Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alsókategória, de a pénzét megéri. Többet nem
köszi és minőségileg? valakinek valami jó vagy rossz tapasztalat?
Azt,hogy le van árazva
Itt olvashatsz róla ha meg már láttad bocs http://www.motoport.shop.hu/ka...
Sziasztok!

Mi a véleményetek a Difi cuccokról? Konkrétan a Difi Titan-ra gondolok, kabátra és nadrágra is
Szia! Kizart! Ez egy fuzos cipo, marha jokat lehet vele esni! Gondolj bele, beleakad a valtokarba! Motorozasra alkalmatlan... Ennyiert rendes motoros csizmat is kapsz! A csizma kell, hogy megvedje a bokadat.
Szerintem inkább egy rendes csizmát vegyél mint ezt.
Csizma helyett semmiképp! Mellé, nyári motoros cipőnek, csak városi használatra, igen.
sziasztok

ezt a cipőt néztem a képen jobb sarokban van hogy motorozni. végülis beszéltem én velük telón olyen ez mint egy csizma csak kicsit más a kivitelezés de lényegébben ugyan az. szerintettek megéri ? mert tavaszal szeretnék hozzá venni 1 vagy 2 részes bőrruhát.
Ez így igaz, a Gericke boltokban sokkal inkább fogsz jó minőségű bőrcuccot találni jóáron, mint a Louis-ban. Főleg, ha a raktárboltban kezdesz (süd), ami a Triester str-én lévő Louis-tól kb 2 percre van. Én ebben, meg a Florianigasse-n lévőben (mitte) már vásároltam, mind a 2 megbízható, jó hely, a raktárban kifoghatsz olcsón előző évi modelleket is, a belvárosi boltban is vannak akciók, de ott inkább a futó akciós dolgaik vannak. Ha van GPS-ed, javasolt a használata, én kb fél óra alatt értem egyikből a másikba, nélküle oda sem találnék a belvárosiba.

A címek:
Florianigasse 55
1080 Wien (Mitte)

Triesterstraße 230
1230 Wien (Süd)

Fachmarktzentrum Rautenweg
Dassanovskyweg 2/2
1220 Wien (Nord)

www.hein-gericke.at
Sziasztok!
Idén májusban vásárolt Arlen Ness speed bőrruha.Szép,új állapotú!
(keveset hordtam,nem lett nagyobb motor,amihez ruhát vettem)
Jól szellözik,esöben nem volt használva!
Kb:168cm-178cm ig,és 55kg-65kg közötti mocisnak jó!
(Én:169/55)
Új bolti ára:149.900Ft.
6hónapos ruha,és áron alul eladó!
Ár:85.000Ft
Garancia:blok megvan.
Külön nadrág is eladó!
06-30-913-3965
(sms)
vagy:ghostrider1984 @freemail.hu
"Érdemes megnézni"
Ha mar Becsbe mesz, akkor a Hein Gericke-be is menj be! Jobb cuccaik vannak mint a Louisnak, es most biztos van learazas ott is. 3 HG bolt is van, ugyhogy ha talalsz valamit, de nincs a meretedben, fel tudod hivatni a tobbi boltot, hogy naluk van-e.
Ja, és alkalmi áron, 7500Ft !
Nekem is van egy frankó kesztyűm, vadonatúj, L-es méret.
(email az adatlapomon)
sziasztok,

7végén megyek Bécsbe Louis-ba kabátot/nadrágot/kesztyűt/csizmát venni... Abszolut kezdő motoros vagy, jó lenne ha el tudnátok látni 1-2 gyakorlati tanáccsal mire figyeljek...
Valami sportos/túrázós felszerelésen gondolkozom, nem akarok 200ezres pályaruhát de legyen bőr és protektoros.

Előre is köszi
Eladó Lazer sisak!

A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is! Hívj megegyezünk!
Ár: 48,000Ft Hívj megegyezünk!
Tel: 30/680-2519
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Az Ákosét nézegettem én is. Nagyon könnyű kesztyű, meg olyan kis pihe-puha.
Hi! Ez az ikon elég tetszetős darab. A racer-ről annyit, hogy Ákos haveromnak olyan van, kenguru, elég finom darab, de nem olcsó, 29-ért már dainese-t kapok.
A biker-world honlapján találtam: Racer Wing (igaz ez fekete-szürke)
Racing protektoros kesztyű - Tenyérrész kengurubőrből készül, mely rendkivül finom fogást tesz lehetővé - Kemény protektorok a tenyérélen,a hüvelykujjnál,a kézfejnél és az ujjperceken - Keprotec csúszásvédő a tenyérélen a kisujj végéig - Megerősitett kettős bőrréteg a csúszáskor veszélyeztetett helyeken - Külső varrással az ujjaknál. Méret: S-3XL.

A Kelomotornál az icon jobban tetszik:
sport kesztyű
anyaga válogatott minőségi marhabőr
tenyérrészen duplabőr rátét megerősítés
carbon protektorok
perforált szellőzők
csuklónál flexibilis
csuklónál és alkarnál tépőzárral rögzíthető
lazer gravírozott grafika

Egyenlőre ennyi.
Oké!
Én azt honnan tudjam?
Ha találsz nekem is szólj!
Egy a bibi, ragaszkodom a fekete-fehér színhez. Keresgélek tovább, biztosan találok hasonlót. Azért köszi!
Szerinted a páromnak milyen kell? XXL?
Ne buslakodj, biztos nem is volt olyan jo... Az elso eso utan tok ronda lenne a feher bor.
Közben megkérdeztem. Nincs!