Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rádmegy az 50-52-es ruha? Bazzeg. Én 186vagyok, 85kiló, és most keresek egyberészes ruhát. De aztmondták 54minimum.
nah akkor én is 48as vagyok.jó tudni!
én 185 cm magas 86 kg - 50/52es ruci
Úúú bazzz.... Bele se merek gondolni mikor volt jó rám a 44-46-os ruha?
Várom a helyes megfejtéseket....
Nekem 48-as van,de Berik,175 centi vagyok és 65 kg
Hello!

Nekem 44-es Spyke ruhám van. 172 cm magas és 55 kg vagyok, igaz a nadrág szára kicsit rövidebb a kelleténél, de bőven a csizmában van.

Üdv

Zsu
sziasztok!

Van itt olyan akinek 48-as Arlenn Ness kétrészes ruhája van?
Megadná a méreteit(kg,cm)?
Elöre is köszi

Geri
Az már gyerekméret nem?
Nem tudom eldönteni, milyen méret kellene nekem, 44-46os között vacilálok. Sajnos nem tart senki raktáron ilyen kis méreteket ezért nem tudok próbálni. Ha valakinek, vagy ismerősének van ilyen méretű, esetleg Dainese márkájú ruhája, legyen szíves mérje meg nekem a ruha mellbőségét, és az ujj belső hosszát!
Nagyon hálás lennék!
Sziasztok!Mérte Probléma miatt eladó a képen láttható új arlen ness bőrruha,48-as méret és 85.000ft.Tel:06 20 240 29 94
Na akkor most ki az első?
Ha alulról vesszük akkor döntetlent kell megállapítani Domec és GD részéről. Ha felülről vesszük akkor én viszem a pálmát. Szóval akárhogy nézzük te abszolút második vagy.
56-os méretem van. Célfotó második
Na jó!
Azért, mert ma szombat van legyen döntetlen!
Persze hacsak neked is megfelel GD
Határeset, de 50-52
50, én nyertem!
58? Nekem 52....
Pontosan ahogy mondod! Nekem általában cseresznyém van ezzel kapcsolatban, mert nem sok ember van akinek 58-as ruha kellene. Nekem meg pont ez a méretem. Szóval nem panaszkodok ilyen tekintetben.
Akkor Rollyee-nek szerencséje lesz, pont a nagy ruha kell rá...
Naja, akkor fentáll a veszély, hogy ölni fognak azokért a ruhákért, már ha méretben lenne, mert általában ilyenkor a nagyon kicsi és nagy ruhák maradnak...
Jaja, ha nem sürgős érdemes várni, télen nagyon jó áron lehet vásárolni. Csak legyen készlet. De általában mindig van elfekvő cucc..
Ha már itt a hideg, meg a tél, ajánlom figyelmetekbe a technikai alsóöltözetekről szóló írásomat.
Cicanadrág, vagy jégeralsó?
Ááá nem ettem én spenótot!
Mondjuk úgy hogy családi "örökség". Nagyfaterom pont akkora amekkora én vagyok, faterom csak magasságban ér utól. Nehéz ügy számomra a motorozás mivel minden motor alattam majdnem pocet bikenak tűnik csak a nagydögök nem. Igen tudom hogy alsóbb kategória a swift ezért marad az arlen ness. Nem kapkodom el a vásárlást, mivel karácsony környékén olyan akciók lesznek, hogy beszartok. Tavaly is az a 2 részes berik ruha ami neked van tutis pont ilyen piros színben 80e magyar forint volt. Szóval türelmesen várok, sokat úgysem veszthetek.
18 évesen 195 cm és 105 kiló? Vazze mit ettél, spenótot mindig?
Tényleg fel kell próbálni sok ruhát és az alapján dönteni. Swift-et felejtsd el, inkább alsókategória.
Superzone-ban még van akciós Arlen Ness és Berik.
Maradjunk annyiban, mindenki próbálja fel, és ami neki bejön és tetszik, na és persze kerete is van rá, ne habozzon, mindenképp megéri!