Bocsi a tudatlanságomért,de azt hogy kell értelmezni,hogy állítható térd és könyökprotektorok,vmihez vmivel rögzítem ahogy nekem jó és nem mozdul el,kívül vagy belül. Nem emlékszem ,hogy bárhol is ilyet olvastam volna.
Érthető vagyok
Árban a feltüntetett árért vetted?
Egyébként dizájnos
én ehhez annyit fűznék, hogy a cordura is megvéd, ha jók benne a protik. DE nagy sebességnél csúszva egy vastag bőr jobban véd, mert a kordura elég. Tapasztalat
A kengurubőrnek ott van értelme, ahol sokat mozogsz, az ízületeknél, a kezeden. De nagyon ellenálló anyag, azért istenítik annyira. Viszont ha nincs egy zselés vagy ütésre keményedő protid, a gerincvédőd pedig az alsó csigolyákat nem védi, akkor lehet akár aramidból a ruha, megsérülsz.
Én a bőr alatt egy teljes gerincvédőt használok, és minden proti gyárilag ütésre keményedik, a kordura ruhámban (télen, hidegben) is cseréltem a gagyi műanyagokat.
Ezzel nem teljesen értek egyet!
Ha 1 mm-nél vékonyabb, hamarabb szakad! Miért felesleges az utcai motorosnak a kengurubőr?
Mert kényelmesebb? Vagy mert utcán nem tudsz 250-el elesni?Miért is nem?
Az M-tech nagyon jó, sőt a Dainese is marhabőr ruhákat készít. Az hogy milyen részből készült a ruha, SOSE fogod megtudni...
helló!
Csak egy észerevétel, páran írták, hogy jó ha a bőrruha vastag! Ez nem igaz! Nem a vastagság számít, sok márka úgy hirdeti magát, hogy 1,3-1,4 mm vastag bőrből van, és akkor már jó. Na azt a márkát kell elfelejteni! Ami számít: marha bőrből legyen, és bőven elég ha 1mm vagy kevesebb!De nem mindegy milyen marha bőrből, a marha háta kell, hogy legyen, az a legerősebb bőr.Sok vastag ruha a marha hasából van, ami ugye elég tág határok között nyúlik az állat élete során... És még arra kell figyelni, hogy nagy bőrfelületekből legyen a ruha, ne sok kis darabból összevarva! A kengurubőr nagy ámítás, jó-jó, de fölösleges átlag utcai motorsnak.A kesztyű-ha megengedheti magának a polgár- legyen kenguru bőr, mert a motoros kesztyűnek olyan finom bőrből kell lennie, hogy hímezni is tudni kell benne-csak így lehet finoman érzékelni a gázt, és a féket Én bőrruhából az olaszokat ajánlom, pl.: M-Tech -saját bőrgyáruk van, és sok nagy márkának is szállítanak!
hello tudna nekem vki segiteni hogy milyen motoros ruhát vegyek?bőr v cordura?egyrészest vagy 2részest?milyen márka és kb mennyiért?és hol ajánlatos megvenni ?a válaszokat előre köszönöm.
Tutis: 13-om ez aranyos volt. a 13 után már nem kell semmi, hiszen az leírva tizenhárom, a te esetedben pedig most tizenhárom-om lett
ja, végül is a Shox tényleg vastag bőrrel gyártja, ezt nem is vonom kétségbe. a protektorok viszont nem a legvastagabbak benne, ez tény. a kabáton meg csak egy kicsi részen van sztreccs anyag, az ujjain egyáltalán nincs, illetve nem lyukacsos a bőr, így a szellőzése elég rossz. illetve ami még nem tetszett, hogy a derék résznél hiába volt összecippzárazva, kilátszott belőle a hasam, ami mondjuk előnyös lenne, ha mutogatni akarnám a nemlétező köldökpiercingemet, de esésnél nem annyira ugyanez az érzés hátul is. viszont önmagában nem tartom egy rossz darabnak - pláne az árához képest, csak engem nem győzött meg annyira.
Érthető vagyok
Árban a feltüntetett árért vetted?
Egyébként dizájnos