a Louisban láttam berkhatót, de az állandó, tehát nem lehúzható meg föl... Bár szerintem azt nem minden sisakhoz kapsz. aztán én nemtom. én most egy ezüstös plexiben gondolkodom a SHARK-omra.
Rövid visszajelzés az említett üzletről: e-mailre gyorsan válaszoltak, kedves és udvariasak, nagyon segítőkészek és nem sokat variálnak. Ha minden igaz, jövő héten érkezik a rucim, amit félrerakattam velük (mivel nem postai úton jön, hanem mennek érte). Felajánlottam, hogy akár előre is utalok valamennyit, de nem volt rá szükség, csak írjam meg, hogy mikor mennek érte... Szóval: *-os 5-ös!
EFFAX bőrbalzsam... lanolint, avokádó olajat és méhviaszt tartalmaz. 500 ml-es bödön, nagyon kevés kell belőle, mert könnyen el lehet oszlatni a bőrön. Az árára már nem emlékszem, de egyáltalán nem volt drága... így néz ki és jelenleg kb. 8 Euro az ára Louisban.
Van ugyanebből a márkából glicerin-szappan és krémszappan verzió is a tisztításhoz.
Nekem méhviaszos van, vettem a rucihoz és nagggggyon tuti! Itthon is kapható a mocis üzletekben. Kb. 1 óra múlva hazaérek, akkor megírom a nevét... ha kell.
lent van a garázsban ( 4 emelet) sajna, de egy piros béka van rajta, fehér doboza van, és olyan, mint a Clin ablaktisztító, csak ez nem átlátszó dobozos.
ITT VETTEM
Én ezt tudom ajánlani nekem ilyen van. www.Renapur.hu
Szintelen, kellemes illata van.
Na aztán most van választék
így néz ki és jelenleg kb. 8 Euro az ára Louisban.
Van ugyanebből a márkából glicerin-szappan és krémszappan verzió is a tisztításhoz.
OROSTAR
ORO-TEAM Bt.
Bp
20 943 7446
Ennyit tudok a doboza alapján és isteni illatú...