Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is most jöttem a kelőtől, én az fg14-et vettem. Mi a baj a gyorskioldóssal? Ha nem D gyűrűs, na és? AZ AGV-n az volt, de nem tudtam megszeretni....
Akkor majd beugrom ahol vettem... De elég sok helyen lehet kapni, bár nem egy elterjedt márka, de viszont nagyon megvagyok vele elégedve... És az ára se az egekben jár (2 éve 26ért vettem)
Nekem a CL-14 smoke is tetszik, de most,hogy volt FS-10 a fejemen, ilyen kell!
Igen a napszemcsi a lényeg plekócserét elkerülendő! A D-csat tényleg gyakorlást igényel... Más márkából napszemcsist meg csak felnyithatót láttunk arra meg nem vágyunk. Ezt amúgy Polo vette, én majd fizu után egy ugyanilyet! Már nem várhat, a Shiróm 5 éves, 140 felett megsüketülök és táncol a fejemen.
Gratulálok hozzá. Egyetlen hátránya a gyorskioldós sisakcsat sajna. AC-11 nem tetszett? Vagy mindenképp napszemcsis kellett?
Általában ahol forgalmazzák a sisakokat, ott plexit is tudnak hozattatni. Már csak olyan üzletet találj, ahol kapható ilyen márkájú sisak.
Most jöttünk a Kelomotortól haza egy HJC FS-10 Infinityvel! Igen komoly a sityak, bogárháló, lecsattintható napdózer meg kétféle orrmaszk. Jó cucc, alkudni sajna nem tudtunk pedig öcsém vett egy Icon gatyát is.
Érdeklődnék, hogy nem-e tudjátok merre lehet találni CMS Gp2-es sisakhoz sötétitett,"krómozott" plexit találni! Vagy ahol forgalmazzák őket ott lehet, h van?
Szia!
Na megjött a sisak. Nekem nagyon tetszik, úgy kinézetre, mint kényelemre. Sikerült pontosan eltalálnom a méretemet. Nagyon örülök neki. Az előző sisakomhoz képest(bátyámtól örökölt nagy GREX) mint a Mariann árok és a Mount Everest! Akinek bejön és nem sajnál rá 35 ropit, sztem nyugodt szívvel megveheti. Nekem elég érdekes a fejformám, de nagyon kényelmes(csak a kellő mértékben szoros!)!
Köszi a válaszokat!
Mindenképp megnézem, felpróbálom és az alapján választok akkor.
Egyébként tényleg fontos a csizma, tegnapelőtt volt egy motorbalesetem és a bal lábamat sikerült eléggé tönkre tenni csizma hiányában. :( Egy kis lábfej zúzódás, meg lábujj repedés, ínszalag húzódás. Még szerencse, hogy el nem tört a 200 kilós géptől. Köszi még1szer!
Aida
a márka nem fontos. A Spool egyébként jónak számít. Ami a lényeg: tartsa a bokád, legyenek a varrások duplák, és szellőzzön benne a lábad.
Nekem kitört volna a bokám a csizma nélkül a balesetkor.
Én is ugyan ebben a cipőben járok.
Szerintem, ez a csizmadolog, hülyeség!
Nézd meg! Ha tetszik, és szerinted jó az anyagminősége, akkor nyugodtan megveheted.
Arra vigyázz, hogy bokamerevítés legyen benne!

Ja és aki sisakvásárlás elött áll, szerintem, csak dupla D záras sisakot szabad venni.
A többi, egy kalap sza...
Sziasztok!
Szeretnék motoros sportcsizmát venni, ki is néztem magamnak egy Spool csizmát 30ezerért. http://kelomotor.hu/csizma_cir...
Megkérdeztem pár ismerőst általában jó véleménnyel voltak róla. Azonban az egyik távoli ismerős nagyon elkezdte szidni, hogy ez csak pénz kidobás és hogy milyen márka az a Spool. Kicsit elbizonytalanodtam. Vélemény a csizmáról? Köszi: Aida
Ott a mail az előző hsz kellős közepén De ha még kérdeznél (bár jobban teszed ha tőle) akkor menjünk a matricás topikba, ne offozzuk szét a "nemkéccázezerforintosakkoszar" fikázóhelyet.
engem most elsősorban sisak érdekel, meg bőrgatya. Na, holnap elmegyek HJC-t nézni, azt ha kényelmes azt veszek. Kész.
Ez öcsédnek msn vagy e-mail mert ha megoldható nekem is kéne 1-2 matrica
Küldd el öcsémnek, hogy mit szeretnél matricára és mekkorában, kinyomja olyan fóliára ami nem ázik le a motorról, mint a boltban kapható. mzfighter@freemail.hu Meg kérdezd meg hogy hogyért! Nézd meg anyám robogóját az adatlapomon, az is fólia és öcsém csinálta.
szia!
Holnapra átfogó teszttel fogok neked szolgálni, de addig is teszek fel képet, hogy hogyan néz(het) ki az enyém(sajnos még én sem láttam... :( de holnap megyek motorral is, szal nem csak a külsőt fogom leírni! addig is kis türelmedet kérem!
én most vettem matricalapot dekorboltban.
van fényes, fehér, félfényes, átlátszó.
van amelyikre lehet nyomtatni tintasugarassal, de van amelyikre csak lézernyomtatóval lehet.
van 28 forint, és 190 forintos :)
Szia.

A bratyód hazaért már ?

Nagyon várom a tapasztalataidat!
...az aproneten vki egy zsír Arai Quantumot kínál 1-2 napja 75-ért....
Have a look!
Van valakinek ötlete, hol lehet kis tételben egyedi matricát csináltatni?
Mi a baj az Uvexxel?
Tradícionális fricc márka, ezer sportágban az első név, a grafikája pokoli, még ha egy Rigával nyomod is mindenki előre fog köszönni...
hali.
lenne egy bőrruhám de nagy rám. vanucci 1 részes, púp, térdkoptató, protektorok, fekete,fehér,ezüst,58-as.
nekem olyan 54-es lenne a jó.
az a kérdésem, van e itt olyan ember aki kihízta az övét és cserélne?
ha igen itt jelezze: gixxergabi@freemail.hu