Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont most leveleztem velük és a szállítás CHF 50.00. Csak ne hagyd ki a számításból, hogy ha rendelsz tőlük, akkor vámot és Áfát kell fizetned itthon, merthogy Svájc nem EU és innentől kezdve vámárunak minősül... Engem is most világosítottak fel.
Viszont csak náluk találtam meg azt a rucit, ami nekem kell és még megvan és az enyém lesz... (remélem)
ezeknél kb mennyi pénz a házhozszállítás(vagy postán rendelés...)?
voltam a boltban! ott mondták, hogy ennyi az ára...
Sziasztok!

Zsubaby! Megvan még a 2 részes kék-fehér-fekete Spyke női bőrruha? Mi is a mérete?
Esetleg érdekelne!
Thebear bocsi, csak most kerültem gép közelébe. Köszi az ajánlatot, de kimondottan az iridum kék, vagy a sötét érdekel.
Remélem, a svájciak is...
majd összehozzuk az enyémmel
énn hiszek a netes vásárlásban. A németek precízek. Nem úgy mint itthon
Egyezkedj a párommal... De ha ez bejön, akkor postán érkezik... bár lehet, hogy csak tégla lesz a dobozban, igaz, Row?
elkísérhetlek felpróbálni?
...és nem szorít?

Találtam még egy okosságot ruha ügyében: http://www.3w-motorsport.ch/fr...
Ha odafönt is úgy akarják, meg is van a ruci, amire vágytam...
me teccik amit látok. 42? A kedvenc méretem
Me" mééé?

...mielőtt szét off-olnánk a topikot:
keresek Dainese Tattoo vagy Dainese Tribal rucit 42-es méretben... piros verzióban. Úgyse lesz!
(Lehetőleg újszerűt, egyedül is bele tudok izzadni...)
és mivel tudnék az izébe...abba a hogyishíjjákba markolni?
Arra még gyúrni kéne kicsit... Szóval gyúrjatok, vazze!
Részemről nincs harag, de azért egy fintorgó smiley kevésbé vicces... Tudod, melyik vicces? Ez: Amúgy a nememnek ehhez semmi köze...
Köszönöm, hogy eligazítasz a fórumozás világában, de hazai pályán a legtöbbet pofázók között vagyok, csak itt nem villogtam még annyit, mert kicsit idegen a terep.
Amúgy tényleg nem sértő, amit írtál és nem is sértődtem meg, csak szerintem nem volt jogos a benyögés. (Nézd, szmájli: )
Ez még kevés lenne ahhoz, hogy a szívembe markolj...
ne a neten nézz, a boltban 20-50% engedmény volt még a múlt héten, amit a netre nem tettek fel.
Hey ROw tesó!
Ilyen szép lányt, ilyen szép motoron ne ilyesszünk már el magunk közül!
az apróban talán még mindig hirdetik. Budapesten van egy üzlet a Hősök terével szemben(asszem Dózsa Gy. 80.) ott vettem 35 pénzért az RSV-t.Úgytudom ez már kifutott széria(talán már nem is gyártják, én legalább is nem találtam meg a gyártó honlapján)... De fölveszi a versenyt jópár most is gyártott sisakkal. Composite hély(vmi multiaxial fiber epoxi gyantában, ha jól tom)DuPont Coolmax(kivehető, mosható) bélés, rendes méretű orrvédő és "bogárháló". Nagyon csendes a sisak, sőt még szinte a motorom hangját sem hallom rendesen... de ez megszokás kérdése... nemy fütyül, nem rángatja a fejeden a szél, és ha szerencsés a fejformád akkor még nagyon kényelmes is.... véleményem szerint megér 35-öt. Én még egy tükrös plekót szeretnék hozzá venni(úgy lesz teljes... )
Minden jót!
Bocsi ha a hangnem gorombának tünt volna. Azt gondoltam, leesik a smile-ból ( ), hogy tréfának szántam a megjegyzésem, ez ugyanis a fórumozásban azt jelenti, akárcsak a lejáratott :-) karakterek.
Azonkívül elfelejtettem lecsekkolni a nemed, ellenben még most sem tartom sértőnek amit írtam reggel, fuss neki még1x, meglátod nem olyan szívbemarkoló az a szöveg....
Hello szeretnék venni valamilyen felnyitható sisakot,de nem nagyon értek hozzájuk.Néztem a HJC FS-MAX-ot.van valakinek valami tapasztalata vele kapcsolatban?
Menj el a boltba, és rájössz!
Szerintem nem frissítettek, az árakon.
Most minden akciós, legalábbis, kedden még az volt
Hol vettél RSVt? én még nem is láttam olyat! mennyibe került?
Én az RSR2t, RSXet, RSIt, RSF2it és az S szeriát ismerem csak!
Na örülök neki!
Én is nagyon elégedett vagyok vele!
Akkor most márkatesók vagyunk!
Szia.

Megvettem én a SHARK RSV-t ! Tényleg jó sisak.
Ááá, ne aggódj! Még nem tudja, milyen gyufát huzogat kötekedés terén...