Van egy kocsmáros haver, ő mondta, hogy manus 100 alatt vagy férges vagy rákos... Nyár elején még több is voltam, a 110-es mérleg kiakadt. De kicsit meggyötört az élet és most beleférek a 110-be. Ja, hadd kérdezzem meg, milyen az az MZ az adatlapodon? Múltkor láttam egy eladót bagatell áron. Gondolom túrázni faxa lehet
A kérdésem: téli aktív motorozás. Sok az ellenérv ismerősöktől, barátoktól. Itt most nem a lefagyásra és hóra gondolok, hanem a 0 fok alatti izület gyilkos időre. Van thermo béléses motorosruhám, de hosszabb távon (~50km) már az alatt is simán áthül a széltől az izület ha jól sejtem (és közben nem érzek semmit)
mi a véleményetek a Roleff cordura kabátokoról?jók?tegnap vettem egyet 30ér jónak tünik bár nincs hasonlitási alapom
A kérdésem: téli aktív motorozás. Sok az ellenérv ismerősöktől, barátoktól. Itt most nem a lefagyásra és hóra gondolok, hanem a 0 fok alatti izület gyilkos időre. Van thermo béléses motorosruhám, de hosszabb távon (~50km) már az alatt is simán áthül a széltől az izület ha jól sejtem (és közben nem érzek semmit)
Kíváncsi lennék a véleményetekre!
És egy kis provokáció: http://www.mv-motorrad.de/cosm...
Zoli
Az tény, ha elvileg Tarkának és nekem hasonló paramétereink van, mégis ruhabeli különbségek vannak nem kevéssel...
hasban még jó lenne,de mellben-vállban kezd szorítani.