Én is ezt a FG-14 főnixes sisakot néztem ki szintén kék akkor ér ennyit?Nekem Grex -em van, de rongyá nyűttem a belseét.Gondoltam ha veszek,akkor vmi megbizhatót, igaz én nem döngetek 200 fölötti seb. tartományban,kisebb sebességnél is lehet szerencsétlenül landolni.Már tényleg szakítok időt a vételre
Nekem megjött a SHARK RSV típúsú überfasza sisakom! Látatlanban vásároltam, de hál istennek pontosan sikerült eltaláni a méretemet. Délután motoroztam is egyet benn. véleményem szerint istenkirály. nekem nagyon bejön. semmi szélzaj, bár az kicsit zavar(az előző sisakomhoz képest) halkabbnak tűnik a motor(tehát nem hallatszik "be" annyira), de ez megszokás kérdése. nekem nagyon kényelmesnek tűnik, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Elmondhatom, hogy megérte az érte kiadott 35.000 Ft-ot!
Sziasztok!
eladó az AGV sisakokhgoz való versenyplexi. Bütykös, tépőfóliához. Adok hozzá azt is négyet. Ár: 11.000. A Shoxban ez most 20.000. Ha valakit érdekel szám az apróban.
pályára meg főleg ritkán.....de a hülye biztosító miatt most erre volt keret. A márkákat meg hagyjuk már, ezt már kiveséztük párszor, tudom, a HJC szar, csak 100 felett létezik sisaknak hívható bili, stb.
Nekem egy CL-14 Sword-om volt eddig. Jó sisak, de volt két hibája. Az egyik a gyorskioldós csat, a másik meg a 150km/óra feletti ellenszél. A gyorskioldós sisakcsaton mindig állítani kellett egy-egy komolyabb menet után.A menetszél meg cibálta a sisakot, bár ebben az is közrejátszott hogy kicsit kitágult a sisak belseje, egy mérettel szerintem kisebbet kellett volna vennem.
Most egy suomy-m van. Dupla D gyűrűs, sose lazul meg. A befűzése kb 15 másodpercbe tellik. Ne mondjátok hogy nincs ennyi idő egy sisakfelvételre.
A szél még 200 km/óra felett sem zavar. Csendesebb is, meg jobban illik a fejemre.
Kényelmetlen, a D gyűrűs csat az biztos, és procedura, a le-felvétele is!
De nem hilyába, minden komolyabb sisakban az van, és a versenyzők is csak ilyet használnak, Tehát told fel a gyorcsatos sityát, állítsd, be, hogy pont jó legyen, menj ki a pályára, told fel a géped 200 fölé, és mikor leszállsz róla már sokkal kilazultabb a sisak mint mikor bállítottad. Ezért van a dupla D gyűrű.
Sosem lazul ki!
Szerintem, a legjobb sisak márkák: Suomy, Shoei, Arai, Shark, Schubert.
Nem is tudom kb mikor voltunk ott... 10 óra után valamikor. Öcsémmen meg a Diával. Piros FS-10 Infinityt vettünk(előtte a feketét próbálgattuk, meg öcsém egy Icon Hooligan Farmergátyót. Így megvagyunk?
ha figyeltél, akkor a muki mondta, hogy van egy kékes plekó, ami nappal napszemüveg, viszont éjszaka is jól látni vele. Szerintem mellettem állatatok, amikor vásároltam....
Én is ezt a FG-14 főnixes sisakot néztem ki szintén kék akkor ér ennyit?Nekem Grex -em van, de rongyá nyűttem a belseét.Gondoltam ha veszek,akkor vmi megbizhatót, igaz én nem döngetek 200 fölötti seb. tartományban,kisebb sebességnél is lehet szerencsétlenül landolni.Már tényleg szakítok időt a vételre
Ahogy mondani szokták: használd egészséggel!
Bogárháló, orrmaszk jár vele ?
Milyen motorod van? És milyen az előzőm sisakod?
Most dilemmába vagyok.
Igy két sisak közül kell választanom.
SHARK RSV Mint amit vellél és a HJC AC-11 között.
Elmondhatom, hogy megérte az érte kiadott 35.000 Ft-ot!
Sziasztok!
Most egy suomy-m van. Dupla D gyűrűs, sose lazul meg. A befűzése kb 15 másodpercbe tellik. Ne mondjátok hogy nincs ennyi idő egy sisakfelvételre.
A szél még 200 km/óra felett sem zavar. Csendesebb is, meg jobban illik a fejemre.
De nem hilyába, minden komolyabb sisakban az van, és a versenyzők is csak ilyet használnak, Tehát told fel a gyorcsatos sityát, állítsd, be, hogy pont jó legyen, menj ki a pályára, told fel a géped 200 fölé, és mikor leszállsz róla már sokkal kilazultabb a sisak mint mikor bállítottad. Ezért van a dupla D gyűrű.
Sosem lazul ki!
Szerintem, a legjobb sisak márkák: Suomy, Shoei, Arai, Shark, Schubert.