Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hö..kösz..azér rágom én a bogarakat..nem tudom honnan jönnek..van egy kis bör ott de az kevés akkor..
Szia thebear.

Én is ezt a FG-14 főnixes sisakot néztem ki szintén kék akkor ér ennyit?Nekem Grex -em van, de rongyá nyűttem a belseét.Gondoltam ha veszek,akkor vmi megbizhatót, igaz én nem döngetek 200 fölötti seb. tartományban,kisebb sebességnél is lehet szerencsétlenül landolni.Már tényleg szakítok időt a vételre

Ahogy mondani szokták: használd egészséggel!
Az álladnál van keresztbe a sityak alján, hogy ne vigye be a huzat az aprónépet!
gyerekek, mondjátok már el nekem mia tököm az a bogárháló esetleg egy foto...
a HJC-hez jár.
Az előbb lemaradt.

Bogárháló, orrmaszk jár vele ?
Hali row hanyas kesztyűd van és mi pénzért válnál meg tőle?
nem, de hétfőn oda is eljutok.
Na thebear próbáltál ruhát?
Szia.

Milyen motorod van? És milyen az előzőm sisakod?

Most dilemmába vagyok.
Igy két sisak közül kell választanom.

SHARK RSV Mint amit vellél és a HJC AC-11 között.
Nekem megjött a SHARK RSV típúsú überfasza sisakom! Látatlanban vásároltam, de hál istennek pontosan sikerült eltaláni a méretemet. Délután motoroztam is egyet benn. véleményem szerint istenkirály. nekem nagyon bejön. semmi szélzaj, bár az kicsit zavar(az előző sisakomhoz képest) halkabbnak tűnik a motor(tehát nem hallatszik "be" annyira), de ez megszokás kérdése. nekem nagyon kényelmesnek tűnik, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Elmondhatom, hogy megérte az érte kiadott 35.000 Ft-ot!
Sziasztok!
eladó az AGV sisakokhgoz való versenyplexi. Bütykös, tépőfóliához. Adok hozzá azt is négyet. Ár: 11.000. A Shoxban ez most 20.000. Ha valakit érdekel szám az apróban.
na, ezt vettem.
szerintem egyébként cserélhető, ugyanis megvan az enyémen is a D gyűrű befűzője. Megyek jövő héten plexiért, megkérdem.
Nekem is Suomym van nagyon szeretem, nagyon jó kis sisak, kedveli, a sebességet, és különösen jöl idomul, a fejre.
Én szeretem a HJC-t
A HJC FS-10-re azt írták, hogy gyorscsatos közben meg duplaD! Meglepődtünk a boltban.
pályára meg főleg ritkán.....de a hülye biztosító miatt most erre volt keret. A márkákat meg hagyjuk már, ezt már kiveséztük párszor, tudom, a HJC szar, csak 100 felett létezik sisaknak hívható bili, stb.
na ez az, nekem túrázni kell, nem megyek 200 fölé
Nekem egy CL-14 Sword-om volt eddig. Jó sisak, de volt két hibája. Az egyik a gyorskioldós csat, a másik meg a 150km/óra feletti ellenszél. A gyorskioldós sisakcsaton mindig állítani kellett egy-egy komolyabb menet után.A menetszél meg cibálta a sisakot, bár ebben az is közrejátszott hogy kicsit kitágult a sisak belseje, egy mérettel szerintem kisebbet kellett volna vennem.
Most egy suomy-m van. Dupla D gyűrűs, sose lazul meg. A befűzése kb 15 másodpercbe tellik. Ne mondjátok hogy nincs ennyi idő egy sisakfelvételre.
A szél még 200 km/óra felett sem zavar. Csendesebb is, meg jobban illik a fejemre.
Kényelmetlen, a D gyűrűs csat az biztos, és procedura, a le-felvétele is!
De nem hilyába, minden komolyabb sisakban az van, és a versenyzők is csak ilyet használnak, Tehát told fel a gyorcsatos sityát, állítsd, be, hogy pont jó legyen, menj ki a pályára, told fel a géped 200 fölé, és mikor leszállsz róla már sokkal kilazultabb a sisak mint mikor bállítottad. Ezért van a dupla D gyűrű.
Sosem lazul ki!

Szerintem, a legjobb sisak márkák: Suomy, Shoei, Arai, Shark, Schubert.
Ja! Múltkor Tbányán a Pinkben megnéztük a fényre sötétedő Progrip fóliát, de az sapkafos. Nem elég sötét és minden duplán tükröződik vele.
Nem is tudom kb mikor voltunk ott... 10 óra után valamikor. Öcsémmen meg a Diával. Piros FS-10 Infinityt vettünk(előtte a feketét próbálgattuk, meg öcsém egy Icon Hooligan Farmergátyót. Így megvagyunk?
Mi is jobban örültünk volna a gyorscsatnak... Dehát ez van.
ha figyeltél, akkor a muki mondta, hogy van egy kékes plekó, ami nappal napszemüveg, viszont éjszaka is jól látni vele. Szerintem mellettem állatatok, amikor vásároltam....