Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát, ezen a típuson ilyen, az enyémen kb kétszer ekkora , de megnyugtatlak: fox találkozni zümikkel, nekem még azon keresztül is bekóválygott már 1-2 . Oszt nézheted, hogy bukfenceznek az orrod előtt .
Szóval ennyi? Szerencsére ilyen nekem is van, így nem fognak belül repkedni a muslincák Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget
Szia!
Nekem fs-10 infinity van a hjc-től. Az arcpárnát sztem a tiedben is ki lehet pattintani, mivel elméletileg az lesz nem épp tiszta egy idő után, azt kell mosni leginkább . A bogárháló vagy állvédő meg nem biztos, hogy a te sisakodhoz járt, ha eddig nem találtad meg. Az egy kis tenyérnyi félig hálós-félig műanyag cucc (kép), amit a sisakba be tudsz csúsztatni az állrésznél és/vagy a 2 csücskét oda lehet tépőzárazni a sisak aljához.
De javaslom nézz körül itt:www.hjc.hu
Az álrészen van, nem kell keresni, ott van az orrod alatt...
aha, ki is jött... Az arcpárnákat gondolom nem lehet kiszedni. Ja és mi ez a rovarháló dolog? ez hogy néz ki és hol kell keresni?
a tarkó részen pattintsd ki először, majd végig ahogy jön.
Sziasztok, most vettem egy hjc fg 14 bukót(eddig még csak robogós sisakom volt), és nem teljesen világos, hogyan vehető ki a bélés, és mennyire(nehogy kiszakítsam már azt amit nem is lehet ), ja és a rovarháló is elég homály számomra, szóval akinek ilyen sisakja van az kérem segítsen(legjobb lenne képekkel illusztrálni a dolgot
sziasztok én egy hónapja vettem györbe az apriliába esso kuttal szembe rollef márkáju kivehetö béléssel jó áron plussz vettem hozzá nacit igy egy tizest engettek www.citybike.hu
Probiker inkább alsó kategória, viszont 50-ért megéri. Többet nem adnék érte..
tudna nekem valaki véleményt mondani erről ?elég jo akcionak tűnik...
Eladó a képen látható állapotban lévő VANUCCI bőr kabátom! kb 3Xhasználtam,52es méretű!
Ár.:45.000FT
Nincs valakinek ilyen sérült bukója? A két oldalsó plexi takaró kellene..
eladva
Eladó a páncélom, könyökvédőm, térdvédőm!18000egyben
Adatlapomon képek, telszám illetve msn/email cím
Ez a legújabb Superbike fejlesztés jó? Amu a kipufogósnál volt, aki leutánozta...
Hát az a kipufogó nem hazudik! Az ottvan(a polcon).
Zozi, én is cordurában nyomom, thermó béléssel. Soha nem érzem, hogy fáznék benne, csak a kezem illetve bukó alatt átfúj. De nálam okosabbak szerint nem is érzed, hogy áthül fokozatosan mondjuk a térd ízület. Hétköznap napi 30 km teszek bele Pesten oda-vissza, hét végén 80 km oda vissza. Azért az egy órás út alatt már áthülhet minden, ami át akar.

Fűthető ruhával mondjuk nem paráznék :) De annak az árán meg veszek egy (félroncs:)) autót rendszeres használatra, és néha ha már nagyon remeg a kezem, kitolom a motort rövidebb távokra

A tudomány jelenlegi állása szerint (ui. tavaly télen is kint voltam egyszer egyszer), akkor ruhám még nem volt: 2 nadrág + sígatya, 2 pulcsi + télikabát.
Méret: 52
Hely.:Fejér megye,Csákvár
Érdekelne a mérete, és hogy helyileg hol vagy?
Nekm van egy Monza bőrdzsekim, a te méreted, mert kicsit nagy. 30-ért.
De minek neked? Most adod el a motort nem?
Van egy hasonló bőrkabóm, vanucci, tavaly vettem, hibátlan. Az Nagyobb méret. Meg olcsóbb :)
nyújsd ki 60-ra és érdekel...
52es méret
méret ?