Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi a tudatlanságomért,de azt hogy kell értelmezni,hogy állítható térd és könyökprotektorok,vmihez vmivel rögzítem ahogy nekem jó és nem mozdul el,kívül vagy belül. Nem emlékszem ,hogy bárhol is ilyet olvastam volna.
Érthető vagyok
Árban a feltüntetett árért vetted?
Egyébként dizájnos
Bőrruci msn-em,ha valami kérdésed van az adatlapomon.
A DIFI ruhákról mi a véleményetek?
/remélem, hogy jó, mert tegnap azt vettem... /
Kétrészes bőr, Elroy dzseki és kabát egészen konkrétan amiről szó van.
http://shox.hu/webshop/termekf...
http://shox.hu/websh
op/termekf...
én ehhez annyit fűznék, hogy a cordura is megvéd, ha jók benne a protik. DE nagy sebességnél csúszva egy vastag bőr jobban véd, mert a kordura elég. Tapasztalat
A kengurubőrnek ott van értelme, ahol sokat mozogsz, az ízületeknél, a kezeden. De nagyon ellenálló anyag, azért istenítik annyira. Viszont ha nincs egy zselés vagy ütésre keményedő protid, a gerincvédőd pedig az alsó csigolyákat nem védi, akkor lehet akár aramidból a ruha, megsérülsz.
Én a bőr alatt egy teljes gerincvédőt használok, és minden proti gyárilag ütésre keményedik, a kordura ruhámban (télen, hidegben) is cseréltem a gagyi műanyagokat.
Ezzel nem teljesen értek egyet!
Ha 1 mm-nél vékonyabb, hamarabb szakad! Miért felesleges az utcai motorosnak a kengurubőr?
Mert kényelmesebb? Vagy mert utcán nem tudsz 250-el elesni?Miért is nem?
Az M-tech nagyon jó, sőt a Dainese is marhabőr ruhákat készít. Az hogy milyen részből készült a ruha, SOSE fogod megtudni...
helló!
Csak egy észerevétel, páran írták, hogy jó ha a bőrruha vastag! Ez nem igaz! Nem a vastagság számít, sok márka úgy hirdeti magát, hogy 1,3-1,4 mm vastag bőrből van, és akkor már jó. Na azt a márkát kell elfelejteni! Ami számít: marha bőrből legyen, és bőven elég ha 1mm vagy kevesebb!De nem mindegy milyen marha bőrből, a marha háta kell, hogy legyen, az a legerősebb bőr.Sok vastag ruha a marha hasából van, ami ugye elég tág határok között nyúlik az állat élete során... És még arra kell figyelni, hogy nagy bőrfelületekből legyen a ruha, ne sok kis darabból összevarva! A kengurubőr nagy ámítás, jó-jó, de fölösleges átlag utcai motorsnak.A kesztyű-ha megengedheti magának a polgár- legyen kenguru bőr, mert a motoros kesztyűnek olyan finom bőrből kell lennie, hogy hímezni is tudni kell benne-csak így lehet finoman érzékelni a gázt, és a féket Én bőrruhából az olaszokat ajánlom, pl.: M-Tech -saját bőrgyáruk van, és sok nagy márkának is szállítanak!
ööö...ja,kézenfekvő
Vagy nézz szét az Apróban
Olvass vissza és keresd VEGA hirdetését! Neki van
Csak bőrruhát vegyél!
hello nemtud vki használt bőrruhát ?én nyíregyházán lakok
karácsonyi ajándék lenne
KÖSSZ
Ha rövid akarok lenni, akkor bőr és kétrészes, a nevesebb márkák választékából.
Ha hosszabb akkor olvass vissza, 200 féle indokot írtak már...
TZR EM VAN
hello tudna nekem vki segiteni hogy milyen motoros ruhát vegyek?bőr v cordura?egyrészest vagy 2részest?milyen márka és kb mennyiért?és hol ajánlatos megvenni ?a válaszokat előre köszönöm.
Jó döntés, nem fogod megbánni!
Tutis: hát ja, végül is a többi mind kiesett valamilyen oknál fogva, szóval bezárult a kör - arlen lessz, akarom mondani arlen ness
Nem, csak százalékkal
viccet félretéve, segítek a sporttársaknak jó áron jót venni
te valami tulajdonrésszel rendelkezel a Superzoneban?
Én vagyok a reklámember
De na csak nézd, vedd is meg
Ilyen áron ilyen jót max csak használtba veszel..
Árlennyes pedig nem csinál rosszat, hiába sokan fikázzák!
rendicsek
superzoneban tényleg jók most az árak. az arlen nesst is ott néztem.
Na jó, 13 ezer
Superzone-ba akció van, mindenki oda menjem vásálni
Tutis: 13-om ez aranyos volt. a 13 után már nem kell semmi, hiszen az leírva tizenhárom, a te esetedben pedig most tizenhárom-om lett

ja, végül is a Shox tényleg vastag bőrrel gyártja, ezt nem is vonom kétségbe. a protektorok viszont nem a legvastagabbak benne, ez tény. a kabáton meg csak egy kicsi részen van sztreccs anyag, az ujjain egyáltalán nincs, illetve nem lyukacsos a bőr, így a szellőzése elég rossz. illetve ami még nem tetszett, hogy a derék résznél hiába volt összecippzárazva, kilátszott belőle a hasam, ami mondjuk előnyös lenne, ha mutogatni akarnám a nemlétező köldökpiercingemet, de esésnél nem annyira ugyanez az érzés hátul is. viszont önmagában nem tartom egy rossz darabnak - pláne az árához képest, csak engem nem győzött meg annyira.
Nem, 13-om, de nagyon jó áron, talán akciósan vettem