Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bécsben a Saturnban szembesültem azzal, hogy nem fogadták el a dombornyomott VISA kártyámat, csak az Eurocard-Mastercardot. Velük szerződtek le.
Ezt nemrég a sógoréknál is megszívtuk, közvetlenül a határ mellett vmi kisfaluban, a Fertő-tó mellett, ahol szintén csak a helyi bankfiók kártyáját fogadták el, nekünk meg csak szar, dombornyomott VISA, MC kártyáink voltak...
De Bécsben még sosem volt ilyen gondunk.
Aztan ird majd meg miket szereztel, hogy irigykedhessunk!
Akkor nem vásároltál még Németországban... Kicsit kiakadtam, amikor közölték, hogy nem fogadják el a dombornyomott kártyámat, csak a helyi "Sparkassecard"-ot. Nyugatra nem olyan fejlett a bankkártya-rendszer...
Sztedm dombornyomottal mindenhol lehet!
Visa, visa elektro, master.....stb!
Angolul tudnak, persze. Hat a bankkartya az esetleg tipus fuggo lehet, azt nem tudom.
ja és a legfontosabbat nem kérdeztem... lehet ezekben bankkártyával fizetni?
(na lépek alszani, holnap reggel indulás elött visszanézek)

kösz
ja és remélem angolul valamennyire tudnak
már benne vannak POI -ban
köszi
Azt hiszem a Süd a legnagyobb HG (Triesterstraße 230), az ott van nem messze egy Louistól. A HG ruhakínálata jobb, mint a Louis! És nem drágább, sőt. Térkép, GPS, és időben el kell indulni, de ha szánsz rá elég időt, biztos találsz jó dolgokat! Ha valami nincs a méretedben, vagy a megfelelő színben, akkor telefonáltass velük körbe, vagy rendeltesd meg, ez ott teljesen normális! És nyomtasd ki a címeket, mert el fogod felejteni...
Szia,

köszi a hasznos infókat, de 3 HG-be nem lesz időm elmenni... melyiket ajánlod? úgy hallottam valamelyik outlot? ez igaz?
köszi
Mint mindenki
az a baj, hogy nagyon kifogytam így év végén.
Mondom RUHA..
gyáá de az csak a naci vagy a kabát azabaj hogy 150 körüli pénzből kell mindent kigazdálkodni ami ruházkodás, mert motort is kell valami 250eset venni, mert még assincs és dógozni kell a pénzért na szal értitek
aham, 80 és 100 a ruha most..
sziasztok!
Volna egy kérdésem.
W2-es cross csizma 22ért megérte?
Teljesen új.mérethibás volt.
Amúgy a W2 mien márka?Nagyon gagyi?
Tapasztalatok?
Előre is köszi!
Üdv.:Feri
A Berik annyi?
80-ért a superzone-ban...
ja , oké
Mert vettem egy ALpinstarst..... Az komolyabb kategória.
miért eladó
szia.
A bokád egyáltalán nem védi. Egy esésnél szilánkosra törik.
Nekem van egy sportcsizmám, 45-ös Oxstar TCS eladó, ha érdekel. 30-ért- Fél évesen, sérülésmentesen.
Gondolom akkor nincs semmi jobb kétrészes bőrcucc hasonló árban (60-75 ezer) ugye?
Eladó Lazer sisak!

A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is! Hívj megegyezünk!
Ár: 45,000Ft Hívj megegyezünk!
Tel: 30/680-2519
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu