Én 2 helyen is láttam: az egyik a DangerBikes, a másik a MotorLine. Árban 3ezer körül vannak, nekem macska és tigrisfüleim voltak. De vigyázni kell vele, mert könnyű elhagyni, ha nem ragasztod fel vmi ragasztóval, a tappancsok nem tartják meg. Én annak idején "Gumioldat" nevű kerékpárgumiragasztóval rögzítettem, mert ez áttetsző, nem rongálja a sisakot és ha nagyon bekoszolódik (Bp-en tuti), könnyű leszedni, majd újra rögzíteni.
Az az én bánatom, hogy vettem egy olcsó Modeka csizmát még februárban. Persze mire aktívan használtam lejárt a garancia, és akkor derült ki, hogy átázik mint az állat (szemerkélő eső és már tocsogok a vízben, nagyon durva).
Nem akarom a pénzemet szórni vackokra. Milyen márkát/boltot ajánlotok? (Pesten) És persze nem akarok 100ezret rákölteni, de már használható legyen (ezekből van kivehető thermós, vagy arra téli csizma kell?)
Persze mindenféle képpen felpróbálnám csak kéne egy kis infó hogy még is mekkor lehet nagyából..
én pestöl 150km-re lakom ugy hogy még az is egy probléma hogy megyek fel ... nah majd meglátjuk !
Hello!Nem tudom igy meg mondani hogy jó e a ruha neked az biztos hogy a legjobb lenne probálni,de természetesen lemérem neked és jelentkezem de nyugodtan meg tudod probálni is.
Helo. Ez a 48-as méret mekkora emberre jó ? 178 cm vagyok és 70 kg..le tudnád mérni a ruhát váltól a csulkóig , a nadrágot meg deréktől a bokáig, és mellnél is kéne mérni hogy hány cm. köszi!
Lehetséges hogy érdekel a ruha.. Üdv!
Be ne tedd a mosógépbe!Ha mégis úgy érzed hogy kimostad belőle az impregnálót,lehet venni spray-t.De nem mindegy milyet.Szerintem ott nem érdemes spórolni.Tiszta langyos vizzel is lejönnek a bogarak,vagy szappanos vizzel.Csak utána jól ki kell öbliteni.
Én langyos vízzel teli kádba szoktam beáztatni (persze bélés és protektorok nélkül), ami meg nem jön le (beszáradt bogárhulla pl.) azt finoman körömkefével lesikálom. Hagyományos mosószerekkel nem szabad ezeket mosni mert a lélegző membrán (Gore- meg hasonló Tex-ek) pórusait eltömíti, azt onnantól majd a saját levedben fősz meg benne.
Hogyan lehet tisztítani a kordura ruhát?
Simán lehet mosni, persze óvatosan, vagy van valami különleges technikája? A víztaszító tulajdonsága megmarad?
Kérdezzétek már meg légyszi az asszonyt/barátnőt, aki már túl van ezen!
nekem ocsojános grex van (halkan jegyzem meg NOLAN felirattal az állvédőben...) és eddig azt hittem hogy hangos, de öcsié után ami felhajtható állú, valóságos hangtemető...
A kedvesem sisakjára keresek ördögszarvakat, csak nem tudom, hol lehet ilyet venni. Ha valaki tudja, árulja el!
Köszi
Az az én bánatom, hogy vettem egy olcsó Modeka csizmát még februárban. Persze mire aktívan használtam lejárt a garancia, és akkor derült ki, hogy átázik mint az állat (szemerkélő eső és már tocsogok a vízben, nagyon durva).
Nem akarom a pénzemet szórni vackokra. Milyen márkát/boltot ajánlotok? (Pesten) És persze nem akarok 100ezret rákölteni, de már használható legyen (ezekből van kivehető thermós, vagy arra téli csizma kell?)
Kösz!
Zé
én pestöl 150km-re lakom ugy hogy még az is egy probléma hogy megyek fel ... nah majd meglátjuk !
Lehetséges hogy érdekel a ruha.. Üdv!
Tel:06 20 240 29 94
Hogyan lehet tisztítani a kordura ruhát?
Simán lehet mosni, persze óvatosan, vagy van valami különleges technikája? A víztaszító tulajdonsága megmarad?
Kérdezzétek már meg légyszi az asszonyt/barátnőt, aki már túl van ezen!