Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a végleges megoldás hogy segítsek minden szemüvegesnek: kontaklencse!
én is szemüveges vagyok. én ezt úgy oldom meg, hogy vettem egy olyan
napszemcsit, aminek van dioptriás adaptere. 7 rugesz a szemcsi, kb 15e. lehet bele a lencse. ennyiből meg lehet úszni... még a szemcsi szárán alakítani kell, mert igaz, hogy motorosnak hirdetik, de
a szára befele hajlik és kicsit kényelmetlen hosszútávon.
És megkérdezed a mögötted ülőt: "Mé? Nem te vezetsz?"
Én is szemüveges vagyok de mivel nyom a szemüveg kerete ezért inkább nem veszem fel.
Amikor egyedül motorozom és rámvillognak tudom hogy átmentem a szembe jövő sávba. Ha meg ülnek mögöttem akkor meg megütügetnek.
Nekem van dioptriás napszemüvegem. Ugyanolyan szemüveg, mint a sima, csak színes Polaroid lencse van benne. Árban nagyjából mint egy középkategóriás napszemüveg. A keretet én is direkt úgy választottam, hogy a bukóba beleférjen
nem sajnos nem olyan mondjuk nem is bánom utálom ezt a keretet csak motorozáshoz hordom amúgy van benne vmi
napfényre sötétedő diopriás szemüveg
Na jó, keress napfényes bukót
szemüveges vagyok
De ha veszek egy sisakot, ahhoz adnak sima plexit, veszel egy sötétítettet és tudod cserélgetni..
Nekem is így van..
Szerintem nem érdemes egy jó sisakot se kihagyni azért mert nincs benne napszemcsi. Plusz a sisakba is fel tudsz venni napszemcsit, külön vannak motoros sisakhoz való keskeny szárral...
Aztán az összes bogár a fogadon,meg a szemedben landol!
Én sokat megyek este is....átlátszó plekó,motoros napszemcsi...ennyi.
De amúgy van nekem, félsötét, így nappal is sötétít, de sötében sem annyira rossz..
mert ha nem süt annyira a nap akkor nehezen látok vele
sötétben nem nagyon motorozok, de fel is lehet hajtani a plexit
Értem na mind1!
Próbáltad már sötétben? (mármint a plexit)
És miért nem jó Neked a sötétített plexi?
csak nézelődöm a bukók között de arra jutottam hogy nekem elengedhetetlen a beépített napszemcsi (mint az enyémen) mert a szemem néha furán reagál a fényre Rossis bukót néztem (avg) 40ért van a műanyag (azért mégegy műanyagot ne már...) a rendes meg 100körül szal most várok hátha lesz valami leértékelés shoxéknál
Szia!
Igen jól gyanitottad az utobbi! Mért érdekelne?
szia!ez műanyag héjas vagy carbon kevlár keverék?gyanítom utóbbi csak gondoltam megkérdem
Eladó Lazer sisak!

A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is! Hívj megegyezünk!
Ár: 50,000Ft Hívj megegyezünk!
Tel: 30/680-2519
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Bőrruha Tökéletes karácsonyi ajándék
Szia!Nekem egy caberg-em van (zárt) az adatlapomon látható sztem na a lényeg hogy nekem a headset elfér a fülembe nem tudom hogy a hallókészülék mekkora de sztem egy próbát megérne!
A Schuberth a legcsendesebb, de ez akkor nem szempont. Viszont elég sok hely marad benne az ember fülénél, akkor ez viszont szempont lehet. De az a legjobb, ha felpróbálsz több félét, mert általában csak kevés sisak kényelmes az ember fejére. A Caberget is sokan dicsérik, az olcsóbb, mint a Schuberth. Most sok helyen leárazás van (pl. Louis).
Köszönöm a véleményeket. :)

Sajna kénytelen vagyok felnyithatósat vásárolni, mert csak azt tudom felvenni a hallókészülékem miatt, a zárt letolja a fülemről. Zajszintje annyira nem érdekel a sisaknak, mert digitális zajcsökkentés van beleépítve, bizonyos dB felett automata csökkenti. (Például amíg mindenki megsüketül a kabinos sífelvonók közelében, én vígan elvagyok, hehe.) Inkább csak hogy maradjon egybe, és ne nyíljon szét.
Műanyag zárómechanikájút soha nem vennék, az egyetlen olyan sisakunk csak attól széttörött , mert megpróbálták felfeszegetni a kioldógombja nélkül. -.-