tudom, hogy 1 szar, de sajnos én 1 olyan amber vagyok aki napi 12 órát dolgozik, hogy eltudja tartani a családját. sajnos erre van pénzem, de ezt legalább én keresem meg rá. hidd el ha tehetném nem plexit kresnék,(csak a mostani már annyira karcos) hanem 1 uj sisakot vennék. csak nincs rá pénzem. sztem ez nem szégyen
Hi. Nemtom milyen árkategóriában veszel de én jókat hallottam róla. sztem jó minőségü ez a márka . Egyszer vettem egy SuperBike ujságot abban volt ez márka a szupercucc résznél és elég meggyőző volt számomra.(270 volt az ára) full extrás volt .bár ennyiért már az legyen... ennyi az ösz tapasztalatom erröl a márláról
Üdv!
van egy eladó Sixsixone crossbukóm. szürke-fekete, dupla D-gyűrűs, mosható belső, nagyon jó állapot.eladnám, vagy elcserélném(ráfizetéssel is) 44es crosscsimmára. érd: nemeth.gabor20@chello.hu, vagy 0
0630/305-96-17
Hát én azért örülnék ha már elmenne,az unokatesom már rágja a fülem hogy mi a helyzet.egyébként ha nehezen tudsz feljutni Bpestre akkor hozád közelebbbi helyre isa le tudom hozni a ruhát.
Szia ystee!Neharagudj holnap fogom leméréni mert a ruha a nagyimnál van Budapesten és pedig Szentendrén lakom és az elmult napjaim picit zsufoltra sikeredtek,mé geyszer elnézést.Holnap meg kapod a méreteket és remélem jó lesz,de mindenképpen megkéne probálni az a tuti.
Szia!
Szerdán beszéltünk (itt) egy baleset miatti fellebezésről. Akkor át tudnád nézni?