Hellóztok
Akkor szerintetek ez a ruha semmit sem véd éppenséggel attól se hogy le mennyen a bőr róllam?
mert ha szerintetek semmire sem jó akkor feleslegesen nem veszem meg.
És protektorokat nem lehet külön venni?Vagy úgy se lenne igazán jó?
nem értem ezeket az embereket. Ez egy olyan dolog ami ELENGEDHETETLEN a motorozáshoz. Mintha teniszhez nem vennél ütőt. Én két éve a 600RR-el 250-el estem el és semmi bajom nem lett köszönhetően a full protektoros Spidi R2 Kangaroo-nak. Ha nincs rajtam leég a bőröm és a hús a csontról. A 600-as TK-lett, rajtam pedig egy karcolás se lett. (jó, mondjuk mákom is volt, hogy 1 méterrel kerültem el a batonsáv végét...) Tudom, hogy ez pénz kérdés, de akkor is inkább addig ne vegyen senki motort, vagy kisebbet vegyen amíg nincs meg a keret a ruhára. Ez a legfontosabb. Én mindenből megvettem a legjobbat, mert az életem és a biztonságom fontosabb, mint h ezen spóroljak.
Ebben egyetértünk, nekem is előbb volt meg a teljes felszerelésem, mint a mocim, csak azt írtam, hogy kis utánajárással ügyesen meg lehet oldani a dolgot...
Inkább nyomoztam 2 hétig, de meg tudtam venni azt a ruhát, amire vágytam, de "normál" bolti áron, nem tudtam volna hozzájutni...
Én sem 250-ért vettem, nem tehettem volna meg, de kis utánajárással azért lehet jókat találni elfogadható áron... és asszem az életemnél és épségemnél nincs drágább...
Viszont én úgy érzem, hogy így is, úgy is eldöntötte magában, hogy neki ez tetszik, győzködi magát, csak akkor meg minek kérdezett meg minket?
annál minden. De könyörgök, egy protektor legyen már benne a szükséges helyeken..ha nincs akkor vegyen protektorokat ruhára inkább.
De ne higgye már, hogy megvédi egy ilyen.
NE A BIZTONSÁGODON spórolj! ÉN NEM VENNÉM MEG! Akkor már inkább vegyél fel egy farmert és protektorokat... De te tudod! Viszont elég gáz úgy nekifutni, hogy 10 ezer forintom van egy bőrruhára! Annyiért még egy normális kesztyűt se nagyon kapsz.. Te tudod...
Jaja és szerintem nekem ez a motor marad vagy két évig amíg nem lehet menni korlátlanra és szerintem ennél drágább bőrruhára nem hiszem hogy lesz pénzem most.Mondjuk protektorok télleg nincsenek benne.
És szerintetek bírna egy esést?Mert gondolom csak jobban bírja mint egy farmer .
az a baj, hogy ha ebben esel, és nincs benne vagy elöregedett a proti véged. De elég, ha a bőr törik valahol.
Én nem vennék használtat.
Bár a MAd MAx új részébe jó lenne tényleg.,...
srácok van 1 eladfó 31 es cross csizmám...
kisgyerekeknek kivállo a márkája se ratyi..
ha kel valakinek 0634309508
vagy érdeklődjetek ..
képekt mindjárt teszek fel..
Hol találtad és mennyiért? Én személy szerint nem venném meg, mert már nagyon jó áron hozzá lehet jutni új(abb) ruhákhoz is... (arról nem beszélve, hogy minél újabb, annál jobb tervezés... és nem csak a design-t illetően)
Hellóztok!
Néztem egy használt bőrruhát ami elég jó állapotban van. Nem egy mai tervezés de szerintem elég jó.
Kiváncsi vagyok hogy szerintetetek mennyit ér meg?
Köszi hellóztok!
Akkor szerintetek ez a ruha semmit sem véd éppenséggel attól se hogy le mennyen a bőr róllam?
mert ha szerintetek semmire sem jó akkor feleslegesen nem veszem meg.
És protektorokat nem lehet külön venni?Vagy úgy se lenne igazán jó?