Pont most leveleztem velük és a szállítás CHF 50.00. Csak ne hagyd ki a számításból, hogy ha rendelsz tőlük, akkor vámot és Áfát kell fizetned itthon, merthogy Svájc nem EU és innentől kezdve vámárunak minősül... Engem is most világosítottak fel.
Viszont csak náluk találtam meg azt a rucit, ami nekem kell és még megvan és az enyém lesz... (remélem)
...mielőtt szét off-olnánk a topikot:
keresek Dainese Tattoo vagy Dainese Tribal rucit 42-es méretben... piros verzióban. Úgyse lesz!
(Lehetőleg újszerűt, egyedül is bele tudok izzadni...)
Részemről nincs harag, de azért egy fintorgó smiley kevésbé vicces... Tudod, melyik vicces? Ez: Amúgy a nememnek ehhez semmi köze...
Köszönöm, hogy eligazítasz a fórumozás világában, de hazai pályán a legtöbbet pofázók között vagyok, csak itt nem villogtam még annyit, mert kicsit idegen a terep.
Amúgy tényleg nem sértő, amit írtál és nem is sértődtem meg, csak szerintem nem volt jogos a benyögés. (Nézd, szmájli: )
Ez még kevés lenne ahhoz, hogy a szívembe markolj...
az apróban talán még mindig hirdetik. Budapesten van egy üzlet a Hősök terével szemben(asszem Dózsa Gy. 80.) ott vettem 35 pénzért az RSV-t.Úgytudom ez már kifutott széria(talán már nem is gyártják, én legalább is nem találtam meg a gyártó honlapján)... De fölveszi a versenyt jópár most is gyártott sisakkal. Composite hély(vmi multiaxial fiber epoxi gyantában, ha jól tom)DuPont Coolmax(kivehető, mosható) bélés, rendes méretű orrvédő és "bogárháló". Nagyon csendes a sisak, sőt még szinte a motorom hangját sem hallom rendesen... de ez megszokás kérdése... nemy fütyül, nem rángatja a fejeden a szél, és ha szerencsés a fejformád akkor még nagyon kényelmes is.... véleményem szerint megér 35-öt. Én még egy tükrös plekót szeretnék hozzá venni(úgy lesz teljes... )
Minden jót!
Bocsi ha a hangnem gorombának tünt volna. Azt gondoltam, leesik a smile-ból ( ), hogy tréfának szántam a megjegyzésem, ez ugyanis a fórumozásban azt jelenti, akárcsak a lejáratott :-) karakterek.
Azonkívül elfelejtettem lecsekkolni a nemed, ellenben még most sem tartom sértőnek amit írtam reggel, fuss neki még1x, meglátod nem olyan szívbemarkoló az a szöveg....
Hello szeretnék venni valamilyen felnyitható sisakot,de nem nagyon értek hozzájuk.Néztem a HJC FS-MAX-ot.van valakinek valami tapasztalata vele kapcsolatban?
Viszont csak náluk találtam meg azt a rucit, ami nekem kell és még megvan és az enyém lesz... (remélem)