Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gumifákat...!
Nekem sokat segítettek Kecskeméten a Parillánál, de a DunaPlázában is a Superzone-ban.
www.parilla.hu
www.superzone.hu
Egy tuti, hogy az Euromotor-hoz nem megyek többet, ha nem muszály...
Hali!
Eladnám a Louis-ban vásárolt VANUCCI bőr kaátomat! Kb 3X használtam,kifogástalan állapotban!
Ár.:45.000FT
Tel.:06-70/501-86-55
Sziasztok!

Abszolut kezdő vagyok a témában és segitségeteket kérném. Motoros ruhát akarok, bőrkabátot + nadrágot külön. Kabát mindennapi használatra lenne (melóba járás) nadrág hosszabb utakra. Mindenképpen bőr és protektoros cucc kellene. Év vége felé lehet járok Bécs felé, olvastam forumban ott olcsóbb. Tudnátok segíteni, hogy egy mindennapi illetve túrázós rucinál mire figyeljek kabát + nadrág + bakancs + kesztyű vásárláskor?

köszi
Addig szezon van ameddig száraz az út... :) Még nulla fokban is... :)
Hy Srácok! Én még minuszba is kimegyek elég gyakran ha nincs az ut lefagyva. Tavaly ilyenkor vettem nevetséges áron 1 néhányszor használt Shox Motard nevü 2részes cordura cuccot ,abban nyomtam a telet végig, meglepődtem, h milyen jó. Persze még kellett téli kesztyü meg jó csizma, simaszk. Az idén már vettem esőgumi garniturát ,most azzal próbálkozom, mert sportgumival én sem mertem 2ofok alá dönteni. zozi
Támogatom! 18 fok felett már izzadni kezdesz piros lámpánál motoros ruhában... Annál már csak tankolni rosszabb megállni.... :)
Hi.. én kb 5 fokban motoroztam még 2002-ben egy Honda CB 500 S nyergében jól bevoltam öltözve börruha alá is meg minden de nem volt olyan jó érzés nem fáztam vagy ilyesmi bár a hideg szél megtalálta az utat a bokámnál pl meg az ujjaimon is éreztem a hideget. Meg olyan "instabil" volt az egész sztem a gumi a hidegtöl meg keményedett és mondhatni csúszósabbá vált a megszokottnál és ez zavart... pedig 160-170 el is mentem igaz egyenesbe de nem volt olyan jó érzés menni. én 5 fok alatt nem valószinű hogy fogok motorozni .. 16-18 fok az egyik legjobb motorozni szélcsendben :)
Jah, sztem voltunk így többen. Én má legfeljebb durózni vagyok hajlandó, ha hideg van. Itt van pulzusszám, nem túl nagy a tempó és nem hűlnek ki a végtagok
:( súlyzózni én is már csak kisebb súlyokkal szoktam, meguntam a "maximum keresét". Pedig sokszor nem is sérültem le (persze profi szinten sem toltam). Szombaton én is elgondolkoztam 7.30 körül -1..2 fokban, amikor a kezeim elfagytak, mintha hóba dugtam volna fél órára... (a thermo bélés még dolgozott, a ruhában nem fáztam...illetve nem éreztem, mert ugye relatív a dolog). Ez már nem örömmotorozás volt, hanem szenvedés... [és hóban-esés kockázatáról még nem is jött be]
Igazuk van. Nekem már 30 fölött ropogtak meg fájtak ízületeim. Igaz, ebben némi súlyzózás is "segített". Volt szpídmotorom, hideg bitumenen csak a kerék pörgött ha nekihúztam, dönteni meg nem mertem. És nem egy magasztaló érzés, ha átfagyva behúznád a kuplungot, de nem tudod, mert el vagy gémberedve.... Függőség ide vagy oda, ezt inkább hagyjuk ki
én se magamtól találtam ki, hanem 50 feletti ismerősök, barátok mondják, semmi értelme. A ruha úgy is áthül, a saját börükön tapasztalják (akár egy átmotorozott tél is elég volt hozzá) :(

szar ügy a függőség na
Azt, hogy nem vagyok ízületes, sajna én se mondhatom el magamról. Nade 18 évesen ki a francot érdekelt ez? Akit lehet, lebeszélek a téli "normális" motorozásról
na jah, a határba én is kimegyek állatkodni télen kisebb mocival :) Csak dolgozni járni, stb. most motorral járok, és ugye nehezen teszi le az ember :(( Persze van fűthető ruha, de abból talán már egy kisebb olcsó autó is kijön... :| Szar dolog izületesnek lenni, nem ér annyit
hűtőt be kell fóliázni
De az igazán nemnormálisak az endurósok. Tavaly télen is mentünk, igaz nem volt csonttá fagyva a föld. Nálunk relatíve nem sok a tempó, meg gyurmázol is a vason. De az országúti egyhelyben ülős hosszú meneteket én se szeretném
Sziasztok!

Akkor senki sem tud semmit a téli motorozásról? :| Tudom normális ember betolja a garázsba...de ha mégse?
http://shop.unas.hu/shop_artde...
erröl a kabátrol tud vki vmit?
Jól hangzik
hát, van egy az országban, amit a sportmotor tesztelt, és teszt közben rommá törték, még vagy két éve. Ha jól tudom ez az. Amúgy 2 milla körül mennek. És 2 van az országban, egy burkolt és egy naked.
Meg arra se emlékeztem, hogy ez 2003-as. Ezexerint besörözve óvashattam
Megvan az mz. Aszittem, be tudom linkelni, de mégse. De a mellékelt oldalon ez az egy található, csak az árára nem jól emlékeztem. De még így se tűnik soknak

http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=82674
Motor.hu vagy Használtautó.hu, ha tudnám hol láttam, belinkelném. Állítólag bemutató motor, tehát erősen újszerű és 1,3-ért kínálták. Én is csodálkoztam
a srác pályázik és mátrázik vele. 120 ló. Bagatell áron? Én még csak aranyáron láttam. Mennyi volt?
"A férfi 100 kiló alatt csak karácsonyfadísz!"