Lehet túl sok beszerző vesz körül a munkahelyemen, de azt megtanultam tőlük, mindig az importőrt forgalmazott kell megkeresni. Egyrészt az ár, másrészt a választék végett.
Pl: Auchanban étkészlet 25e, megnézed a dobozon a forgalmazott, ott 13e.
De-de. Van az tuti.
Nem kötelező gyári Kawasaki ruhának lenni.
Dainese, Icon...stb-t találtam. De csak képeket. Hogy hol lehetne venni az meg egy rejtély.
"Az élet 250-nél kezdődik" - írja ezt a gyerek akinek 125-ös apriliája van Ez kb olyan mint amikor egy ladára írják ezt hogy az élet 180-nál kezdődik...egyébként nem idevág, csak egy adatlapon olvastam itt.
Én megvételkor befújom bőrápoló sprayvel, és utánna már csak a bogarakat vakarászom le manuálisan. Ha nagyon koszos, vagy megázott, akkor letakarítom, és befújom megint. De nem kell sokat takarítani, mert annál tovább tart, mennél kevesebbet van áztatva.
kabátot + csizmát + kesztyüt vettem...
nem túl drágákat, kabátot sikrült akcióban venni... egy vanucci márkájú vastag bőrkabát (nem speedes) vállnál alkarnál protektorokkal 270eur helyett 170 volt, ugyanilyen márkájú kesztyü 50eur helyett 40 (nem vitték túlzásba az akciót ) + vettem a bakancsot 120 eur-ért.... az sem nagy márka, német probiker (talán louis saját márka?) vizálló bőr, kis sipcsont + bokavédelem... nem volt akciós
A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is! Hívj megegyezünk!
Ár: 45,000Ft Hívj megegyezünk!
Tel: 30/680-2519
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
A VISA-val egyébként pár éve voltak gondok, vmi műholdjukkal nem lehetett kapcsolatot létesíteni, idehaza is egy csomó hypermarketben ki volt írva, hogy VISA-t nem fogadnak el. De ez már állítólag megoldódott.
A superzone-t kérdezd meg ezügyben van-e nekik..
Pl: Auchanban étkészlet 25e, megnézed a dobozon a forgalmazott, ott 13e.
Nem kötelező gyári Kawasaki ruhának lenni.
Dainese, Icon...stb-t találtam. De csak képeket. Hogy hol lehetne venni az meg egy rejtély.
Nagyon gyenge a felhozatal.
Egy, vagy kétrészes bőrrunát keresek, meg sisakot. Fontos a minőség, de az ár is.
Üdv
Adjon valaki elérhetőséget ahol kawazöld felszerelést lehet venni.
Üdv.
fearka007@hotmail.com
mivel érdemes ápolni a bőrcuccokat? és milyen gyakran?
köszi
nem túl drágákat, kabátot sikrült akcióban venni... egy vanucci márkájú vastag bőrkabát (nem speedes) vállnál alkarnál protektorokkal 270eur helyett 170 volt, ugyanilyen márkájú kesztyü 50eur helyett 40 (nem vitték túlzásba az akciót ) + vettem a bakancsot 120 eur-ért.... az sem nagy márka, német probiker (talán louis saját márka?) vizálló bőr, kis sipcsont + bokavédelem... nem volt akciós
A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is! Hívj megegyezünk!
Ár: 45,000Ft Hívj megegyezünk!
Tel: 30/680-2519
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu