Ezt nem nekem kellett volna írnod. Valaki kérdezett, én válaszoltam és nem írtam, hogy el vagyok ájulva a Louis-tól. Én megkaptam, amiért kimentem, segítőkészek voltak és amikor én voltam, elég nagy választék volt bőrruhákból is... Ennyi.
Szerintem, az a nagy Louis, aminek a címét írtad nem valami nagyszám, igazábol az árak majdnem ugyanolyanok mint itthon, ngayobb a választék, az tuti, de én abszolute nem ájultam el.
A sisakválszték, az nagyon tuti, de a ruhák nem igazán. Drágák, és szinte csak téli cordurák voltak.
Viszont, ha kifogsz valami akciót akkor nagyon jó is tud lenni.
De mint már írtam "Hein Gericke" Nevű motorosbolt bécs belvárosában-istenkirály!
hát, mivel most a balesetem miatt moci nélkül vagyok ezért csak robogózok benne. 70-nél sincsen szélzaj, kényelmes, nem párásodik reggel sem. Nagyon kényelmes, nekem eddig bejött.
Ha valakit érdekel, találtam egy ilyen oldalt: http://www.mlol.de/
Írtam nekik, egyből válaszoltak, kedvesek és segítőkészek, Magyarországra is vállalnak postázást (25 EUR).
Minden cuccosnál a "Fundgrube" alatti menüpontban régebbi, még raktáron lévő modelleket kínálnak akár 60% kedvezménnyel.
* * *
Egyik barátomnál eladó egy 52-es Spidi NRG ruha fekete-fehér-szürke színekben.
A nadrágot kb. 3-szor, a kabátot 5-ször viselték, szóval tip-top állapotban van.
Ár: 130 ezer Ft
Ha valakit érdekel, hívja az alábbi számot: +36 20 828 086
Bevallom előszőr kicsit meglepődtem, de az adatlapod alapján, már bebizonyosodott hogy olyan géped van, ami nekem talán majd eccer... Bátor vagyok, de azért csak okosan vele!
Norbi! Ha már Győr, akkor miért nem lépsz ki a "nagy" Louis-ba, Bécsbe? 1 óra az út és annyit válogatsz, amennyit akarsz... jól fel vannak szerelkezve és segítőkészek! Arról nem beszélve, hogy ha itthoni viszonteladóval hozatsz meg valamit, akkor sokkal több időt veszítesz és semennyivel sem lesz olcsóbb...
A sisakválszték, az nagyon tuti, de a ruhák nem igazán. Drágák, és szinte csak téli cordurák voltak.
Viszont, ha kifogsz valami akciót akkor nagyon jó is tud lenni.
De mint már írtam "Hein Gericke" Nevű motorosbolt bécs belvárosában-istenkirály!
Ha kipróbáltad írjámár rólla.
Mert próbáltam AC-11-et és az nem jött be sanos.
Ha valakit érdekel, találtam egy ilyen oldalt: http://www.mlol.de/
Írtam nekik, egyből válaszoltak, kedvesek és segítőkészek, Magyarországra is vállalnak postázást (25 EUR).
Minden cuccosnál a "Fundgrube" alatti menüpontban régebbi, még raktáron lévő modelleket kínálnak akár 60% kedvezménnyel.
* * *
Egyik barátomnál eladó egy 52-es Spidi NRG ruha fekete-fehér-szürke színekben.
A nadrágot kb. 3-szor, a kabátot 5-ször viselték, szóval tip-top állapotban van.
Ár: 130 ezer Ft
Ha valakit érdekel, hívja az alábbi számot: +36 20 828 086
Amúgy mégnem, sajna a keret meg van szabva, ami a nyáron fog eldőlni, hogy pontosabban mennyi is lesz rá.
Kagraner Platz 20
A-1220 Wien-Nord
Tel. 0043-1-204 59 03
Fax 0043-1-204 59 03 30
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 9.00-19.30
Szombat: 9.00-17.00
térkép
Cili! Találtál már ruhát? Milyet keresel?