Nagyon gyorsan írsz, picit le vagyok maradva...
A dzseki, a kesztyű meg a csimma kb. 5-6-szor volt rajtam (rutin plusz forgalom).
Nem akarom elherdálni így nem adom félár alatt, de egy pár ezrest megspórolhatsz...
Ha átlagos fejed van, miért nem nézed meg az Uvexem?
Sztem pokol jó kis kupak, D-gyűrű, kevlár, bogárháló, füstplekó és még könnyebb is a többinél vagy két tábla csokival...
...nem vagyok "császáros" gyerek, tehát kellően hülye formájú a fejem. Asszem 61 lehet, de az én búrám halánték alatt lehet, hogy több is... Ugorj, bele. Keleti - Oktogon környéke. Ha elég nagy bivaly vagy, lehet hogy rádsózok egy csizmát (AXO) meg egy Alpin dzsekit esetleg a kesztyűmet is...
á, közben azon gondolkodok, veszek egy HJC-t, abban alap a bogárháló, orrmaszk, és 40 ropi. A 70 akkor érvényes, ha mindent adsz hozzá Ennyim van rá max. Ha nem, sok sikert az eladáshoz.
Az a gond mint ahogy láttad 110 az új és azért gondoltam egy középút 60-ra. Ennél lejjebb nem igazán akarok menni, mert a ruha alig használt és így is kurva nagyot buktam rajta. Én Gyulán lakom de ha meg tudjuk oldani akkor fel tudom vinni szolnokig. Pestre nem nagyon járok meg ha véletlen nem jó akkor nekem ezt kurva nehéz cipelni. Gondolkozz rajta.
A HJC noname bukó?!? Akkor a Shoei is mert egy cég. Erről ennyit. Ne érts félre, nekem nem HJC bukóm van csak kezd kicsit irritáló lenni,hogy minden fika amit nem ismernek.
Ha van valakinek régebbi "speed" börkabátja olyan 80-90es évekbeli női méret akkor arra vevő lennék olcsó pénzért asszonynak kéne !
Ha valaki tud pls szoljon!
A dzseki, a kesztyű meg a csimma kb. 5-6-szor volt rajtam (rutin plusz forgalom).
Nem akarom elherdálni így nem adom félár alatt, de egy pár ezrest megspórolhatsz...