÁÁÁÁÁÁ
Naggyoonn csini! Mikor talizunk?
Na jó, de a viccet félretéve hogyhogy cross meg supermoto? Embertpróbáló egy kategória!
ilyen melles hasas képem nekem is van
supermoto fórum, 171. oldal
De hol, hol? Elérhetőséget!
vicces, azt megtalálod máshol
Másik képet nem tudsz feltenni magadról? Mondjuk egy bikiniset
Puszi köszi
Szióka!

Ez a kabát még mindig eladó, ha érdekel valakit.
Alpinestars, S méret, keveset használt, 15.000Ft.
Tel.:30/5490936
Áhhh,ott eredetileg 30-40 volt eredetileg a Berik meg az Arlen Ness,lejön 20% és máris 24 ezer
Asszem a Shox az a vastagabb teknősbéka fajta 5-6 csuklóval,azért tetszik,mert van hozzá vesevédő is. A sisakom meg Box Storm,nem csúcsminőség,de kapott vmi ACU Gold versenypályaminősítést meg kivehető-mosható bélés,spoiler csak rohadt nagy a szélzaja...
Az Icon Nekem is tetszik, csak az már drága nálam egy kesztyűért. A Spool is jó lenne, csak így képen furcsa piros
Az enyémet a parillában vettem, szerintem a texport-ot ott nézed..
www.parilla.hu
A gerincproti mindegyik jó ami nem egybe van hanem elemes, mert jobban követi a hát vonalát..
Ja és a superzone-ba most voltam be, akciósak a kesztyűk, bár nem tudom mennyibe kerülnek így. Lehet így is drága..
Hát ez a csizma sokkal jobban néz ki de a 30 nálam egy lélektani határ volt. Most találtam még Axo Primato csizmát,ami nagyon bejött volna,főleg 25-ért,de már mind1. Kösz a segítséget,ez a kesztyű pont jó lenne,ha kapható vhol Pesten. Amúgy ezeket néztem: Texport Challanger 18.900.- ; IIcon 20.000.- ; Racer High End 26.900.-(ez már sok azért) meg Spool 15.500.- de még nem döntöttem meg nem jutottam pénzhez. Gerincvédőből meg Shoxot néztem vesevédővel akiósan egy 10es.
Nekem ez van, 38-ba volt.
Kesztyűt milyet akarsz meg gerincprotit? Nekem Suomy keszyűm van, 15 ezerért. Axxo gerincprotival, 13 ezerért. Esetleg segítség ezek Neked..
Gaerne Shockwave a Corsaroból,nem a legújabb kinézet,de 30-as árkategóriában jó vétel
Milyen csizmát?
Jaja,szóval messze kerüljük el egymást
Időközben vettem már csizmát is,már csak egy kesztyű meg egy gerincvédő hiányzik a teljes boldogsághoz