Ja lehet baja a sisaknak! Mert ami benne van anyag az az ütéselnyelő rész sérülhetett szóval a következő balesetnél már nem tudna megvédeni. Szóval szerintem is nézz egy másik sisakot. Ja és joci az rs-sel estél?
Sziasztok! Valaki ajánljon már egy helyet a neten vagy egy boltot ahol sisakkamerát lehet venni...Vagy esetleg ha tud típust amivel volt/van tapasztalata ne tartsa magában. köszi
Néztem én is anno a Kuschitani-t,de nem nagyon tetszettek.Illetve ami igen az 2kiló felett volt.De jókat hallani róla.Ezen nem is kell csodálkozni,mert a Japók csinálják.De én maradtam az Alpinestars-nál.
Szia Ystee!Lemértem a ruhát,remélem ez segit valamit,bár én még mindig azt mondom hogy probáld meg ha van rá lehetöség.36cm hosszu deréktól a két szár ketéágazásáig,92cm hosszu a nadrág szár,52cm hosszu a kabát,az új hossz 50-52cm a mell böség 48-50cm.Remélem ez segit.
Hello Csabi28 ! ..ezek a méreteim : 36cm hosszu deréktól a két szár ketéágazásáig (te is ennyit irtál)
100 cm hosszú a nadrág szár (92cm) ; nekem 55 cm az új hossz (50-52 nálad) ... mellbőség nekem 50cm nálad is ennyi volt... Thát lehetséges hogy jó rám a ruha... szerintem is megkéne próbálnom hogy biztos legyek benne csak az a baj hogy nem tudom hogy mikor mert reggeltől estig dolgozom és sajna nincs rá idöm felmenni pestre érte pl..
Az email-edre elküldöm hogy hogy gondoltam...az MSN nekem nem megy a gépemen valamiért
üdv!
Szia Ystee!Lemértem a ruhát,remélem ez segit valamit,bár én még mindig azt mondom hogy probáld meg ha van rá lehetöség.36cm hosszu deréktól a két szár ketéágazásáig,92cm hosszu a nadrág szár,52cm hosszu a kabát,az új hossz 50-52cm a mell böség 48-50cm.Remélem ez segit.
ki is néztem 1 másis sisakot. remélem nem veszik meg elöttem...
Akkor nézek 1 másikat, de ha használtat veszek, honnan tudom hogy azzal még nem buktak?
be kellett h verjem, mert agyrázkódásom lett 1 pici...
6hónapos!
46-os,176cm/64kg-os mocisra.
Szép,új állapotú!
egyben 80-85.000Ft,de külön nadrág is eladó!
Érd:06-30-913-3965
vagy:ghostrider1984@freemail.hu
ui:B-Star csizma,40-es,szintén jó állapotú!
5000Ft.
Ajánljatok innét téli kesztyűt: http://shox.hu/webshop/index.p...
(közel van a bolt)
Köszi!
Hello Csabi28 ! ..ezek a méreteim : 36cm hosszu deréktól a két szár ketéágazásáig (te is ennyit irtál)
100 cm hosszú a nadrág szár (92cm) ; nekem 55 cm az új hossz (50-52 nálad) ... mellbőség nekem 50cm nálad is ennyi volt... Thát lehetséges hogy jó rám a ruha... szerintem is megkéne próbálnom hogy biztos legyek benne csak az a baj hogy nem tudom hogy mikor mert reggeltől estig dolgozom és sajna nincs rá idöm felmenni pestre érte pl..
Az email-edre elküldöm hogy hogy gondoltam...az MSN nekem nem megy a gépemen valamiért
üdv!
ÚJ. HEIN GERICKE (német). Xl-es kabát + 56-os nadrág.
50ezerért.
0620-244-69-10