hello
vai segítsen nekem nyári kimodotan oyla szellős kabátot keresek de nem találok seholse olcsón kabátot mindegyik csak 30 rugóért van anyit meg nem ér egy iylen kabt amit 4 hónapig hazsnálok és még át is ázik ha valaki tud vaalhol olcsón ujat vagy használtat szoljon legyen oylan kedves.
Hmmm! Így már meggondolandó. Csak kerítenem kell itthon egy olyan boltot, ahol méretet próbálok, meg egy angol tudású vkit, és le is lehet zsírozni. Ez az e-bay, nem de?
Én bementem egy boltba, hogy veszek egyet, de az még csak-csak hogy 90e, de mondták hogy nem gond, veszek még 60e-ért mást és legközelebb már jár nekem a kedvezmény. CSak néztem ki a fejemből. Persze megnéztem a méretet és hazajöttem azzal a tudattal, hogy csak visszamegyek és megveszem a csizmát, végül is a biztonság mindenek felett. De azért szétnéztem a neten. És jött a döbbenet.
Az E-bay pedig nem veszélyes, ha az ember nem megy bele hülyeségekbe. Ez esetben meg gyakorlatilag 0%-k a rizikó, miver utánvét, s ha megérkezik fizetsz érte. Persze az sem árt ha az van a dobozban amit rendeltél, de kis körültekintéssel azért kiszürhetők a sumák emberek. Viszont ha e-bay shop-ban vásárolsz gyakorlatilag teljesen levizsgált cégekről van szó.
Azt hallottam, hogy ruha téren, ha bőrt veszel ajánlott kivehető bélésüt venni, direkt melegebb időkre. Én is ruhavásárlás előtt vagyok, de nem tom, nincs tapasztalatom ilyenből.
Sziasztok. Gondoltam megosztom veletek a mai nagy élményemet.
E-bayon óriási sidi akciók vannak csizmából. Ma vettem egy Vertigo Corsat utánvéttel (vadi új, boltból) 278 Euro-ért. Ebben már benne van a házhozszállítás és az utánvét ára is Németországból. Nálunk 93.000 körül mozog, ha jól tudom. Van némi különbség... Ha valaki gondolkodik benne, szerintem megéri...
Hali!
Nézd meg linket : http://www.mofaker.hu/megjelen...
vagy simán csak www.mofaker.hu, ott a Rush-M ruházat. Nekem ilyen van, én 25ér vettem a dzsekit, 18-ér a gatyót, meg vettem csizmát(Dainese a Louisból). DE azért volt ennyi mert kaptam 10%kedvezményt, amúgy a dzseki 30.000 a nadrág 20.000. Megnéztem a SHOX-ba is, teljesen ugyan ezek a cuccok(talán kicsit a színősszeállítás más), de egy tizessel ált. drágábbak. Mindegyik: Geniune Leather, CE protik, stb...Bulgáriában gyártják(nemtom, hogy ez pozitívum, vagy negatívum e....)én meg vagyok vele elégedve, TE is olvashatsz róla tesztet a Totalbike oldalon. Az oldalon kiválaszthatod a hozzád legközelebb eső viszonteladót, oda besétálsz és olcsón megveszed... ennyi...
Ha kell még infó, nyugodtan szólj!
Sok sikert!
én 3 hónapig gondolkodtam, hogy bőr vagy cordura! végülis a bört választottam, de megerte, nagyon király, kicsit meleg kicsit feszül, de egyben tart és ha ülök a motoron nem is erzem h rajtam van. Beriket vettem. Hibátlan, mondjuk ha hiznek 5 kilot, tuti nem tudnám mar felvenni, dehat remélem nem fogok.
én 175 cm vagyok és 70 kilo, a ruha 46os, meretben meg nem lehet okosat mondani mert minden marka más és más! dainese-böl 50es jött rám, az 2 méret különbség...
jahh és ugy probald fel a ruhat, hogy a gerincprotit felveszed elötte, és ha egy kicsit szorit itt is ott is, ne érdekeljen, mert ugyis kitágul.
Hátrány: Ha le akarom venni és egész nap rajtam volt akkor egyszerüen lehetetlen segitség nelkul. rámizzad, de a szépségért meg kell szenvedni...
de amugy télleg jo, csak bőőőőőőőr!
a masodik balesetemet sajna mar megviselte a cordura ruham, ugyhogy ugy dontottem beinvesztalnek valami olcso kommersz borszerkoba. ezek kozul is a spool-t neztem ki, ami egesz elfogadhato aron leledzik es meg stilusra, szabasra is bejon.
tanacsokat szeretnek kerni, hogy mire figyeljek, amikor majd megveszem? ertem itt ezalatt peldaul azt, hogy legyen szoros, vagy esetleg lehet kicsit lazabb, uljek-e fel vele motorra, hogy nem vag-e be a seggembe, amikor pucsitok, meg ilyesmi?
sajna rolam nem lehet semmilyen gorog isten szobrat mintazni, mert a 180 cm-hez 61 kg parosul
ezekhez a parameterekhez milyen meretu passzol?
Valaki napok óta hiteget, hogy elviszi a sisakom, de nem várhatok tovább.
Felmondtam és kitakarodok külföldre, hogy pár hónap alatt összerakjak egy nagyvasra valót...
1. Tehát Shoei Raid II-es kupakom uccsó ára 80 rudi. XL-es, kék, új!
Ennyiért adom hozzá a bogárhálót, orrmaszkot, pinlockot és egy fényre sötétedő plekót is. Természetesen zsák + doboz is van.
Képek 50-100 hsz-sal lentebb illetve az apró rovatban...
2. Van továbbá egy XXL-es Alpinestars kordurám. Ára 30e Ft, szinén új (8-10 óra van benne tanfolyamon, nem kettőötvennel...)
3. Suomy kengurubőr kesztyü: 18.000 Ft Szintén csak tanfolyamon hordott, kék-fehér, XL-es.
4. Axo primato csizma, fekete, 46-os, tanfolyamos dolog ez is.....25e Ft
5. Uvex Helix XL-es, karbon-kevlár......28e Ft.
Korábban mindenről tettem fel képet, illetve az apróban is olvashatóak dolgok...
Telszámom: Húsz-9ötven-negyven9-ötven
Nekem volt Spidi Corduram kényelmes volt de bazi drága... Pereceltem is semmi baja nem lett..
Ennek ellenére a bőrt ajánlom nem lobog sokkal jobb benne motorozni.. bár ez csak az én véleményem..
Bécsben van egy nagyon tuti motoros bolt!
Utca-házszámot nem tudok, de ha beírkátok a keresőbe, hogy: "Hein Gericke", akkor kidobja az oldalt!
Van minden, a bécsi Louis, mehet a levesbe ehez képest.
Elég jónak tűnik...
NIncs valakinek egy eladó sportdobja?