Attól mert minden topikba beteszed naponta 3x, még nem fog több embert érdekelni a bizniszed...sőt, normálisabb fórumokról ki is szokták b#szni az ilyeneket...
nem tom.. lehet hogy az a +5 kiló miatt már ne de elképzelhető... de a legegyszerűbb ha úgy csinálod hogy felpróbálsz egymsá után egy 48-ast és egy 46-ost.
Duna plazaban van egy arlen ness és berik ruci bolt... én 180cm vagyok és 65 kg.. szóval vékonyabb kiadás.. a 46 fasza.. a 48-as viszont már olyan buggyosabb kicsit és nem olyan passzent...
JAMAL Hány cm magas vagy és hány kiló ? és ezt a 48-as Arlen ness-t ezt hol próblátad boltban ? nem monták hogy mekkora emberkére lenne jó ? Mert én is pályázok Csabi28 ruhájára és minnél több infó kéne :)
Köszi Üdv!
Neken Alpinestars-om van.Sztem nagyon jó,bár nemrég vettem.A párdinál jó áron vannak.Még a Kuschitani-t néztem akkor,mert állítólag nagyon profi,csak nekem nem tetszettek.Az meg a Shox-ban akciós.
Sokat nézegetem én is a ruhákat én is akarok venni megkéne nézni de Siófokrol potyára felmenni kicsit költséges,de nekem is egyből megtetszett főleg a jó márka és az ára miatt!
Otthon vagyok a témában, bár ez nekem furcsa és ezért kértem hozzáértők segítségét.Nemírtak smit a cucc alá csak a méretet...Dejólenne ha tényleg ilyen fasza akkor jó lenne.
Nem tudja vki véletlenül,hol lehet venni Talma polot?
Pl,mint amilyen Favaron szokott lenni.Fekete,és arany betük.
Köszi
Köszi Üdv!
A protiknál van bör a többi részén cordura.
Bakos Dávid 0630/487-1159