Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy kocsmáros haver, ő mondta, hogy manus 100 alatt vagy férges vagy rákos... Nyár elején még több is voltam, a 110-es mérleg kiakadt. De kicsit meggyötört az élet és most beleférek a 110-be. Ja, hadd kérdezzem meg, milyen az az MZ az adatlapodon? Múltkor láttam egy eladót bagatell áron. Gondolom túrázni faxa lehet
hy
mi a véleményetek a Roleff cordura kabátokoról?jók?tegnap vettem egyet 30ér jónak tünik bár nincs hasonlitási alapom
Sziasztok!

A kérdésem: téli aktív motorozás. Sok az ellenérv ismerősöktől, barátoktól. Itt most nem a lefagyásra és hóra gondolok, hanem a 0 fok alatti izület gyilkos időre. Van thermo béléses motorosruhám, de hosszabb távon (~50km) már az alatt is simán áthül a széltől az izület ha jól sejtem (és közben nem érzek semmit)

Kíváncsi lennék a véleményetekre!

És egy kis provokáció: http://www.mv-motorrad.de/cosm...

Zoli
Lehet nem mondasz hülyeséget. De jobban érzem így magam mint a kis pufirizsák.
mi nem nagydarabok vagyunk, hanem izmosak. Főleg hasban
Srácok kezdek örülni,hogy nem csak én vagyok ilyen nagy darab és hogy nem csak én hordok 58-as ruhát. a 195cm 105 kilóval.
194 cm 116kg
Na, hadd mongyak én is egy nagyot. 183 centi, 110 kiló. Bőrjaki 5XL. Nem vót eccerű beszerezni
Nem is!
én nyertem! az 58 assal!
te meg kákabelű. ropicsávó,a kis 50-es rucijában....
A gatya pont jó...azt nem szoríjja.
Addig örülj, még nem a tököd szoríccsa!
Nem akartam ,ezt így kimondani! de
Dagatt vagyok bammeg....hát ezért.
Iszok egy kis higanyt, máris sűrűbb leszek!
Nem is a sűrűség... szerintem a testsúly eloszlása a magassággal, tehát ilyen érdekes.

Az tény, ha elvileg Tarkának és nekem hasonló paramétereink van, mégis ruhabeli különbségek vannak nem kevéssel...
akkor én lennék sűrűbb?
akkor a sűrűség a lényeg. ki hány g/cm3?
mert? te mekkora rucit hordasz?
hasban még jó lenne,de mellben-vállban kezd szorítani.
Bááz, akkor ugyanúgy néz ki az árnyékunk? De vájá akko vmi nem stimmel... Rejtegesz még vmit vhol... mondjuk amit te a pocakodban én azt vhol máshol.
Nagyon hasonló:187cm, 87 kilo,most kezdem kinőni az 54-est.
Mondjuk szerintem testalkat kérdése a dolgo...
Én 175 cm magas és 95kg körul vagyok és az 56-os is necces.Mindegyik válban és combban kicsi.
54es már nagy jóval 50-52 között vhol, de inkább 52 ha elá veszek vmit, esetleg gerincprotit...