Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne hagyd magad
Bár lehet, hogy szót sem érdemel az ilyen hozzászólást produkáló egyén!
Először is: én csak egy tippet adtam és nem köteleztem senkit, hogy onnan rendeljen, innentől kezdve a hangnemedből visszavehetnél, mert a legkevésbé sem érzem jogosnak.
Elárulom, hogy semmi közöm az adott üzlethez, csak ruhakeresgetés közben rájuk találtam, írtam nekik és nagyon segítőkészek voltak. Ha beszélsz németül, akkor rájöhetsz, hogy ők egy abszolút normál üzlet és sehol sem volt feltüntetve, hogy interneten keresztül lehetne tőlük rendelgetni... Nincs ilyen gomb: Bestellen = rendelni
ÉN KÉRDEZTEM MEG, hogy esetlegesen el tudnák-e küldeni Magyarországra az árut, amit választok. Megjegyzem, abszolút leinformálhatók, de ehhez is kell egy kis gógyi, hogy észrevedd.
Másodszor: lehet, hogy neked pénz nem számít és bármit megvehetsz a legdrágább üzletbe besétálva... irigyellek érte, ha így van, de gyanítom, akadnak itt olyan srácok és csajok, akik keményen megdolgoznak azért, hogy motorozhassanak. Ha nekik megfelel az, hogy a bolti áraknál kicsit olcsóbban jussanak hozzá ugyanahhoz a termékhez, amit te csilli-villi szalonokban megveszel, akkor nem tudom, hogy neked ez miért fáj.
Tudod, én olyan csapatban vagyok, ahol ott segítik egymást az emberek, ahol tudják... akár csak egy tippel vagy egy tanáccsal. Az meg már az adott illetőn múlik, hogy melyiket veszi igénybe...
Te aztán qrvára segíted az embert, hogy eladja a portékáját...
Rendelj csak a netről, eccer úgyis téglát kapsz a dobozban...
Shoei bukók...

www.mlol.de - Shoei... a Raid II-es fül alatt találsz leakciózott bukókat 289 Euro-ért! (429,- helyett)
Sima fekete 249-ért a Multitec fül alatt.
Angebote - Helme - Shoei: akciós bukók 249 Euro-tól
A Fundgrube alatti menüpontban (akciós részről elérhető - pirossal van kiemelve) Shoei Raid 159 Euro-ért, Shoei XR900 199 Euro-ért...
A postázás ára: 25 Euro (ezt már megkérdeztem tőlük)

Röviden ennyi, amit ajánlani tudok.
RF 700 ?

Abba még Kevin Schwantz mehetett korengedménnyel, juniorban...
(Bár meg kell hagyni, pár cég - pl. FM - a mai napig képes alulmúlni még a hetvenes évek grafikáit is, melyek ugye kimerültek egy szögletes villámban vagy egy "turbo" feliratban...
Tegnap egy cimbim elvitte a dzsekim, úgyhogy a szombati "forgalom" vizsgán egy szafaris Columbia kabátban húzom majd az erötöst.....

A Shoei színes plekóját is eladtam, úgyhogy már csak a gyári kit van pinlockkal, 70-ért...
Az IMETben a fekete SHOEI 92ezer...
IMET-ben, a fekete bukókat.
Eladó női bőrkabátom van,teljesen új,ha valakit érdekel nagggyon jó árban odaadom.
Fekete,gombos,40-es méret,olasz minőségi bőr. 20.000FT-ért.
Érdeklődőnek képet küldök!
Tomi
sajnos a suomy kényelmetlen nekem! SHARKon gondolkodom RSF2i SMOKE; vélemény?
80ért hol kapok SHOEI-t?
Oldalidom matrica szettet nem tud valaki? cbr600fs
parillánál nézd meg a suomy-kat.
Retros vazze :)
ilyen festéssel van vagy 20 éve h sisakot gyárotttak sztem..
Jah és az lemaradt hogy kb mikor gyártottak, gyártanak ilyeneket!?
SHOEI RF-700 as sisakrol tud valaki valamit? Hogy milyen árba mozog ujonan és használtan kb, és ha valakinek van tapasztalata szoljon! Köszi, üdv!
HEllo ZSeby Hét mert egy kabátért nem fogok kimenni bécsbe meg hát 16 éves vagyok szal nem tom még faterom kocsiját elkérni maiyg meg egy nyári motors zsekit keresek amibe nem fogok megrohadni nyáron a 30 okba .
Troy Bayliss 2005-ös sisakja még mindíg 110 rudi náluk. Hol látsz jó árakat, mert a honlapon minden a régi....
Kecskeméten, a Parillánál, nagyon komoly leárak vannak Suomy sisakokbol kb 30-40%.
De a shoei és arai is nagon jó választás
....ha nagy a búrád (XL), akkor az én Shoei-emet.....
Elviszik ma a sötét plekót, úgyhogy a gyárit adom hozzá pinlockkal és bogárhálóval.
Ára így már csak 69e Ft !
ARAI
Üdv.
Eladó egy enyhén sérült kétrészes fekete-szürke Suomy bőrruha (52-es, 175-180cm-es emberkére való), 35 ezerért (új ár 110e), egy szintén enyhén sérült 42-es Oxtar titánium sportcsizma 17 ezerért (új ár 60 ezer) és egy Ufo gerincprotektor 10 ezerért. A ruha és a csima enyhén sérült, de tökéletesen használható. Áruk egyben 52 ezer Ft. Érdeklődni a 06-30-546-60-65-ös telszámon, vagy az fmiklos@kecskemetilapok.hu e-mailen lehet. (Kecskemét)
80-ért Shoei, 70-ért AGV, de inkább Shoei. Ha nincs több akkor HJC.