Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ár?
Valakinek nem kell egy shox arrow kétrészes 58-as bőrruha. Olcsóba adom.
Hát tesómnak annó olyanja volt, Ő megvolt vele elégedve!
ja, én is saját pénzből vásárolgatok. 28 évesen szégyen is lenne, ha az anyám venné a dolgaimat.
akkor inkább hjc
most elkezdtem nézegetni én is, láttam egyet élőben, az FG-t, és azon gondolkodok, elég lesz egy olyan is.

Row, gondolkodsz az ajánlatomon? Én küldtem az sms-t.
Sziasztok!

Nitro sisakról mit tudtok? Konkrétan a Nitro Racing érdekelne!
Kössz!
Nem lehet, hogy kicsit komolyan veszitek az életet?
Mindenki azt vesz, amit tud, és amit akar!

Hova rágjátok már ezt a témát? Egy kicsit irigylem a problémáitok.
" Na akkor miért szar az 50ezer forintos FS-10 mondjuk?!? Önelégült pénzes kis pöcsök fikáznak mindent ami 20 forinttal olcsóbb, mint amit apuci vett nekik! Nem erről kéne szólnia ennek a topiknak!"

Bocsi, de érdekes az idézett mondat. Miért gondolod, hogy valakinek, csak az apuci, vagy az anyuci vesz jó minőségű cuccost. Engem konkrétan nem pénzelnek, saját erőmből vettem a gépem, és saját igény volt a jó minőségű bukó, ruha. Nálam kizárásos alapon ment, mivel csak a Shoei volt jó rám, de szívesen vettem volna HJC-t, de a gyerekméret is nagy volt. Az összes létező márkát felpróbáltam. Egyébként én elképzelhetőnek tartom azt is, hogy van némi különbség egy 20.000 Ft-os és egy 200.000 Ft-os bukó között. De lehet, hogy én hibáztam, amikor döntöttem a vásárlás mellett, és "letettem" a 20,000-res noname bukóm. Nem hiszem, hogy divatbuziság kérdése az, hogy szánsz-e a minőségre.
nemsemmi árban vannak a kesztyűk, azthiszem valamelyik nap veszek egyet.
hol lehet ezeket megnézni, megvenni?
haj,

en itt neztem ki magamnak egy verseny plekot a 929-re ~17ezer penzert:

http://shop.unas.hu/shop_artde...

termeszetese
n van tura is, ami nem buborekos, hanem a vege van felhajlitva. ez ilyen felhajlitottvegu ermax plekot fogom lecserelni a motoromrol (asszem a profilomban van is rola kep), mert 200 korul nem lehet megmaradni a motoron, mert a bukosisakot belepreseli az ember arcaba. anno amikor meg mentem gyari plexis 929-cel amikor vettem a motort, akkor 240-nel meg semmi bajom nem volt.

hivd fel oket, nagyon sok motorra van plexijuk, kulonbozo szinvariaciokban,
vagy latogasd meg oket a 3. keruletben a monostori ut 47-es szam alatt
www.bazismotor.hu, www.louis-moto.com

Itt louis-os cuccok vannak, egész jó áron, 8-10e között már van kis plexi, és egész jó a kínálatuk...
Nekem is azt mondták, de sajna az oldalukon nincs semmi, csak túragépre.
Még nézelődök a neten kicsit, hátha......
És ha nincs más, nyakamba veszem a várost!
asszem a SHOX-nál van GIVI plexi...
Tudom, nem ide kéne irnom, de hátha.......
Túraplexit hol tudok venni? Olyan érdekelne, akiknek megtudom nézni a kínálatukat a neten.
Előre is kössze.
De-de. Mindig elirom!
az a Spoon nem Spool?
Csao.

Én a Spoon-t tudnám ajánlani neked, viszonylag olcsó, de sztem bazi jó minőségű. Aminek ruhában kell lenni, az benne van. A kelomotor-nál megtudod nézni. Vagy az oldalukon.
És sok sikert a vásárláshoz!
Köszi a tippet, valóban jobbak az árak és nekem csak egy köpésre van a boltjuk
row, most pofátlan leszek, max elküldessz a francba. 70-ért kp. elviszem a sityakod, ha jó a fejemre. Persze kompletten, mindennel.
jah amúgy itt van egy teszt, erről a bizonyos Rush-M, vagy ha jobban tetszik SHOX bőrruciról(ugyan az a kettő...):
http://totalbike.hu/tesztek/ruharushm/
Széles utat!
van a parillának pesti boltja?
ez zene füleimnek! hóhó! eddig azért nem vásároltam a parillába, mert pont az ország másik végébe va, de pesten tanul a bátyám, ő tud hozni cuccokat. köszi ROW!
Szia!
Ajánlom figyelmedbe a Mofaker által forgalmazott Rush-M típúsú bőrcuccokat. Teljesen ugyan az, mint a SHOX-os, csak nincs rajt a logójuk(ugyan ott csinálják, még kinézetre is majdnem ugyan ez...) és annyi a különbség, hogy a shoxos, az általában min. egy 10-essel drágább. nekem is ilyen cuccom van, estem rám sajnos egyet benne, de meg vagyok vele elégedve... csak ajánlani tudom mindneki figyelmébe! jó cucc, olcsón....
Sok sikert!
A múltkor hallottam egy beszélgetést rádióban valami hozzá értő emberrel pont a olcsóbb-drágább bukókról és azt mondta, legtöbbször a magas ár a termék neve (presztizs) miatt van és max a kényelmességén lehet észrevenni a különbséget, de a védelem szempontjából az EU-ban mindegyiknek tudnia kell egy bizonyos védelmet nyújtani. Persze ettől még a drágább lehet többet nyújt, de ha 20ezerért veszel bukót az is meg kell hogy védjen.

Én épp bőrdzsekit szeretnék venni, kinéztem 2-t a shox-nál, de nem értek hozzá. Az egyikben csak szivacs erősítés van, ami nem tudom ér-e egyáltalán valamit?
http://shox.hu/webshop/termekl...
http://shox.hu/webshop/t
ermekl...

Tudnátok segíteni nekem ebben, mit érdemes figyelni és esetleg valami olcsó helyet ajánlani?