Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok, köszi
Thebear miért nem mondtad eddig hogy ilyen méretekkel rendelkezel! Így szerintem már biztos jó a ruha. Egyébként voltál felpróbálni a shoxban?
Megpróbálom elérni, ha tudok közelebbit akkor itt jelzem.
akár jó is lehet, én 194/110. Tudsz beszélni akkor a sráccal? Hétfőn kettőig vagyok a melóhelyemen, egyébként négyig.
190/105
köszi mindenkinek...
milyen magas vagy, hány kg?
a keletinél melózok napközben, ha megoldható hogy beszalad akkor érdekel.
Köszönöm mindenkinek a bőrápoló márkákat, és az ajánlatokat!
Van ismerősöm aki sokat jár Budapestre, de ezt meg kellene beszélnem vele, ha tényleg érdekel a cucc.
kár, hogy ilyen messze laksz, felpróbálnám.
Streetfighter cordura cucc eladó! Mérete 58-as, egy szezont használt, kifogástalan állapotban. Dzseki + nadrág 40.000.- Ft.
ITT VETTEM
a Louisban láttam berkhatót, de az állandó, tehát nem lehúzható meg föl... Bár szerintem azt nem minden sisakhoz kapsz. aztán én nemtom. én most egy ezüstös plexiben gondolkodom a SHARK-omra.
Tudja valaki, hogy lehet bukóba utólag ilyen leugró napshield-et berakatni?
Rövid visszajelzés az említett üzletről: e-mailre gyorsan válaszoltak, kedves és udvariasak, nagyon segítőkészek és nem sokat variálnak. Ha minden igaz, jövő héten érkezik a rucim, amit félrerakattam velük (mivel nem postai úton jön, hanem mennek érte). Felajánlottam, hogy akár előre is utalok valamennyit, de nem volt rá szükség, csak írjam meg, hogy mikor mennek érte... Szóval: *-os 5-ös!
Sziasztok.

Én ezt tudom ajánlani nekem ilyen van. www.Renapur.hu
Szintelen, kellemes illata van.
Na aztán most van választék
A Bázismotorban 2350,- az általam említett bőrápolók ára.
EFFAX bőrbalzsam... lanolint, avokádó olajat és méhviaszt tartalmaz. 500 ml-es bödön, nagyon kevés kell belőle, mert könnyen el lehet oszlatni a bőrön. Az árára már nem emlékszem, de egyáltalán nem volt drága...
így néz ki és jelenleg kb. 8 Euro az ára Louisban.
Van ugyanebből a márkából glicerin-szappan és krémszappan verzió is a tisztításhoz.
300 ml ezer évig elég szép tartalmas illatos valódi méhviasz...tuti cucc... 1500-2000Ft lehetett
OROSTAR
ORO-TEAM Bt.
Bp
20 943 7446

Ennyit tudok a doboza alapján és isteni illatú...
Nekem méhviaszos van, vettem a rucihoz és nagggggyon tuti! Itthon is kapható a mocis üzletekben. Kb. 1 óra múlva hazaérek, akkor megírom a nevét... ha kell.
ha nem felejtem el lesz még ma márka, max. holnap.
lent van a garázsban ( 4 emelet) sajna, de egy piros béka van rajta, fehér doboza van, és olyan, mint a Clin ablaktisztító, csak ez nem átlátszó dobozos.
Valami márka esetleg? Mert engem is érdekelne... thx
Auchanban van pumpás izé, amit kehet minden bőrhöz használni. Méhviaszos. Vagy Autós részen bőrápoló kendő, tökéletes kabáthoz is.
Hol lehet bőr ruhához v.vmi kenőcsöt kapni? amivel tudom kezelni...