Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello, Vennék kétrészes speed ruhát, csak újat!(173cm,85kg) 42-es csizmát, és kesztyűt aki tud jóáron szóljon!
Hát azért ez nem mondanám hogy egyszerre csinál az emebr mindent szivató index stb... Szerintem is marha furcsa de pár kör és meglehet szokni én pár nap alt megszoktam a téli kesztyűt előszőr minden furcsa. Hát a tapadás télleg sokkal szarabb mint jó időben de azért lehet közlekedni. A sok ruha hát egy kcsit furcsa de megszokás kérdése nekem mikor előszőr volt rajtam iylen szélálló vizálló ruha szélzseki meg a farmer után hát én se éreztem a motrot meg semit még a mentszele se aztán ebbe is beelszoktam. NEkem a cordóró ruhát nehezebb volt megszokni mint egy atom téli kesztút.
Ebben az időben valóban kényelmesebb kocsival. Vagy még esetleg robogóval, ha nincs más megoldás, és 2keréken kell közlekedni. Hogy miért? Relatíve olcsóbb, lassabb, jobb szélvédelem. De ha lehet, inkább nem. A fene akarja ilyenkor szarrátörni a többmillás sportmotorját.

Bár egy meleg hétvége még jöhetne, hogy el tudjak gurulni vele a mosóba...
Csatlakozom.
Tapadás:0,szarráfagyok,és ha még esik is valami(eső,hó,ónoseső) az kész DIE HARD.
Én is csatlakoznék az előttem párral szólóhoz! Szerintem a motor (értem itt az ide taretozó kategóriákat) nem 10-15 fok alá való! Én személy szerint, november végétől ha tehetem az első szép tavaszi napokig ami március elje szokott lenni, kinem hozom a garázsbol a motort! Lemosva bekenve levixolva ponyva alatt vitrinben áll a gép! Nmetudom ki hogy van vele de télen mindenféleképpen fel kell öltözni ekkor pedig olyan vagy mint egy Michelin baba, és én ugy nem élvezem a motorozást. Fenszengek rajta nem érzem tisztán a kezelőszerveket, és ráadásul 1-2 ora után akármi van rajtad akárhol igyis ugyis szarrá fagysz! Ráadásul gumi tapadás szinte = a 0ával. Az izületeid igyis szét fagynak akármi van rajtad max ha egy élő bárány seggébe dugnád bele és azzal fognád a markolatot talán ugy nem fagynának le az ujjaink! A téli kesztyüről meg annyit... én személy szerint kb 2* 30percet ha használtam eddig, cimborám nem rég vett egy márkásat nagy örülve mondta h de fasza mire hazaér nem fog lefagyni a keze mint a vászon kesztyübe! Mondtam neki aha csak figyeld meg h mikor indexelni akarsz egyszerre fox dudálni meg huzni a szivatot! Hát másnap mesélte h a város szélén már vette is le mert kezelhetetlen volt a motor!

Szoval szerintem ilyen időbe felesleges motorozni. Tobb kárt okozhat vele az ember mint az a kevéske élvezet amit a motorozás ilyen időben nyujt!
De ez csak szerény személyem vélemény!

Üdv
:) Kellemetlen lehetett...

No én is autóba ülnék kedves motoros társ, ha lenne mibe

Marad a buszozás hamarosan...
Nekem meg az a véleményem hogy hidegben autóba ülök, nem kockáztatom meg azt hogy a hidegben ne tapadjon a gumi és elcsússzon a vas..
Az hogy az ember csak "jó" időben hozza ki a vast az nem azt jelenti hogy szép motort akar, hanem azt hogy vigyáz rá és évek múlva is újszerű állapota legyen, ne pedig egy ütött kopott szartalicska..
Így még talán a kövekező gazdái is élvezhetik a motor szépségét, teljesítményét, jó műszaki állapotát.
De mindenki azt csinál a vasával meg azt aggat rá amit akar. Írtam hogy az én véleményem.. Nem kell mindenkinek tetszenie..

Ja és láttam már motoros futárt azért elesni a simsonjával, mert integetni akart de ilyen kézmelegítőben volt és beakadt a keze..Nem tudtam hogy sírjak, vagy nevessek a szerencsétlenen...Hajrá!
értem. Tudod mi az undorító? A motoros, akinek kifolyt a bele a kamaz kerek alatt, mert elfagyott újjai miatt nem tudta behúzni a féket reakció időn belül. Aki szép motort akar, az tárolja burokban, és csak kánikula idején hozza ki 0% páratartalom mellett. Aki használni is akarja, annak mindez tökmag mind1.

Amúgy a térdvédő műanyag is undorító, és "robogós" kinézetet kölcsönöz a motornak. De vidámabban fog szaladgálni a gazdája 70 évesen, mint az aki szétfagyasztotta az ízületeit. Ez a véleményem.

Amúgy minden respektem a motoros futároknak! Hóban, esőben nyomni nap-mint-nap, ez nem semmi! Én biztos nem vállalnám be. Respekt
tuti ér valamit mert az összes motoros futár ilyet használ
Bár szerintem undorító egy ilyen a motoron, de ez a saját véleményem...
sziasztok!

Valaki próbált már ilyet: http://kelomotor.hu/kezmelegit...
Ha ér valamit a kézmelegítő, lehet, hogy beruházok rá, más téli kesztyűben is lefagy a kezem 0 fok környékén hosszabb távon :)

Köszi!
Hello!

DIFI Elroy 54-es nadrág és 56-os dzseki, full keményprotektoros szép állapotú bőrruhám eladom, vagy elcserélném másik bőrruhára vagy bőrdzsekire.

Bőrruhánál a méret nem számit csak szép állapotú legyen, viszont dzsekiből 56 -os az ideális számomra.
Méret probléma miatt eladó egy új Arlen Ness bőrruha,egy honapja vásárolt,48-as méret,az ára 83.000ft
Teljesen új aruha és a blokot is adom hozzá igy a garancia is meg marad.
Louis,POLO.A POLO-ba érdemes most benézni.
nekunk is bullmasstiffunk van, keresek képet
thx.

bullmastiff

van tekintélye.!amikor haverral kinnt állunk a ház előtt, beszélgetünk, a cigányok(no rasszizmus) viszik a vasat a méhbe felugrott a kerítésre a kutya, kidugta a fejét cigány pali igenycsak nagyon lesett a samara ablakából.
szép az ebed !
Louis. remélem jól írtam le
sziasztok

mi a neve annak a bécsi motoros ruházat áruháznak ahol állítólag érdemes körülnézni ha arra járok?

köszi
Nem feltétlenül, az inkább csak a kompozit (üveg- szén- kevlarszálas) héjúakra jellemző. A sima műanyag az kibírhatja puhulás nélkül is.
na meg ha nagyobb ütést kap a héj megpuhul.
Hello
Én még a őszi szünetbe vettem pestről használtan egy téli kesztyűt. "-2 hónapot volt használva. Egy kcsit otromba nehét behúznia a fékeket meg a gázt az első pár 10 kmben elég elfáradtak a kezeim de már sikerült megszoknom. Jól össze leeht huzni a kesztyűt csuklónál nem fúj be a szél. A márkája az "BEL" ez van ráirva elétembe nem láttam még. Bolti árat ne tudok 3000 ezerért vettem. Pestről.
Nekem az előző sisakom egy uvex wing rs mindig leesett akárhogy vigyáztam rá. Egy karc sinsc rajta még.
Azért ha elestek benne, annak kell hogy legyen látható jele a külső héjon. Nekem már attól lepattant róla a fényezés hogy leesett az ülésről...
ok
gyere fel msn és küldök linket