Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól mert minden topikba beteszed naponta 3x, még nem fog több embert érdekelni a bizniszed...sőt, normálisabb fórumokról ki is szokták b#szni az ilyeneket...
KBC kupakokról mit hallottatok? Nagyon pöpecül néznek ki, és még versenyszférában is szponzorál a gyártó. Van vkinek személyes tapasztalata?
Az előbb említett boltban,hívd fel őket! www.superzone.hu
Sziasztok!

Nem tudja vki véletlenül,hol lehet venni Talma polot?
Pl,mint amilyen Favaron szokott lenni.Fekete,és arany betük.
Köszi
2. emelet, hátul a kisfolyosón.
A Dunap Plázában hol van az a bolt? /csak, hogy ne kelljen órákig bolyonganom... /
nem tom.. lehet hogy az a +5 kiló miatt már ne de elképzelhető... de a legegyszerűbb ha úgy csinálod hogy felpróbálsz egymsá után egy 48-ast és egy 46-ost.
én tom h 46 vok,ballagási öltönynél mérték most.és pont itt a baj,h a ruhák sokszor csak 48tol kezdődnek...:S
Értem.. hat én meg 178 vagyok és 70-71 kiló ...akkor lehet hogy nekem is a 46os méret a jó ...
Duna plazaban van egy arlen ness és berik ruci bolt... én 180cm vagyok és 65 kg.. szóval vékonyabb kiadás.. a 46 fasza.. a 48-as viszont már olyan buggyosabb kicsit és nem olyan passzent...
JAMAL Hány cm magas vagy és hány kiló ? és ezt a 48-as Arlen ness-t ezt hol próblátad boltban ? nem monták hogy mekkora emberkére lenne jó ? Mert én is pályázok Csabi28 ruhájára és minnél több infó kéne :)
Köszi Üdv!
Bocsi hogy nem hívtalak de időközben felpróbáltam egy ugyanilyen arlen ness-t és a 48-as nagy.. a 46-os a jó méret szóval sajnos az üzlet elmarad
Neken Alpinestars-om van.Sztem nagyon jó,bár nemrég vettem.A párdinál jó áron vannak.Még a Kuschitani-t néztem akkor,mert állítólag nagyon profi,csak nekem nem tetszettek.Az meg a Shox-ban akciós.
KÖszi!Egyébként ti milyen bőrruhákat ajánlanátok szigoruan kétrészesbe!?
én 50-el csúsztam benne. Megvédett, de a ruha kuka. Nagyobb sebességnél nem biztos, hogy bírta volna. Van Kordurám is, de főleg városban használom.
Én is a bőrre esküszök.Bár van barátom aki meg a corrudára.Azt nem tudom mennyire bírja,mert még nem esett benne.
a full bőr jobb. A Cordura egyszer használható, mert csúszás közben elég.
És a cordura az jó cucc?:D:D
Ez bör-cordura!
A protiknál van bör a többi részén cordura.
nem .. nem tudom mennyit ér majd akit érdekel megkérdezem menniyt szán rá.. én egy 45-50-be gondoltam
az a sok szám az ára?
Eladó a Bstar kétrészes bőrruhám gerincvédő púppal, CE protektorokkal xl-es méretben.
Bakos Dávid 0630/487-1159
Sokat nézegetem én is a ruhákat én is akarok venni megkéne nézni de Siófokrol potyára felmenni kicsit költséges,de nekem is egyből megtetszett főleg a jó márka és az ára miatt!
Bazz, AXO Primato csizma rohadt jól néz ki és csak 25
Otthon vagyok a témában, bár ez nekem furcsa és ezért kértem hozzáértők segítségét.Nemírtak smit a cucc alá csak a méretet...Dejólenne ha tényleg ilyen fasza akkor jó lenne.